ilişkiden sonra neden sigara içilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiz valla benimkide hep muz yiyor ama ben hic sormadim neden muz yiyorsun diye

açıklama değil gökçecim lafı değiştirme kız olduğunu ispatla hayatım.herkez sana soruyo bunu benden başka kaç kişi erkeksin dıo sana.nedne bu lafları yıyosun ki.ispatla kurtul.

allah akıl fikir versin sana yahuu nasıl ispatlasın töbe töbe açıpta göstersin mi :1shok:

ben yokken çok kikirdenmiş burdaKötü Kazen

ispatlamak zorundamıı yaa inanmayan inanmazz kız olup olmadıgınaa... gitmeyin bu kadar kızın üstüneeKötü Kazen

ispatlamak zorundamıı yaa inanmayan inanmazz kız olup olmadıgınaa... gitmeyin bu kadar kızın üstüneeKötü Kazen

hay gözünün yağını yiyim aferim kız Şeniz:roflol:
sahip cık gökçeme hııhh Şeniz

sağolun arkadaşlar yalnız birşey dikkatimi çekti bana hakaret eden dertli1986 nicli insan bana hakaret mesajını silmiş yerine senin bu düşüncelerle ? ? ? yapmış ve nickinide deiştirmiş :)))

sağolun arkadaşlar yalnız birşey dikkatimi çekti bana hakaret eden dertli1986 nicli insan bana hakaret mesajını silmiş yerine senin bu düşüncelerle ? ? ? yapmış ve nickinide deiştirmiş :)))

Özür dilemektense mesajını değiştirmek daha kolay gelmiş demekkitatlicadiarzu

Bu geyiğiniz devam ederse bu kızın üstüne daha da giderseniz olacaklardan sorumlu değilim.
İster aba altında sopa diyin ister direk sopa gösteriyor diyin ama yeter artık. Varsa rahatsızlığınız müdirelere veya bana bildirirsiniz ilgileniriz.
Bir konu açılmış konu dışında herşey konuşuluyor. Hanginizin aklına geldi böyle bir soru ? madem çok rahatsız oldunuz sorulardan bu bölümde ne işiniz var ?
yeter artık ..

Bu geyiğiniz devam ederse bu kızın üstüne daha da giderseniz olacaklardan sorumlu değilim.
İster aba altında sopa diyin ister direk sopa gösteriyor diyin ama yeter artık. Varsa rahatsızlığınız müdirelere veya bana bildirirsiniz ilgileniriz.
Bir konu açılmış konu dışında herşey konuşuluyor. Hanginizin aklına geldi böyle bir soru ? madem çok rahatsız oldunuz sorulardan bu bölümde ne işiniz var ?
yeter artık ..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kazen abi sen sanırım bayağ bi kızmışssın

Organizma cigarası işte............:roflol::lepi:
Daha da rahatlatıyo herhaldekafamçokkarıştı

Bİ TÜRLÜ YAPAMIYOZKİ BIKALIM SIPA 6 YAŞINA GELDİ HALA UYUMUYO YAW:emir_bebek:gamyoncuiremsu NERDE KALDI SİGARASI:))

Son düzenleme:
Back
X