- 5 Ekim 2024
- 361
- 49
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Büyük ihtimalle birde zayıfımAğrır tabiki, bende 28 yaşındayım mesele 3-4 sene önce çok rahat olduğum pozisyonlarda 2.dkda nefes nefese kalıyorum. Bu birazda ilişkide kimin baskın olduğuyla da alakalı bi durum. Çok üstte kalıp siz yönetiyorsanız sizin yorulmanız çok normal. Ben gebeliğimde pozisyon engelleri dolayısıyla hep dana gibi devrilerek yattığım için kocam daha çok yoruluyo oh dünya varmış diyorum. Sık sık pozisyon değişikliği vs yaparak rahat olduklarınızı seçin. Sürekli bacaklarınız açıkça kalcanız vs ağrıması çok normal
Ne güzel dertler bunlar, değil mi yaSarfedilen efor, kaybedilen enerjiii. Çok normal
Acemi olduğun için o.vücudunu nasıl kullanacağını bilmiyorsun.tecrübe kazan 2 saate bana mısın demezdin.ilk zamanlar benim de öyle oluyordu.üstw çıkıyordum bacaklarım kopuyordu, hemen soluk soluğa kalıyordum.Nasıl iyi yeni evliyim 1 aylık daha kolumu kaldıracak halim olmuyor
Kendimi kasıyorsun da o yüzden.Büyük ihtimalle insanın kalçalarını ağrır mı ağrıyor ama 29 yaşındayım
Pozisyona göre normalde çalışmayan kas gruplarınız çalışıyorsa yorgunluk normal. Benim de bazen üst bacaklarım, bazen alt bacaklarım, bazen de belim ağrıyorHele o bel ağrısından bazen Aydemir Akbaş gibi yürüdüğümü hissediyorum ahsfhs
Bir de orgazm sonrası tansiyonunuz oynuyor olabilir.
Kasmıyorum aslındaKendimi kasıyorsun da o yüzden.
Farketsen zaten kasmazsin.üstte olduğun pozisyonda kalçalarini sıktığın için ağlıyordur.dediğim gibi bu işte de te rübe lâzim.Kasmıyorum aslında
İşte aranan kan geldi bu işin üstadı burda sor sora bildigin kadarFarketsen zaten kasmazsin.üstte olduğun pozisyonda kalçalarini sıktığın için ağlıyordur.dediğim gibi bu işte de te rübe lâzim.
Sanırım birazda üşütmusum
Ayyy Allah korusun ama kene mi isirdi yoksa bir kontrol EdinArkadaşlar cinsel ilişkiden sonra halsizlik ve heryerim ağrıyor niye böyle oluyor
Teşekkür ederimVitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir. Aç karna ilişkiye girmeyin yoksa tansiyonunuz düşebilir. Kan testi verip değerlerinizi kontrol edin. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?