İlişkiler hakkında deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi

Kızlarrr kimler burada? Konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı dertten hala muzdaribim ve yeni konu da açmak istemedim. :(

Bu arada buraya bu satırları yazarken beyefendi tam önümden geçti :)

Merhaba hanımlar. Bir süredir bu platforma konu açıp açmamak konusunda kararsızdım ama görüyorum ki hep çok mantıklı tavsiyeler veriliyor. Üstelik konum herkese anlatamayacağım ve içimde sürekli yer eden bir konu...

Şöyle ki; ayrıntılara boğmadan konuya girmek gerekirse, çalıştığım yerde birine sanıyorum ki aşık oldum ben. Ama bu kişi iş arkadaşım değil, hiyerarşik olarak amirim sayılır hatta.. O yüzden arada hep bir mesafe var.
Aynı yaştayız, yetiştiğimiz okuduğumuz çevre gibi konularda birçok ortak noktamız var ve daha ziyade bu konuyla ilgili sohbetler ediyoruz ara sıra.

Benim çalıştığım yerin önünden geçerken sürekli bana baktığını ve ne zaman ben de bakıyor olsam panikle başını geri çevirdiğini görüyorum ama gayriihtiyari olabilir diye anlam yüklemek istemiyorum bu duruma.

Bazen benim çalıştığım yerde sohbet etme imkanı buluyoruz. Yalnız olduğumuzda o kadar kibar o kadar ilgili ki... Ama başkalarının olduğu yerlerde sanki beni tanımıyor yada o konuşan ilgilenen başkası...

Geçenlerde bir bahane bulup yanına gittim ve yarım saat falan çok keyifli sohbet ettik. Hatta daha uzayabilirdi ama başkaları geldi... İnanamadım o kadar samimi davrandı ki. Hiç gözlerini kaçırmadan konuştu falan...

Ama bugün yine başkalarının yanındayken gördüm onu ve selam bile vermedi.

Ben neden böyle davrandığını anlamıyorum.

Bir de önemli kısım; deli gibi sürekli whatsapp'tan son görülmesine bakıyorum ve ne zaman baksam yeni çıkmış oluyor. Gece yada sabahın köründe girmiş oluyor. Ben de bu yüzden hayatında biri olduğunu düşünmüştüm ama soramıyoruz da.

Öyle işte hanımlar... Bu tür konularda millete akıl verecek kadar mantıklıyken şimdi bu yaşımda ergen gibi aşk acısı çekmeye başladım.

Nasıl dikkatini çekebilirim? Nasıl öğrenebilirim hayatında biri olup olmadığını?

iş ortamı olduğu için yanında birileri varken seviyeli olmak istiyor olabilir tabi.ama selam da vermiyorsa sinirimi bozardı.kendimi biraz geri çeker yanına falan gitmez ondan hareket bekleyip onu test etmeye çalışırdım galiba :))
bir de şu var gecenin körü whatsapa falan giriyorsa dediğin gibi hayatında biri olabilir emin olmadan çok kaptırma kendini.

Kızlarrr kimler burada? Konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı dertten hala muzdaribim ve yeni konu da açmak istemedim. :KK43:

Bu arada buraya bu satırları yazarken beyefendi tam önümden geçti :)
Orda farklı burda farklı davranan adama ben güvenmezdim. Madem alt üst ilişkisi var o zaman başbaşa kaldığınızda da ona göre davranacak. Seni hoşlandığını anlamış takılıyor işte senle.

O da birşey hissetseydi herkesin elinde telefon var dışarda buluşalım vs derdi.

Erkekler hoşlanınca ne olursa olsun adım atıyor. Anlattıklarınız kadarıyla hoşlanmıyor sizden

Bu işte bir terslik var gibi gibi. Asıl başkalarının yanında sana selam vermesi ilgili gözükmesi lazım ki şöyle bir kural vardır; yemeyenin malını yerler:KK12:

iş ortamı olduğu için yanında birileri varken seviyeli olmak istiyor olabilir tabi.ama selam da vermiyorsa sinirimi bozardı.kendimi biraz geri çeker yanına falan gitmez ondan hareket bekleyip onu test etmeye çalışırdım galiba :))
bir de şu var gecenin körü whatsapa falan giriyorsa dediğin gibi hayatında biri olabilir emin olmadan çok kaptırma kendini.

Malesef ki çoktan kaptırdım ya kendimi. Bu arada seviyeli davranıyor ama tabi ki selamsız geçmiyor. Hatta bu sabah gördüm, ben onu görmezden gelecektim ki o selam verdi ismimle hitap ederek. :)

Orda farklı burda farklı davranan adama ben güvenmezdim. Madem alt üst ilişkisi var o zaman başbaşa kaldığınızda da ona göre davranacak. Seni hoşlandığını anlamış takılıyor işte senle.

O da birşey hissetseydi herkesin elinde telefon var dışarda buluşalım vs derdi.

Takılıyor falan biraz ağır oldu galiba ya. Bu arada dışarda buluşalım vs diyeceği bir samimiyet yok, ne olursa olsun arada bir mesafe olmak zorunda.

Erkekler hoşlanınca ne olursa olsun adım atıyor. Anlattıklarınız kadarıyla hoşlanmıyor sizden

Ama şöyle de bir durum var, nasıl ben onun hayatında biri olup olmadığına emin olamıyorsam o da benim hayatımda biri olup olmadığını bilmiyor. Açıkçası onun yerinde ben olsam ben de emin olmadan adım atamazdım.

Bu işte bir terslik var gibi gibi. Asıl başkalarının yanında sana selam vermesi ilgili gözükmesi lazım ki şöyle bir kural vardır; yemeyenin malını yerler:KK12:

Ama işte bir yandan da dedikodu faktörünü düşününce ben bile başkalarının yanında pek muhatap olmuyorum. Şimdi düşündüm de ben de öyle davranıyormuşum aslında çok aşık olduğum halde. :)

Güncelleme niteliğinde yazıyorum hanımlar. Konumu takip edenler vardı çünkü. :)

Birinci ağızdan öğrendik ki hayatında kimse yokmuş. Çok mutlu oldum, içim içime sığmıyor. Sizlerle paylaşmak istedim.

Back
X