• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

ezgibaylaaan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
23
9
18
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim, zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Ben hassas bir kizim, sizce bu tarz seylere takilmamak icin ne yapmaliyim, nasi bi yaklasimda bulunmaliyim?
18 yaş, muhafazakar ama öpüşüp sevişebilen , en fazla nereye kadar gidebilir görmek istiyorum, sonuçta erkek ...

en fazla nereye kadar gideceği belli bunu mu istiyorsun ? :KK14::cool:

en fazla nereye gidebileceği belli canım çok merak etme böyle şeyleri
öpüşmek koklaşmak neyse de
erkektir ister mantığına bürünürsen çok ağlarsın ilerde....

Sinir derken beklentin ne??anlayamadim..isin ucu eninde sonunda malum yere geliyor..erkeklerde izin verdigin surece sinir yoktur bence..ben bu yasimda yasamadim boyle bisey..sanada tavsiye etmem...ilerde olaki ayrildinizz buraya keske yapmasaydim,etmeseydim konulari acmani istemem..benim gozumde bunlari dusunmeyen bi erkek +puan kazanir cunku bana deger verip,zarar gormemi istemiyor diye dusunurum..tabi bu benim fikrim kimseye karisamam karismamda..yine bi abla tavsiye ilerde pisman olucagin bisey yapma..

Sevismeni siniri yoktur, sevismissen sevismissindir, bunun azi cogu olur mu?

Hem muhafazakar, evlenmeden cinsel yakinliga karsi olup...

Hem de 'nereye kadar gidecek merak ediyorum' diyenler...

Sadece zarini koruyan ve bununla ovunen bakirelerdir.

Merakiniza istinaden dumeni o cocuga birakirsaniz...

O sozde bakirelerden olursunuz. :ssz:

Senin aile değerlerine, kendi değerlerine görüşüne uymayan birşey yaparsan tabi ki pişman olursun, her ne kadar simdi goremesen de..
Sende biraz kendimi gördüm, nitekim ben pişman oldum da..

Biraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.

ben şöyle anladım, doğru mu anladım bilmiyorum
istiyorsun ki, sevişme anında son raddeye gelecek olursanız,"o duracak mı yoksa hadi yapalım mı diyecek" bunu görmek
fakat bu
ne onun sana değer verdiğini gösterir ne de vermediğini
herkes rol yapabilir, istediği yönde rol de yapabilir
bir insanı tanımanın yolu böyle şeylerden geçmez

onu iyice tanımak istiyorsan, belirli sınırlar içinde, biraz ağırdan alarak, yaşayıp göreceksin
hoş yine de tam olarak tanıyamazsın ya
tam olarak tanıyabilmek için, çok iyi günler, çok kötü günler, sağlıklı günler, sağlıksız günler daha ne günler yaşamanız gerekir birlikte:confused:

senin ona yaklaşımın gururlu, kendine saygı duyan bir genç kız gibi olmalı
daha fazla değil.Hoppa

Ben o kadar kotu dusunmuyorum. Afedersiniz de hepsi o malum bolgenin kopegi olmus olamaz... Sevdigi kizi dusunur ben bir anlik kendisini kaybetmenin sonucunda uzulebilecegimden bahsediyorum
tut ki o da tutamadı kendini sonuçlarına katlanabilecek misin?

ben şöyle anladım, doğru mu anladım bilmiyorum
istiyorsun ki, sevişme anında son raddeye gelecek olursanız,"o duracak mı yoksa hadi yapalım mı diyecek" bunu görmek
fakat bu
ne onun sana değer verdiğini gösterir ne de vermediğini
herkes rol yapabilir, istediği yönde rol de yapabilir
bir insanı tanımanın yolu böyle şeylerden geçmez

onu iyice tanımak istiyorsan, belirli sınırlar içinde, biraz ağırdan alarak, yaşayıp göreceksin
hoş yine de tam olarak tanıyamazsın ya
tam olarak tanıyabilmek için, çok iyi günler, çok kötü günler, sağlıklı günler, sağlıksız günler daha ne günler yaşamanız gerekir birlikte:confused:

senin ona yaklaşımın gururlu, kendine saygı duyan bir genç kız gibi olmalı
daha fazla değil.Hoppa

Coook tesekkur ederim. Anlasildigima sevindim, ve yazdiklarinizi dikkate alacagim. Benim merak ettigim bir yandan da bana ne kadar deger verdigini sinayip gorebilmekti.

Back
X