Size anne olarak vereceyim cevap sakin aldirmayin. Eyer hamileyseniz karninizda icinize tutunan bir canli var. Ve kacinci haftada olirsaniz olun o bir canli. Altinci haftada kalbi atmaya basliyor. Benim düsüncem ha bebeyinizi dogurup sonra öldürmüssünüz ha karninizda öldürmüssünüz hic bir fark yok.
Üstelik evlat sahibi olmak icin yanip tutusan kardeslerimiz varken sizin aldirmayi düsünmeniz evet cok itici.
Ama gerceklere gelirsek benim düsüncem 30 lu yaslarda olmamdan anne olmamdan kaynanlaniyorda olabilir. Sizin benimle ayni düsünceyi paylasmanizi bekleyemem cünki henüz yasiniz cok genc. Hayatinizi oturtmamissiniz olgunlasmamissiniz. Bu yüzdende daha kati kararlar alabiliyorsuniz. Ama deyneyin öbür tarafinada bakiyorumda, durumuz hic kolay deyil, yasiniz cok genc, evli deyilsiniz kurulu düzeniniz yok, hayat standartlarinizi gelistirmemissiniz. Bu durumdada bir evlada ne verebilirsiniz nasil bir gelecek verebilirsiniz nasil evladinizla hayatta dimdik durabilirsiniz? Dogurupda ser sefil etmekte bana mantikli gelmiyor.
Eyer sevgiliniz hayatinizin askiysa ve evlenicekseniz bebeyinize sahip cikicaksaniz aldirmayin hayatinizi kurun derim. Inanin kucaginiza aldiginizda iyiki savasmisim iyiki dogurmusum diyip vazgecilmeziniz olucaktir. Ama aldirirsanizda tekrar ayni hataya düsmeyin. Ilerideki iliskilerinizde mutlaka korunun. Evlenmeden iliski yasamanizi kinamam, hayat sizin hayatiniz ama önlem almadan hamile kalip kalip aldirirsaniz insanliktan cikarsiniz.
Insallah bir cikis yolu bulursunuz.