İlişkiden sonra sermlerin geri gelmesi

yok cnm hiç bu kadar gecikmedi en fazla 2 gün gecıkırdı arada sırada ilk kez oldu...bnde meraktayım azdaha bekliyim olmazsa kan testi yapacm cnm

canım bence kan testi yaptır içini rahatlatmak için, şuan bende hamileyim ama bahsettiğin belirtiler için daha çok erken, Şuan birşey hissedemezsin, Bahsettiğin belirtilerden en kayda yararı adetinin gecikmesi , onun içinde kan testi yaptırabilirsin, Zaten eczanelerdeki o testler şuan hamile olsan bile pozitif göstermez, çünkü daha çok erkenn.

yani idrar testınde hamilede olsam 2 çizgı çıkmazmı miss su an bnde durmdan test ypyrum eczaneyi zengn etcem

Canım adetin 7 gün gecikmiş sadece. Daha bebek küçük, en az 1 buçuk ayı rahat geçecekki pozitif çıkacak, Testlere güven olmuyor, Bende bu hamileliğimde testler negatif çıkmıştı, Daha sonra kan tahlilinde ve ultrasonda hamile olduğum anlaşıldı. Zaten tahmin de ediyordum benimde adetim 10 gün gecikmişti zaten. Dediğim gibi en önemli belirti adetinin gecikmesi, Eğer adetinin gecikmesi olağan birşey değilse hamile olabilirsin, ama bence tahlil yaptır derim sana . Birkaç gün daha bekle,Adet olmazsan doğru hastaneye

adetimin 4 gün gecikmesine rağmen beklemeyip test yapmıştım..
2 çizgi çıkmıştı... birinci çizgi net ikinci silik.. daha erken diye sanırım.
sende de böyle bir şey olabilirdi aslında.. ama idrar testleri her zaman kesin olmuyor..
başka eczaneden başka markalı bir test denersen de iyi olabilir.
markadan markaya da değişiyor.

ayrıca gariptir.. adet 4 gün gecikmişti ama bende nasıl bir bulantı var anlatamam..
nasıl bir yeme istediğidir o
hiç bir yemeği yemek için bu kadar istek duymamıştım.

size birşey söyliyeyimmi bi tarafım çok istiyor bi tarafım cesaretsız eşimle aramız ALLAHIMA bin şükür çok iyi ailelerimz dessen keza öyle bnde biraz panık atak var ondanmı bilmem ama bi tarafım bi tuhaf sizce böyle düşünmek kötümü yanii acaba genelde bayanlar byle duygulara kapılrmı...varya bebeğim olsa bnde dahıl herkes sevinçten aklını oynatır çok sevinir ama bn neden cesaretsizim neden tuhafım kendime kızmalmıyım

Yaa doğru vallahi ama insan korkuyor işte her ay bekle bekle bırşey yok orda 10 tane yumurtayı karşilayana kadar 20 tane karşilasın diye düşünüyorum şans çoğalsın işte normalde belki bu kadar takmam belki ama sperm düşüklüğü olduğu için eşimde o yüzden bu kadar tedirginim

Bende bazen senin gibi düşünüyorum ama isteyen tarafım daha ağır basıyor bu kadar büyük sorumluluk bizi düşündüren bu sorumluluğu şimdimi almalıyım şimdi pat diye dışarı atabiliyoruz kendimizi istediğimizi yapıyoruz o zaman yapamayacağız belkide bu özgür tarafımız ağır basıyor ama bir bebek herşeye değer

jansela varya resmn dilimin ucundakini söyledin...illa gezme tozma anlamnda değil ne bilim kafan bozulsa dışarı cıksan mesela yurup gelsen en ufak onu bile yapamzsın ekmek almaya bile gidemzsın bnlr en basıtleri ama diğer taraftan düşünsene canımızdan bi parça yarısı snden yarısı eşinden çok tuhaf bi duygu dimi....kurban olduğum ALLAHIM en iyisini bilirr vardır bi hayır...senin yaşın kaç ben 26 yasındayım

29 yaşındayım Allah hayırlısını versin hiç durma git yarın test al ucuz farketmez bir hafta dolmuş senin gecikmende çıkar 1 2 gün geciken arkadaslarımda çıktı

O zaman kendine 10 gün gecikme payı ver ve sonra git ayy vallahi içimden kolundan tutup goturesim geliyor zorla

Tamm cnm öyl yapayım bnde inş sninde gönlüne göre verir allah...bnce sunu unutma sperm sayısı vs teferruat sen gönülden iste allahım verir hayırlı bi evlat size...bide olumlu düşün olumlu olsun herşey...

Haber ver ama burdan özelden olurmu inşallah vardır bu ayy çok içten olumlu düşünüyorum olur inşallah ben uyuyorum tatlım gorusmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…