İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA TEST YAPILMALI? Destekkkkk

Yumurtlamadan 10 gün sonra belli olur

Awoxla yaptım tekrar dayanamadım ilk idrarla yapamadım tabi ama yine negatif sanırım yok olsaydı awoxta çıkardı diye düşünüyorum

Selamun aleyküm benım de 26 haziran yumurtlama günümdü bugün test yaptım negatif adete 5 günüm var ilk hamileligimi erken öğrenmiştim yine çıkar diye düşündüm bakalım hayırlısı

Yaptım ama maalesef negatif olsaydı awoxta çıkardı sanırım tertemiz dimi olsaydı ince de olsa görünürdü
Adetine kaç gün var canım çok ince bir çizgi var gibi bak benim 6 gün kala böyleydi pozitifti belki seninde öyledir

Eklentiler

• IMG_1909.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 403
  • IMG_1917.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 380
6 gün var şu an ay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Gözle görünmüyor ama fotoğrafı netleştirince var gibi sanki bilmiyorum çok üzüldüm böyle görünce siz ne zaman tekrar etmiştiniz ne zaman tekrar edeyim sizce, 25 hcg nin altını algılamıyor awox öyle biliyorum

Son düzenleme:
6 gün var şu an ay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Bana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz

Bana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz
Sen tekrar ne zaman test yapmıştın belirgin çizgi görmüştün ben gözümle göremiyorum çizgiyi fotoğrafta renkleriyle oynayınca görünüyor ama bilmiyorum ya erken de yaptım negatif galiba moralim de bozuldu gecikmeyi bekleyemiyorum işte

Eklentiler

• IMG_6404.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 408
Benimde çok silikti canım çok erken daha belli olmuyor olabilir o yüzden ben negatif sanmıştım ve şehirdışındaydım 10 gün gecikmede ağrıdan hastaneye kaldırıldığımda öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…