- 22 Aralık 2014
- 23
- 9
- 18
- Konu Sahibi ezgibaylaaan
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Son düzenleme: