İlişkiden sonra halsizlik

Terleme sorunum yok çünkü evim çok serin sıcak bir ortam yok
Yani şimdi nereden ne desem elimde kalacak bir konu güreş yapanlara baktın mı hiç yağlı adamlar oradan oraya hoplamaktan ne haldeler
Normal bir durum diyor diğer arkadaşlarda ama sen problem hissediyorsan bir görün doktora .

Daha yeni evliymişsiniz. Muhtemelen sık ilişki, yeni evlilikte bi görmemiş gibi birbirine yumulma muhabbetlerinden yorulmanız çok normal. Zamanla alışırsınız. Ben ilk zamanlar oturamıyordum bile, vücut zamanla alışıyo o döngüye yorgunluğa

Büyük ihtimalle insanın kalçalarını ağrır mı ağrıyor ama 29 yaşındayım

Büyük ihtimalle insanın kalçalarını ağrır mı ağrıyor ama 29 yaşındayım
Ağrır tabiki, bende 28 yaşındayım mesele 3-4 sene önce çok rahat olduğum pozisyonlarda 2.dkda nefes nefese kalıyorum. Bu birazda ilişkide kimin baskın olduğuyla da alakalı bi durum. Çok üstte kalıp siz yönetiyorsanız sizin yorulmanız çok normal. Ben gebeliğimde pozisyon engelleri dolayısıyla hep dana gibi devrilerek yattığım için kocam daha çok yoruluyo oh dünya varmış diyorum. Sık sık pozisyon değişikliği vs yaparak rahat olduklarınızı seçin. Sürekli bacaklarınız açıkça kalcanız vs ağrıması çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…