- 5 Ekim 2024
- 361
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Nasıl iyi yeni evliyim 1 aylık daha kolumu kaldıracak halim olmuyorIyi bi şiy bu.
Güzel efor sarfediyorsunuz demek ki. 3 5 kez yapamamak mı sorun oluyor?Nasıl iyi yeni evliyim 1 aylık daha kolumu kaldıracak halim olmuyor
Yok hayır cnm ilişki bitiyor bende halsizlik yorgunluk heryerim ağrıyor kaslarım özellikle acaba bir doktora mi gitsemGüzel efor sarfediyorsunuz demek ki. 3 5 kez yapamamak mı sorun oluyor?
Sıcakta insanın g*tünün içi terliyorken , yorulmanız normal gibi geldi
Efor sarfediyorsun, normal.Arkadaşlar cinsel ilişkiden sonra halsizlik ve heryerim ağrıyor niye böyle oluyor
Gidebilirsiniz tabi çok yoruluyorum diye.Yok hayır cnm ilişki bitiyor bende halsizlik yorgunluk heryerim ağrıyor kaslarım özellikle acaba bir doktora mi gitsem
Gidebilirsiniz tabi çok yoruluyorum diye.Yok hayır cnm ilişki bitiyor bende halsizlik yorgunluk heryerim ağrıyor kaslarım özellikle acaba bir doktora mi gitsem
Sarfedilen efor, kaybedilen enerjiii. Çok normalArkadaşlar cinsel ilişkiden sonra halsizlik ve heryerim ağrıyor niye böyle oluyor
Yani şimdi nereden ne desem elimde kalacak bir konuTerleme sorunum yok çünkü evim çok serin sıcak bir ortam yok
sıra alayım bari kan tahlili yaptırayimYani şimdi nereden ne desem elimde kalacak bir konugüreş yapanlara baktın mı hiç yağlı adamlar oradan oraya hoplamaktan ne haldeler
Normal bir durum diyor diğer arkadaşlarda ama sen problem hissediyorsan bir görün doktora .
Büyük ihtimalle insanın kalçalarını ağrır mı ağrıyor ama 29 yaşındayımDaha yeni evliymişsiniz. Muhtemelen sık ilişki, yeni evlilikte bi görmemiş gibi birbirine yumulma muhabbetlerinden yorulmanız çok normal. Zamanla alışırsınız. Ben ilk zamanlar oturamıyordum bile, vücut zamanla alışıyo o döngüye yorgunluğa
Ağrır tabiki, bende 28 yaşındayım mesele 3-4 sene önce çok rahat olduğum pozisyonlarda 2.dkda nefes nefese kalıyorum. Bu birazda ilişkide kimin baskın olduğuyla da alakalı bi durum. Çok üstte kalıp siz yönetiyorsanız sizin yorulmanız çok normal. Ben gebeliğimde pozisyon engelleri dolayısıyla hep dana gibi devrilerek yattığım için kocam daha çok yoruluyo oh dünya varmış diyorum. Sık sık pozisyon değişikliği vs yaparak rahat olduklarınızı seçin. Sürekli bacaklarınız açıkça kalcanız vs ağrıması çok normalBüyük ihtimalle insanın kalçalarını ağrır mı ağrıyor ama 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?