- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Yumurtlamadan 10 gün sonra belli olurKızlar 23 Haziran yumurtlama günümdü gündüz değerlendirdim, tek ilişki oldu malesef başka bi ilişki olmadı yumurtlama tarihimde. Sizce bi ihtimal var mıdır? Ne zaman test yapmalıyım?içimde değişik bi his var yarın erken gebelik testi gelicek yapayım mıııı? Bugün normal kaset test yaptım ama negatif belki erkendir pozitife döner ne dersiniz
Bugün 12. Günüm Awox test almıştım bugünn doğru sonucu alır mıyım yapayım mıYumurtlamadan 10 gün sonra belli olur
Evet alırsınızBugün 12. Günüm Awox test almıştım bugünn doğru sonucu alır mıyım yapayım mınegatif görmekten çok korkuyorum
Teşekkür ederimEvet alırsınız
Awoxla yaptım tekrar dayanamadım ilk idrarla yapamadım tabi ama yine negatif sanırım yok olsaydı awoxta çıkardı diye düşünüyorumCanım şuanda deneme bana kalırsa çok erken bebek oluşumu 14 gün bir de hcg hormonunun yükselmesi var ve idrarda daha geç netleşiyor o yüzden adet gecikmeni beklemeni tavsiye ederim. Daha önce 4 kimyasal gebelik geçirdim hep silik gördüm hamileyim sandım negatife döndü böyle yanılgı olabilir. Veya erken yaptığın için negatif sanarsın stres yaparsın pozitif çıkar o yüzden biraz sabırlı olmak lazım. Benimde 6 gün kala hayalet çizgi çıktı kuruma çizgisi sanmıştım pozitifmişUmarım sende güzel haberlerle gelirsin sonucu mutlaka yaz
Yaptım ama maalesef negatif olsaydı awoxta çıkardı sanırımEvet alırsınız
Adetine kaç gün var canım çok ince bir çizgi var gibi bak benim 6 gün kala böyleydi pozitifti belki seninde öyledirYaptım ama maalesef negatif olsaydı awoxta çıkardı sanırımtertemiz dimi olsaydı ince de olsa görünürdü
6 gün var şu anAdetine kaç gün var canım çok ince bir çizgi var gibi bak benim 6 gün kala böyleydi pozitifti belki seninde öyledir
Ay gerçekten mi ya ben yok gibi gördüm karalara bağladım şu anGölge gibi bir çizgi görüyorum sanki
Gözle görünmüyor ama fotoğrafı netleştirince var gibi sanki bilmiyorum çok üzüldüm böyle görünce siz ne zaman tekrar etmiştiniz ne zaman tekrar edeyim sizce, 25 hcg nin altını algılamıyor awox öyle biliyorum6 gün var şu anay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Bana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz6 gün var şu anay heyecanlanırımmmm ben göremedim ama biraz netleştirince var mı yok mu anlayamıyorum gerçekten görebiliyor musunuz bi şey
Sen tekrar ne zaman test yapmıştın belirgin çizgi görmüştünBana var gibi geliyor canım kimyasal gebelik yada test hatası yoksa. Beklemek zor ama bence adet gecikmeni bekle kan ver net sonuç al bence. İnşallah güzel haberlerle gel sonucu da mutlaka yaz
Benimde çok silikti canım çok erken daha belli olmuyor olabilir o yüzden ben negatif sanmıştım ve şehirdışındaydım 10 gün gecikmede ağrıdan hastaneye kaldırıldığımda öğrenmiştimSen tekrar ne zaman test yapmıştın belirgin çizgi görmüştünben gözümle göremiyorum çizgiyi fotoğrafta renkleriyle oynayınca görünüyor ama bilmiyorum ya erken de yaptım negatif galiba moralim de bozuldu gecikmeyi bekleyemiyorum işte
Bana var gibi geldiYaptım ama maalesef negatif olsaydı awoxta çıkardı sanırımtertemiz dimi olsaydı ince de olsa görünürdü
Bekleyeyim madem mecburBenimde çok silikti canım çok erken daha belli olmuyor olabilir o yüzden ben negatif sanmıştım ve şehirdışındaydım 10 gün gecikmede ağrıdan hastaneye kaldırıldığımda öğrenmiştim
Ay gerçekten mi ama gözle görebildiğim bi çizgi yokkkkBana var gibi geldi
Awox beta 100 falan da olsa silik gösteriyor o yüzden daha adete varken belirgin olmaz bence yarın da tekrarlayınAy gerçekten mi ama gözle görebildiğim bi çizgi yokkkkfotoğrafı netleştirince görüyorum bu sefer içim de başka bi his vardı negatif olursa gerçekten çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?