İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA TEST YAPILMALI? Destekkkkk

Ay gerçekten mi ya ben yok gibi gördüm karalara bağladım şu an değişir mi bi şey var mıdır yaaaaaaa
Test için erken yaptık bence benım de 5 günüm var daha gerçi şimdiki testler hep pozitif gösteriyor kaç ay önce ikinci çizgi bıldıgımz pembe renk olmuştu kan verdim negatif eltim de bu şekli oldu ya ama 7 yıl önce ilk gebeliğmde 6 gün varken silikle ögrenmiştim bu mübarek ayda inşallah güzel haberler alırız

Ay inşallah dualarınıza talibim

Bende yalancı pozitifi gördüm malesef yıkılmıştım resmen. İnşallah bu ay gerçek olur

Ama gördük diyorlar bende göremedim ama belki de pozitiftir yeni yükseliyordur beta senin belirti ne var
Aşırı gazım ve iştah artışım var göğüslerimde bi hassaslık falan yok arasıra da kasık ağrıları geliyor bilmiyorum umarım pozitiftir yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim yine negatif olursa daha da yapmam gecikene kadar

Benim BAT 8 Temmuz ama yumurtlamam erken oldu 21 Haziran'da pik gördüm 22 sinde silikleşti yumurtlamaya göre pazar mı regl olmam gerekiyor

Benim BAT 8 Temmuz ama yumurtlamam erken oldu 21 Haziran'da pik gördüm 22 sinde silikleşti yumurtlamaya göre pazar mı regl olmam gerekiyor
Çatlamadan esas alınacakmış. Yumurtlamadan değil. Bende burda arkadaşlara sormuştum öyle dediler

Merhaba canım anladığım kadarıyla hamile kalmak istiyorsun öncelikle yaş kaç? Benim geçen sene Bi düşüğüm oldu daha sonra toparlanayım diye korundum ocaktan beri bıraktım korunmayı yaşım 37 olacak 4 ay sonra henüz bebek yok ben de merak ediyorum neden olmadığını ilk aylar bende sürekli bu testlerden yaptım ama bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor en garanti adet gününü en az 3 gün felan geçmesi bence ben zihnimden attım çok takıyordum şimdi rahat bıraktım artık Allah verirse diyorum vermezse de na yapayım Bi oğlum var 9 yaşında onu bana bağışlasın

Benim de yumurta catladiktan bir gun sonra adet sancimlarim oldu beraberinde belim de asiri agridi daha sonra goguslerim de komple degl de alti agriyor normalde komple agrir 10 aydir deniyoruz ilk kez boyle oluyorum iki kizimda yumurta catladiktan bir gun sonra rahmimde batmalarim olmustu hamile oldgumu anlamstim ama bu kez bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…