Yok canım erkek değilim ama şuan keşke olsaydım diyorumSizin erkek oldugunuzu düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım erkek değilim ama şuan keşke olsaydım diyorumSizin erkek oldugunuzu düşünüyorum
Hamileysen ne yapmayi düşünüyorsun?korunmadigina göre doguracaksin tabiki diymi?Korkuyorum birde yarın kan aldırmaya gidicektim. Sevgilim sadece.
Yok canım erkek değilim ama şuan keşke olsaydım diyorum![]()
Korkunun ecele faydası yok.Kanda belli olur varsa.Başka bir şey için aldıracaktın sanırım.Gebeliğe de baktır.Korkuyorum birde yarın kan aldırmaya gidicektim. Sevgilim sadece.
19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.Hamileysen ne yapmayi düşünüyorsun?korunmadigina göre doguracaksin tabiki diymi?
Hmmm iyiymiş ne diyim..19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Aldiririm tabiki nedemek ya icindeki can hic mi allah korkun yok.19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Cidden bende bilmiyorum tam bir salaklık yaptığımKuzum madem sevgilisiniz sadece niye korunmuyorsunuz. Kimsenin cinsel hayatını sorgulamak haddim değil ama cinselliği yaşayan biri korunmayı da bilir.
Hiç korku da yok baksana gayet rahat aldıririm diyor,boyle işlere girecegine korun madem dimiAldiririm tabiki nedemek ya icindeki can hic mi allah korkun yok.
Korun bari korun
Hangi cagdayiz
Aynen salaklık etmişsinCidden bende bilmiyorum tam bir salaklık yaptığım
Hiç korku da yok baksana gayet rahat aldıririm diyor,boyle işlere girecegine korun madem dimi![]()
Allah ona can veriyor el ayak veriyor ilk once kalp veriyor.. sen onu aldircaksin vay anam vay. Millet bir tirnagi icin yillarca tedavi goruyor. Olanda aldiriyorHiç korku da yok baksana gayet rahat aldıririm diyor,boyle işlere girecegine korun madem dimi![]()
Sevişmeyi bilen korunmayı da bilsin! Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Hadi kondom almadınız bi ertesi gün hapı da mı içmediniz de bebek katili olmaktan bu kadar rahat bahsedebiliyorsunuz?19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.