- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi EU1
sahi merak ettim hangi meyve yiyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhhhahah benım esımde kullanmıyo ve oda meyve yer nıye ıyo sordugumdaa meyve yemekten zevk alıyorum der:icecream:
hangi meyve..
ayva mı?:icecream:
ŞenizŞeniz
hangi meyve..
ayva mı?:icecream:
ŞenizŞeniz
sizin yüzünüzden canım muz istedi:mymeka:
açıklama değil gökçecim lafı değiştirme kız olduğunu ispatla hayatım.herkez sana soruyo bunu benden başka kaç kişi erkeksin dıo sana.nedne bu lafları yıyosun ki.ispatla kurtul.
ispatlamak zorundamıı yaa inanmayan inanmazz kız olup olmadıgınaa... gitmeyin bu kadar kızın üstüneeKötü Kazen
hay gözünün yağını yiyim aferim kız Şeniz:roflol:
sahip cık gökçeme hııhh Şeniz
sağolun arkadaşlar yalnız birşey dikkatimi çekti bana hakaret eden dertli1986 nicli insan bana hakaret mesajını silmiş yerine senin bu düşüncelerle ? ? ? yapmış ve nickinide deiştirmiş :)))
neler kaçırdınnnn hüzün yılıı:lepi:
Bu geyiğiniz devam ederse bu kızın üstüne daha da giderseniz olacaklardan sorumlu değilim.
İster aba altında sopa diyin ister direk sopa gösteriyor diyin ama yeter artık. Varsa rahatsızlığınız müdirelere veya bana bildirirsiniz ilgileniriz.
Bir konu açılmış konu dışında herşey konuşuluyor. Hanginizin aklına geldi böyle bir soru ? madem çok rahatsız oldunuz sorulardan bu bölümde ne işiniz var ?
yeter artık ..