- Konu Sahibi EU1
-
açıklama değil gökçecim lafı değiştirme kız olduğunu ispatla hayatım.herkez sana soruyo bunu benden başka kaç kişi erkeksin dıo sana.nedne bu lafları yıyosun ki.ispatla kurtul.
ya bu ne böyle ya resmen rezilliğe çeviriosunuz topic leri..
kızsa kız erkekse erkek kafanıza silah mı dayıyorlar cevap verin veya okuyun diye..
terbiye sınırlarını zorlayan kelimeler kullanıyorsunuz..
ayıp kavramından haberiniz var mı sizin..
beğenmiyorsanız çıkarsınız topic ten..
ben hiç rahatsız edici bulmuyorum gökçe nin sorularını..
mizahla karışık merak ettiklerini soruyor..
cevap vermek isteyenler veriyor..
bu sitede kimse kimseyi rencide etme hakkına sahip değildir!!
sorumuzun cevabı ise yavrucuklarım hani böyle kahveyle çikolata yersin ya ilişkiden sonra sigarada aynen böyledir...:icecream:
dertli1986 canım sanırım bu akşam biraz agresifsin tatlım tatmam frene bas rahatla biraz bak ben bile alıştım artık gökçeye merakına ve sorularına bak bende önceleri çok sinir olurdum ama artık onun merak ettikleri neeler bende bunu merak ediyorum yavaş yavaş sende alışşş bak ben bugün çok kötü şey yaşadım http://www.kadinlarkulubu.com/bugun...abbim-ufuksuz-birakma-beni-t199369/index.html ama agresif değilim aksine gökçenin konularıyla kafam dağılıyor ve bugünü unutmaya çalışıyorum lütfen sende biraz sakinleş ne yapmasını istiyorsun sana kamera açıp ben kızım al işte buyur gösterim demesinimi?
bende sana alıştım :)))
Yavvvv arkadaslar,bisey söyleyecegim ama özel mi olur bilemedim.Biz sigara kullanmiyoruz ve benim esim .... sonrasinda hep kalkip meyve yer..
BARIŞ İMZALADIK OZAMANa.s. SAYENDE BU AKŞAM BUGÜNÜN STRESİNDEN UZAKLAŞTIM
hangi meyve..
ayva mı?:icecream:
ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?