• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiler konusunda tecrubeli, akil verecek olanlar...

Ben o kadar kotu dusunmuyorum. Afedersiniz de hepsi o malum bolgenin kopegi olmus olamaz... Sevdigi kizi dusunur ben bir anlik kendisini kaybetmenin sonucunda uzulebilecegimden bahsediyorum

Tecavüzcü değilse tabi ki köpek gibi saldırmaz. Sen izin verirsen onlarda ileri gitmekten çekinmezler onu demek istedim. İki tarafta razı olduktan sonra düşünceli erkek zor bulunur.

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Anladığım kadarıyla onu test etmek istiyorsun ileri gitmezse seni seviyor düşünüyor, ileri giderse seni kullanıyor. Bunu anladım yanlış mı anladım acaba? :KK14:

Merhabalar. Ben 18 yasindayim guzel bir iliski icindeyim. Baslayali bir ay oldu fakat karsimdaki insan bana endise degil guven veren, anlayisli ve guzel bir insan. Yani ben oyle oldugunu dusunuyorum ama tabii ki bir yere kadar guvenebilirim. Sevgilim 20 yasinda universite ortami malum rahat. Ben sevgilimden once kimseyle opusmedim , zaten muhafazakar bir ailenin kiziyim ve cinsellikten uzagim. Her seyi evlenecegim adamla yasamak istesem de bazen engel olamiyor insan kendisine. Ozluyorsun gorusunce yakinlasiyorsun filan her neyse. Her seyin yaninda erkeklere de guvenmiyorum ve pisman olacagim hicbir sey yapmak istemiyorum. Opustuk, sevistik tamam sevgilimin de bir sinirinin oldugunu biliyorum ama korkuyorum. Kendini kaptirir da beni kiracak, uzecek bir yakinlasmada bulunursa diye. Sonucta erkek. Bir yandan da birakayim en fazla nekadar ileri gidebilir gormek istiyorum diyorum. Onun sinirlarini bir an once gormek, onu iyice tanimak istiyorum. Benim bu tarz seylere yaklasimim hassas. Sizlerden bir abla gerekirse bir anne tavsiyesi almak istedim. Yaklasimim tam olarak nasil olmali, nasil davranmaliyim diye... Simdiden tesekkurler okuyanlara.
Öpüşüp sevişen insan muhafazakar olmaz bunu bi bilelim. Hepsi kendi tercihin ama Erkeğin kolay kolay Sınırı olmaz. Ayrıca taviz tavizi doğurur

Biraz yanlis anlasildim fakat tesekkur ederim . Sanirim istedigim cevap “ erkek bu, sonuna kadar gider" oldu. Sinirlari olabildigince korumak icin ne yapmaliyim?

Küçükken annelerin çocuklara ilk öğrettiği şeylerdendir ; ateşle oynanmazzzzzz
Sınırı, ucu bucağı yoktur bu işlerin
Kaldıramayacak bir aile yapısındaysan yaklaşma bu işlere
Erkeğe ne yapsan yaranılmaz, hep az gelir, o yüzden erkeklerin erkektir mevzusunu takma kafana
Ondan seni düşünmesini bekleme, kendin kendini kollayacaksın

Dogrusunuz, oyle dusunuyordum. Ama okuduklarimdan sonra vazgectim, sanirim gerek yok
Bence böyle bi riske girme henüz bi aylık bi ilişki bu hem böyle bi teste gerek yok ki zamanla anlaşılır niyeti bu arada abla olarak sana tavsiyem ( muhafazakar olduğunu söylediğin için) 1 aylık ilişki için yaşadığın Şeyler çok erken olduğunu düşünüyorum ve henüz çok küçüksün dikkat et kendine hiç keşkelerin olmayacağı hayatın olsun inşallah

Celiskili oldu fakat sevismenin de bir siniri var degil mi?

ohaa :KK57:

sevişmenin sınırı nasıl olur ki? ha sen diyosan kızlık zarım dursun gerisini salıvereyim bu mudur sınır? zar orada olunca sınırlı sevişme oluyor yani :KK70:sevişmenin sınırı olmaz

ayrıca her şeyi yapıp da ay ben muhafazakarım ama litfeen demeyin gülemiyoruz bile artık

bir de bu tip konularda sakın ama sakın hiçbir erkeği denemeye kalkma işin ucu kaçarsa üzülen taraf olursun maalesef.zaten zaman geçtikçe onun sınırların öğrenirsin

Son düzenleme:
ohaa :KK57:

sevişmenin sınırı nasıl olur ki? ha sen diyosan kızlık zarım dursun gerisini salıvereyim bu mudur sınır? zar orada olunca sınırlı sevişme oluyor yani :KK70:sevişmenin sınırı olmaz

ayrıca her şeyi yapıp da ay ben muhafazakarım ama litfeen demeyin gülemiyoruz bile artık

bir de bu tip konularda sakın ama sakın hiçbir erkeği denemeye kalkma işin ucu kaçarsa üzülen taraf olursun maalesef.zaten zaman geçtikçe onun sınırların öğrenirsin
Ne yapip yapmadigimi soylemedim, sadece aramizda opusmenin gectigini ve ilerisini hic mi hic istemedigimi belirttim veya belirtemedim. Su an belirtmis olayim. O opustuk sevistik derken sadece varsayim yapmıstim.

Ne yapip yapmadigimi soylemedim, sadece aramizda opusmenin gectigini ve ilerisini hic mi hic istemedigimi belirttim veya belirtemedim. Su an belirtmis olayim. O opustuk sevistik derken sadece varsayim yapmıstim.

hımm o zaman eğer sen bu kişi ile daha birkaç aydır sevgiliysen güven hissedemiyorsan ki çok doğal,öpüşmeden ilerisini zaten deneme derim. özellikle daha ilerisine taşır mı acaba diye deneysel bi yönteme hiç girme

Şu muhafazakar lafı beni irite ediyor
Her şeyi yaşa zarın duruyor namuslumu olunuyo
Sadece ikiyüzlü olunuyor bence
Sanki muhafazakar aile de yetişmeyen kızlar her bulduğunun altına yatıyor
Namus beyindedir beynini kullan rzularını zaptet
Bir aylık ilişkide konuşulacak şeyler değil bunlar

Nereye kadar gideceği malum.
Sınırını görmeye çalışmak gereksiz.
İstemiyorsanız ve arkasında durmayacaksanız, yarın öbürgün ayrılınca nerde diktiririm zarımı demeyecekseniz yaşayın yoksa aman erkektir , aman ihtiyacları vardır vs moduna girmeyin hiç.

Yavrum erkegin siniri olmaz
Erkegin siniri nedir biliyor musun senin sinirinin bir adim otesi. Senin sinirin kadar de demiyorum bir adim otesi diyorum. Sen nerde ona hooopp orda dur dersen o bir adim otesinde ancak durabilir umarim anlamissindir.
Yoksaki erkekten sinir hudut bekleme hele de 20 yasinda.
Yasin cok kucuk yasam seklinde net cizgileri olan bir insan olmalisin. yok seviyeli iliski yok yakinlasma yok ilkim olsun vs. Cok yanlis dusunceler bunlar. Gadi ilkin oldu diyelim bu cocuk sonra nolacak 18 bilemedin 19 unda evlenecekmisin ilkim olsun diye. Sakin sakin pisman olacagin seyleri yapma. Sakin saiin hic bir erkege guvenme. Kendine guvenin olsun dik dur . Gerektiginde hoop de. Bak o zaman nasil kiymetli oluyorsun

Opusup sevistikten sonra en fazla nereye gidebilir merak mi ediyorsunuz ? Sevistiyseniz daha nereye gidebilir zaten onu cozemedim ben. Muhafazakarsaniz dini anlamda opusmek az gunah, zarin gitmesi cok gunah diye bir sey olmadigini biliyorsunuzdur. Hani ben olayin dini yonuyle alakali biri degilim de sizin "cok muhafazakariz. Opustuk, sevistik ama sevgilimin sınırını merak ediyorum " demeniz komik degil mi ? Sevismenin otesinde ne yasayabilirsiniz ki zaten ?

Yasin cokkkkk kucuk..sevgilinin de kucuk...ileriyi gormeyi deneme..evleneceğin adam bu mu? Nereden biliyorsun...koprunun altindan cok su geçer..uyanik olmazsan da seni suya goturur susuz getirir erkek dedigin...bütün sulu atasözlerini sayarim simdi :)) vesselam yasin kucuk bakmissin seni unutmuş haberin olmaz..takil iste oyle..tani iyice..sevgi saygi varsa uzunnnn yillar her şeye rağmen devam ediyorsa o zaman bakarsin..onu kaybetmemk adina her istedigini veremezsin...senin de bir benlik butunlugun var...sinirlarini korumaya devam et..tahriklere gelme..

Ben o kadar kotu dusunmuyorum. Afedersiniz de hepsi o malum bolgenin kopegi olmus olamaz... Sevdigi kizi dusunur ben bir anlik kendisini kaybetmenin sonucunda uzulebilecegimden bahsediyorum

erkekleri daha tanımıyorsun canım. hepsinin hayatı bahsettiğin bölgenin etrafında dönüyor. olmayanları varsa onlar da cinsel isteksiz oluyor. kötü düşünsen iyi edersin. ve sınırlarını görmeyi de merak etme. sadece o değil sen de kendini kaybedersin sonra hamilelik, aileden durumu saklama, ortaya çıkması, belki de istemediğin bir evlilik yapmak zorunda kalma gibi gibi şeyler başına gelebilir. hiçbiri olmazsa bundan ayrılınca ilerde sevdiğin biri seni bu yüzden terkederse yine üzülürsün. bu yüzden kadınlık oynamayı evlilik çağına bırak bence. daha genç bir kızsın. eşinin sınırlarını görmeye saklasan kendini daha uygun olur. ben 24 yaşındayım. evlendim ayrıldım. şu an cesaret edip de bir erkeğin sınırlarını merak edersem benim bile hayatım kayar..

bir de daha 1 aydır çıkıyorsunuz. burada çok okuyoruz 6 yıllık sevgilim terk etti, başkasına gitti, başkasıyla evleniyor şeklinde konuları. daha yolun çok başındasın..

Kızlık zarını muhafaza etmek istiyor, muhafazakar diyebiliriz bu açıdan :)

Back
X