İlişkiden sonra sermlerin geri gelmesi

dün kan testi yaptırdım dayanamadık vee hamieymişimmmmm
çok tuhaf bir duygu ALLAH isteyen herkese nasıb etsin inşşşş :))

hayırlı olsun umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..allahım isteyen herkese versin..harika bir duygu anne olmak

dün kan testi yaptırdım dayanamadık vee hamieymişimmmmm
çok tuhaf bir duygu ALLAH isteyen herkese nasıb etsin inşşşş :))

forumu okurken yazdıkların dikkatimi çekti ve içimden kesinlikle hamile olduğunu düşündümyanılmamışım..hayırlı olsun inşallah

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 1 aydır korunmadık ama 1 ay sonunda adet oldum şimdi de adetim bitti hemen başladık. ama bende de aynı sorun var ayaklarımı dikip yatmama ragmen geliyor.bide benim adetim çok düzensiz yumurtlama zamanım ne zamandır acaba?

canım hamile kalmanın ayağını dikip yatmayla alakası yok. ben 1 yıl ayaklarımı havaya dikip saatlerce yattım. ama hamile kalamamıştım. hamile kaldığımda 5 dakika sağ tarafa cenin şeklinde yattım. sonra kalktım hemen banyo yaptım ama hamile kaldım. hamile kalmanın psikolojiyle alakası var. kendini hamile kalacağım diye şartlamazsan hamile kalabilirsin allahın izniyle. spermlerin geri gitmesi sorun değil geri gelmesi çok normal

haklısnız sanırım tamamen psikolojiyi rahat tutmak gerekiyor gerisinide allah bırakmak gerek hayırlısıyla olur...

merhaba kızlar sanırım fazla giren bu siteye yok tarihlere bakıyrm hep geçmiş tarihleer. benim adetime 1 gün var acaba test yaptırsa gebelik belli olur mu??

merhaba kızlar sanırım fazla giren bu siteye yok tarihlere bakıyrm hep geçmiş tarihleer. benim adetime 1 gün var acaba test yaptırsa gebelik belli olur mu??
bazılarında çıkabiliyo testte adete 1 gün kala, ama geç döllenme olduysa çıkmayabilir??? belirtilerin var mı :))

bazılarında çıkabiliyo testte adete 1 gün kala, ama geç döllenme olduysa çıkmayabilir??? belirtilerin var mı :))

mide bulantım var aşırı değil ama öle kasıklarımda falan ağrı yok sadece belim çok agrıyo iğne batırıyorlarmş gibi acaba hamilemiyimdir yaww inşallah hamişimdir..:))

mide bulantım var aşırı değil ama öle kasıklarımda falan ağrı yok sadece belim çok agrıyo iğne batırıyorlarmş gibi acaba hamilemiyimdir yaww inşallah hamişimdir..:))

şu hamilelik yüzünden araştırmadığım şey kalmadı.. psikolejikte olabilir canım benim.. benimde aynı durum oldu ama adet gördüm.. en iyisi adet gününü bekle.. hastalanmazsan hemen evde test yap.ama en sağlıklı sonucu kan testinde alırsın...

sanırım biraz daha sabretmem gerek allahım inşallah çok aratmadan nasip eder isteyen herkeze..

arkadaşlar. içimiz hiç rahjat değil bi anormallik olabilirmi sizce?spermler olduğu gibi geri çıkıyor akıyor .çocuk sahibi olamamız buna baplıyoruz zaten erkek infirtebiletisi var bizde hepsi çıkınca şansımız hepten azalıyor gibi geliyor bana herkeste çıkarmı geri

Canim ya doktora hicmi sormadiniz bunu. Nekadar yanlis bi dusunce bu. Konuyu okuyunca yazma geregi duydum.
O geri gelen spermler degil, sperm suyu ve herkeste geri akar. Esin bosaldigi an spermler rahme dogru yol aliyor zaten, cogu kisinin dusundugu gibi bacaklari dikmek, belin altina yastik yerlestirilmesi vs. vs. Bunlarin hepsinin ekstra bi yardimi yoktur. Internette biraz arastirirsan bu konuyla ilgili bi cok yazi var. Insallah allah tez zamanda nasip etsin isteyen herkese.

ya işte olduğu gibi akınca psikolojim bozuluyor resmen acaba hepsimi geri geliyor zaten olmuyor birde geri gelince sadece bende olan bi durum sandım.

Tabiki de spermler olduğu gibi geri akıcak rahmin arkasında delik yokki hepsi orda toplansın yani yer çekimi kanununa göre tabiki inecek aşağıya ayrıca o akanların yüzde 70 i Sperm değil küçük bi kısmı Sperm onlarda yolunu buluyorlardir 1 dk bile sürmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…