İlişkiden sonra adet

Bu yargılama kısmını üzerime alınmıyorum cünkü hiç bi sekilde yorum yaparken kişiyi yargılamadım hatta gebelik testi hakkında da bilgiler verdim kimsenin kimseyi yargılamasını hoş görmüyorum elimden geldiği kadarda yapmamaya çalısıyorum ben sizde yargılamıyorum yada kesinlikle kürtaj olmasın da demiyorum anlatmak istediğim benim, siz yazmışınız ya daha embriyo canlı degil canlı olabilsin diye oraya yerleşti alınmasa tam donanımlı bi insan olucak benim bahsettiğim ve yorum yapma sebebim bu derdim kimseyi yargılamak, aşagılamak falan degil yani o kelimenizi yanlıs buldum bide dini boyutundaki cümleniz alakası yok demeniz onun dısında önceki yazdıklarıma bakarsanız zaten yargılamadıgımı görürsünüz

Bu konularda cok da tecrubesiz oldugunuzu sanmiyorum . Biraz konu olsun eglence olsun diye acmissiniz. Detay belirtmediginiz icin hamile olabileceginiz sonucu cikiyor . Hadi hayirlisi !

Hanımlar sakın ya
Allah’la onun arasında tamam bir sürü tedavi görüp çoçuğu olmayan kişiler var. Onların çoçuğunun olmaması bu gibi insanlar yüzünden mi
Kişinin fikri neyse saygı duymak diye bişey uokmudur???
Herkes topa tutuyor 19 yaşında bi cahillik etmiş. Doğurup dünyaya bakacak durumu yoksa aldırması daha mantıklı
Herkes ağzına geleni saymış burda bu tarz konular açılınca maşallah herkes bi saldırıya geçmeyi boyun borcu sayıyor..
siz fikrinizi uygun dille yazın hakaret edince başınız göğe ermiyor!!
Cahillik yapacak yaştaki bi kıza da bu şekilde yardımcı olamazsınız

Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)

Fake hesapsın böyle rahat cevaplar vermenin altında bir bit yeniği var.

Size anne olarak vereceyim cevap sakin aldirmayin. Eyer hamileyseniz karninizda icinize tutunan bir canli var. Ve kacinci haftada olirsaniz olun o bir canli. Altinci haftada kalbi atmaya basliyor. Benim düsüncem ha bebeyinizi dogurup sonra öldürmüssünüz ha karninizda öldürmüssünüz hic bir fark yok.

Üstelik evlat sahibi olmak icin yanip tutusan kardeslerimiz varken sizin aldirmayi düsünmeniz evet cok itici.
Ama gerceklere gelirsek benim düsüncem 30 lu yaslarda olmamdan anne olmamdan kaynanlaniyorda olabilir. Sizin benimle ayni düsünceyi paylasmanizi bekleyemem cünki henüz yasiniz cok genc. Hayatinizi oturtmamissiniz olgunlasmamissiniz. Bu yüzdende daha kati kararlar alabiliyorsuniz. Ama deyneyin öbür tarafinada bakiyorumda, durumuz hic kolay deyil, yasiniz cok genc, evli deyilsiniz kurulu düzeniniz yok, hayat standartlarinizi gelistirmemissiniz. Bu durumdada bir evlada ne verebilirsiniz nasil bir gelecek verebilirsiniz nasil evladinizla hayatta dimdik durabilirsiniz? Dogurupda ser sefil etmekte bana mantikli gelmiyor.
Eyer sevgiliniz hayatinizin askiysa ve evlenicekseniz bebeyinize sahip cikicaksaniz aldirmayin hayatinizi kurun derim. Inanin kucaginiza aldiginizda iyiki savasmisim iyiki dogurmusum diyip vazgecilmeziniz olucaktir. Ama aldirirsanizda tekrar ayni hataya düsmeyin. Ilerideki iliskilerinizde mutlaka korunun. Evlenmeden iliski yasamanizi kinamam, hayat sizin hayatiniz ama önlem almadan hamile kalip kalip aldirirsaniz insanliktan cikarsiniz.
Insallah bir cikis yolu bulursunuz.

Babası da sizi masum sanıp öpmeye bile kıyamayan adam mı:)

Bunu yargılamak için söylemiyorum, ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum sürekli kendinizle çelişen mesajlarınız var.

Bide sadece merak, sürekli yaşınızı ve mesleğinizi neden her konunuz da vurguluyorsunuz, amaç nedir?

Babası da sizi masum sanıp öpmeye bile kıyamayan adam mı:)

Bunu yargılamak için söylemiyorum, ben sizin gerçek olduğunuza inanmıyorum sürekli kendinizle çelişen mesajlarınız var.

Bide sadece merak, sürekli yaşınızı ve mesleğinizi neden her konunuz da vurguluyorsunuz, amaç nedir?
Soruyolar.

Seviş seviş güzel kardeşim de.. Olan da olmuş da.. Hamileysen aldır ona da sözümüz yok.. Fakat sanki burnundaki sümüğü atar gibi basitleştirmesen diyorum.. Amaaaaaan nolcak aldırırım havalarında olunca doğal olarak böyle ters cevaplar gelir.. Ana olan var.. Çok isteyip dd olamayan var.. Bunlar seni bağlamaz ama en azından durumu küçümseme.. Ve hamile değilsen sevişeceksen prezervatif kullanmak bunun en basit yolu.. Kolaylıklar..

Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
Ultrason mu var gibi geliyor

Olduda bitti maşallah civciv cıkacak inşallah :) kızmı erkekmi acaba :) bence isim bulalım cocuga kız ece oglan gece :)

Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.
kusura bakma da o masum bebek ödeyecek senin cezanı.

Bir an önce test yap bence ona göre düşünürsün.stresten de gelmemiş olabilir.bir daha da dikkatli ol.

en nefret ettiğim konulardan birisi.
bunda anlamıycak bişey yok korunmasız olduysa hamile olma olasılığı
çok yüksek tabi hormonlarda sorun yoksa. korunduysan zaten sorun yok.
anladığım kadarıyla evli değilsin.

Back
X