- 3 Eylül 2018
- 36
- 25
- 88
- 35
- Konu Sahibi Kalibrasyon
-
İnşallah dediğiniz gibi olurşimdi birbirinize daha yeni alışıyorsunuz zamanla istediğiniz gibi olur
biraz sabır ve istek
ya umarım geçer ben alıştıkça geçer gözüyle bakıyorum çevremden bi kaç kişiye daha sordum bir sene bu durumu yaşayıp sonrasında alışmış tabi herkesin bünyesi farklı ama ofKesinlikle normal degil bende o sekilde basladim evlilige simdi daha kotu durumdayim yardim alin is isten gecmeden tum sorunlarin altindan bu cikacak yoksa
Ay inşallah ya en kısa zamanda geçer inşallahTam 1 sene çektim o ağrıyı ve isteksizliği tabi ağrı olunca istek kaçıyordu.. eşimi istiyordum ama iş oraya gelince kaçıyordum.. 1 yıl sonunda eşim benden kaçmaya başladısabret canım geçecek
Peki bunu çözmek için özel bir şey yaptınız mı doktora gitmek gibi ya da başka bir şeyAy inşallah ya en kısa zamanda geçer inşallah
Çok kez gittim doktora ancak sadece ıslanma konusunda problem olduğunu ve normalden daha dar olduğunu söylemişti.. 1 yıl çok ağrıdı ama 1 yıl sonra alıştım ve geçti.. 6 yıldır evliyim.. birde normal doğum yaptım keşke sezeryan yapsaydım şimdi de genişlikten geç zevk alıyorum uzun sürüyo biraz.Peki bunu çözmek için özel bir şey yaptınız mı doktora gitmek gibi ya da başka bir şey
Bütün sıkıntı dert de kadınların mı olur her şeyimiz sıkıntı malesef peki sizce ben doktora gitmeli miyim iki aylık evliyim doktor fayda ediyor mu bu konudaÇok kez gittim doktora ancak sadece ıslanma konusunda problem olduğunu ve normalden daha dar olduğunu söylemişti.. 1 yıl çok ağrıdı ama 1 yıl sonra alıştım ve geçti.. 6 yıldır evliyim.. birde normal doğum yaptım keşke sezeryan yapsaydım şimdi de genişlikten geç zevk alıyorum uzun sürüyo biraz.
Valla fayda etmez canım herşey sende bitiyo.Bütün sıkıntı dert de kadınların mı olur her şeyimiz sıkıntı malesef peki sizce ben doktora gitmeli miyim iki aylık evliyim doktor fayda ediyor mu bu konuda
Umarım geçer yoksa kadına zulüm gibiÇok normal. Doktora gitmelik bir durum değil bu konu sahibi. Benim zevk almaya başlamam 1 seneyi geçkin bir süreç aldı. 1 aylık evlilik nedir kiZamanla oluyor bu tip şeyler, sabır...
Gitmeyeceğim şimdilik bakalım acı çekme durumum ah bi geçse zevk almaktan vazgeçtim artıkValla fayda etmez canım herşey sende bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?