İlişkiden sonra mesaj atıp araması?

Rastgele birlikte oluyorsunzda hastalik kapmaktanda mi korkmuyorsunuz. Benim bir tanidigim 23 yasinda kocasından hastalik kapmis 3. Derece ve psikolojisi bozulmuş. Rahmi alinabilirmis. Buyuk cesaret bu hastalıklarin tedaviside yok.
Rainy örneğindeki kadın rastgele biri ile beraber olmamış ama. Bak bunlar biraz da şans, kader, kısmet işi. Hastalık var diye sevişilmeyecekse kaza var diye trafiğe de çıkılmamalı.

Rainy örneğindeki kadın rastgele biri ile beraber olmamış ama. Bak bunlar biraz da şans, kader, kısmet işi. Hastalık var diye sevişilmeyecekse kaza var diye trafiğe de çıkılmamalı.

Rainy daha "slm nbr fotodaki sen misin" evresini bile geçemediği için cinsellik hele ki rastgele biriyle cinsellik akılalmaz bir şey :confused:

Bakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...

Lütfen kınamayın ve olmaz demeyin.
Aşkım, pandemiden sonra akıllarına geldi ayrı başlık takmak, ama onun parasını da ayrı aldılar, geçmiş olsun.

Kinamiyorum hpv rahim agzi kanserine yol acabiliyormus ve bazı kisilerde gecmiyormus tek gecelik iliskilerde bu riski artiriyor ben bunu söylüyorum
Tamam da işte senin örneğinde gencecik kadın kocasından kapmış. E o zaman bu risk için evlenmemek lazım
Bakın hala hpv kaptım lazerden ve negatifim...
Lütfen kınamayın ve olmaz demeyin.
Ben de lazere basladim, endişelendim şimdi bunu görünce:( ne sekilde önlem almak lazım? Çok korkunç
Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı.
Bunu nasıl normalllestirirsiniz ya, korkunç bir şey değil mi? Daha önce bardan eve geçip beraber olduğunuz adamlar sonrasinda sizi hiç aramadiysa,hayalet gibi kactiysa hala nasıl bardan birilerinin evine geçiyorsunuz ki?
Böyle böyle kendinize olan sevginizi azalır bence. Yine sevin, sevişin. Ama kıymet veren , sizin için çabalayan insanlarla

hastalık kapma konusunu çok abartmıyor musunuz arkadaşlar
önleminizi aldıktan sonra bulaşma ihtimalini düşürdükten sonra sorun nedir ?
zaten tek gecelik ilişkiler yaşayan insanlar bunu düşünüyodur yani korunmayı , hamile kalmamayı
hastalık kapmamayı
hastalık dediğiniz şey en düzgün görünen standart bi ilişkide de kapılabilir
sadece cinsel yolla bulaşmıyor çünkü
hastaneden kapan var güzellik merkezinden kapan var
çok düzgün ilişkiler yaşamış biri vardır bi gün bişi olur kapıverir bi şekilde
gelir sana bulaştırır onu napıcaz ?
önlemini alan bilinçli inan ne yapsın yani cinsel detoks mu yapsın valla kimsenin cinsel hayatı olsun istemeyenler var burda

Tamam da işte senin örneğinde gencecik kadın kocasından kapmış. E o zaman bu risk için evlenmemek lazım

Ben de lazere basladim, endişelendim şimdi bunu görünce:KK43: ne sekilde önlem almak lazım? Çok korkunç
Bunu nasıl normalllestirirsiniz ya, korkunç bir şey değil mi? Daha önce bardan eve geçip beraber olduğunuz adamlar sonrasinda sizi hiç aramadiysa,hayalet gibi kactiysa hala nasıl bardan birilerinin evine geçiyorsunuz ki?
Böyle böyle kendinize olan sevginizi azalır bence. Yine sevin, sevişin. Ama kıymet veren , sizin için çabalayan insanlarla
Tam aklımdan geçenleri yazmışsınız...

Back
X