• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

Biraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?
bak şekerim gençsin meraklısın hayatında sonuna kadar bu insan olacak sanırsın ama gelin bile ata binmiş ya nasip demiş :KK14: erkek adama bizim toplumumuzda birşey olmuyor ama sen yarın öbür gün bu adamdan ayrılsan sadece öpüşmüş olsan da adın çıkar o yüzden hiç bu topa girme sen herşeyi vaktinde doğru kişiyle yaşa benden sana abla tavsiyesi

Biraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?

bunun fiziksel bir yolu yok
2 şey yapman lazım
1) erkek arkadaşınla şimdiden açık açık konuşup kesinlikle böyle birşey yaşamak istemediğini üzerine basa basa anlatacaksın
eğer sana karşı davranışları değişiyorsa hemen ayrılacaksın :63:
2) kendin çok çok iradeli davranacaksın yani öpüşmenin, oynaşmanın sonunda DUR dedirtecek birşey olursa kendi iradenle DUR diyeceksin.
:KK39:Hoppa

Su muhafazakar kelimesinin yerli yersiz kullanimi dogmamis Bebeğimi bile cileden cikariyor yeminle.

Ben 18 yaşındayken "apiii gondola da binek miii lunaparktaa" diye soruyordum. Sınırlarını merak ettigim tek erkek abimdi ve onun sinirlari da gondolda kusunca asiliyordu.

Yahu bi dur yavrucum acelen ne. Istersen sevis bu kimseyi baglamaz da sinirli sevisme diye bir sey yok. Hani yapacaksan tamamini yap bir manasi olsun bari. Muhafazakar kelimesinin kökü muhafaza etmekten gelir. Ya tum organlarını layikiyla muhafaza edersin ya da hepsini kullanima acarsin. Bunun ortasi yok. Azicik dokunsun ama ileriye de gitmesin mantigi muhafazakarliktan değil ayrilma ihtimalini dusunmekten ileri gelir.

Ben sevisme demiyorum istiyorsan yine sevis de "goster ama elletme" dusuncesini muhafazakarligin ardina gizleme olur mu.

Herşeyin ilkini evlendiğinde insanla yaşamak istiyorsan "sınırlı Sevişme" de neyin nesi.:KK53::KK53:
Yani evlendiğinde Sevişmeden mi yapacaksın anlayamadım.o_O

Ek olarak anliyorum kaniniz kayniyor gençlik iste ahsjsj. Lakin bu işin ortasi yok. Merak öyle bir duygu ki tüm keskelerin aga babasi. Valla bak. Sevisip sevismeme kararini simdi verme zira çok erken. Hele bir okulunu bitir meslek sahibi ol sonra hormonlarinin götürdüğü yere gidersin.

Coook tesekkur ederim. Anlasildigima sevindim, ve yazdiklarinizi dikkate alacagim. Benim merak ettigim bir yandan da bana ne kadar deger verdigini sinayip gorebilmekti.

ben de onu dedim işte
o anda durup durmaması sana değer verip vermediğini göstermez
sana değer verdiği halde kendini tutamayabilir, çok genç
veya değer vermediği halde sırf bir kızın ahını almamak için durabilir

sana değer verip vermediğini görmenin cinsellikten uzak, çok daha güzel yolları var
çok bilindik şeyler olduğu için yazmayayım onları
Hoppa

Sen izin verdigin kadar ileri gider
Erkeklerin akli nereye calisiyor saniyorsun ?

Ek olarak anliyorum kaniniz kayniyor gençlik iste ahsjsj. Lakin bu işin ortasi yok. Merak öyle bir duygu ki tüm keskelerin aga babasi. Valla bak. Sevisip sevismeme kararini simdi verme zira çok erken. Hele bir okulunu bitir meslek sahibi ol sonra hormonlarinin götürdüğü yere gidersin.

:KK70:

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Valla cnm biz esimle tanistgmzda ben 17 o 20 yasindaydi 6 sene sevgili olduk hic ayrilik yasamadk elimi tutsa utanir kizarirdim. Ben hic sınırlarını merak etmdim sende etme fazla merak iyi degildir sevginizi yasayin herseyi dogru yerde ve zamanda yapin.yoksa buraya tekrar gelip sevgilim sınır ihlali yapti simdi neyapcm dersin

Su muhafazakar kelimesinin yerli yersiz kullanimi dogmamis Bebeğimi bile cileden cikariyor yeminle.

Ben 18 yaşındayken "apiii gondola da binek miii lunaparktaa" diye soruyordum. Sınırlarını merak ettigim tek erkek abimdi ve onun sinirlari da gondolda kusunca asiliyordu.

Yahu bi dur yavrucum acelen ne. Istersen sevis bu kimseyi baglamaz da sinirli sevisme diye bir sey yok. Hani yapacaksan tamamini yap bir manasi olsun bari. Muhafazakar kelimesinin kökü muhafaza etmekten gelir. Ya tum organlarını layikiyla muhafaza edersin ya da hepsini kullanima acarsin. Bunun ortasi yok. Azicik dokunsun ama ileriye de gitmesin mantigi muhafazakarliktan değil ayrilma ihtimalini dusunmekten ileri gelir.

Ben sevisme demiyorum istiyorsan yine sevis de "goster ama elletme" dusuncesini muhafazakarligin ardina gizleme olur mu.
harikasın :KK9:en uyuz olduğum şey ailem muhafazakar ben sevişcem ben içcem ben bi haltlar yicem :KK59:herşey muhafazakarlığın arkasına saklanıyor hemen ortaya atılıyor ben muhafazakarım diye madem böyle şeylere meyillisin ben muhafazakarım deme kardeşim :KK14:

Boyle seyler icin cok erken degil mi ya. Daha bir ay olmus sevismissiniz bile. Yanlis anlama bu konuda ayiplamiyorum seni de sadece evlenmene daha cok var okuyosun galiba en az dort sene var yani bi sure sonra opusmek sevismek yetmez size ileriye dogru gider bu is boylece sinirlari bayagi zorlamis olursunuz onu da gormus olursun. Bence sevismeyin ya da en iyisi oyle ortamlarda bulunmamak basbasa kalmayin yakinlasmak kacinilmaz cunku

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.

Bu öyle sevgilim istiyor yapivereyim denecek bir şey değil. Ve nasilsa bu adamla evleneceğim bir şey olmaz denerek yapilmamasi gerekir..

Gerçekten yürekten isteyen, o adam bir gün sonra çekip gitse dahi arkasında duracak olana sözüm yok.. Ama başka şeylerin arkasına siginarak bu karar verilmemeli

1 ayda öpüşmeler sevişmeler sence de biraz hızlı değil mi?
bir erkeği bırakırsan sonuna kadar gider :)

İdrakyollariiltihabi :)
Vay be ne zamandır gözlerim seni ariyordu :)

Herkese tesekkur ederim. Anlayan veya anlamayan oldu. Anlamayanlara bir sozum yok. Okudum yazdiklarinizi, ve coguna hak verdim. Sag olun

Bak kardeşim, bir erkeğin sınırlarına güvenemezsin hele ki daha bu yaşlarda, senin kadar o da meraklı
Senin ve kendinin sınırları konusunda.
Sen kendi sınırını bil ve karşındakine de bildir.
Aman deyim güzel kardeşim daha çok gençsiniz neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
Sen bu düşüncelerinden vazgeç.

:stop:Daha yaşın küçük ve ailen yetiştirme tarzın karşı.Güvennemezsin kimseye olaki , ileride ayrılığı düşün.Hiç kimse ayrılmaz deme en büyük aşklar bile biter bir gün.

bende üni okuyorum ordan biliyorum Üniversite ortamında erkeklerin çoğu bir kızla ciddi anlamda çıkmaz . Zaten kazanmadan önce şu lafı çok duyarsın ' hele bir üniversiteyi kazanayım gelsin kızlar paso gezicem yiyip içip kız şey yapıcam vs' canım çıkmakta demezler takılırız derler 1 ay olmuş hemen öpüşüp seviştiysen bikaç hafta sonra ben yapamıyorum lafını duyarsın merak etme adam seninle takılmış ve bundan haberin yok.

Bu yoruma bayıldım

Back
X