İlişkiden zevk alamıyorum

Kalibrasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
36
25
88
35
Merhaba herkese ‍♀️ Bir aylık evliyim ilk iki haftasını ilk gece korkum yüzünden ilişkiye girememekle geçirdim ikinci hafta başardık fakat şimdi de zerre zevk almıyorum olsun bitsin diye bekliyorum bu durum normal midir ? Ne zaman geçer ? Aynı tecrübeyi yaşayanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ilk zamanlar kendinizi tanımadığınız için alışma süresinde böyle şeyler olabiliyor.
biraz eşinizle foreplay yapın

şimdi birbirinize daha yeni alışıyorsunuz zamanla istediğiniz gibi olur
biraz sabır ve istek

Kesinlikle normal degil bende o sekilde basladim evlilige simdi daha kotu durumdayim yardim alin is isten gecmeden tum sorunlarin altindan bu cikacak yoksa

Kesinlikle normal degil bende o sekilde basladim evlilige simdi daha kotu durumdayim yardim alin is isten gecmeden tum sorunlarin altindan bu cikacak yoksa
ya umarım geçer ben alıştıkça geçer gözüyle bakıyorum çevremden bi kaç kişiye daha sordum bir sene bu durumu yaşayıp sonrasında alışmış tabi herkesin bünyesi farklı ama of

Tam 1 sene çektim o ağrıyı ve isteksizliği tabi ağrı olunca istek kaçıyordu.. eşimi istiyordum ama iş oraya gelince kaçıyordum.. 1 yıl sonunda eşim benden kaçmaya başladı :D sabret canım geçecek

Peki bunu çözmek için özel bir şey yaptınız mı doktora gitmek gibi ya da başka bir şey
Çok kez gittim doktora ancak sadece ıslanma konusunda problem olduğunu ve normalden daha dar olduğunu söylemişti.. 1 yıl çok ağrıdı ama 1 yıl sonra alıştım ve geçti.. 6 yıldır evliyim.. birde normal doğum yaptım keşke sezeryan yapsaydım şimdi de genişlikten geç zevk alıyorum uzun sürüyo biraz.

Çok kez gittim doktora ancak sadece ıslanma konusunda problem olduğunu ve normalden daha dar olduğunu söylemişti.. 1 yıl çok ağrıdı ama 1 yıl sonra alıştım ve geçti.. 6 yıldır evliyim.. birde normal doğum yaptım keşke sezeryan yapsaydım şimdi de genişlikten geç zevk alıyorum uzun sürüyo biraz.
Bütün sıkıntı dert de kadınların mı olur her şeyimiz sıkıntı malesef peki sizce ben doktora gitmeli miyim iki aylık evliyim doktor fayda ediyor mu bu konuda

Çok normal. Doktora gitmelik bir durum değil bu konu sahibi. Benim zevk almaya başlamam 1 seneyi geçkin bir süreç aldı. 1 aylık evlilik nedir ki :KK45: Zamanla oluyor bu tip şeyler, sabır...

Back
X