- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
4yilin sonunda evlendim, hatta evlenme teklifini de nikah islemlerine baslayacagimiz gunun bir gun evvelinde aldim.Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Esimle tanistik ilk sene evlenmek istedigini soyledi 17 yasinda oldugum icin kabul etmedim 6 yil ciktik bi baktim yas 25 halada evlenmek istiyor hadi evlenelim dedimSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Selam hanimlar,
4yilin sonunda evlendim, hatta evlenme teklifini de nikah islemlerine baslayacagimiz gunun bir gun evvelinde aldim.
iliskinin ciddiyeti en basinda isim koymakla olmuyor; soylenilmeyenlerin desturunda yasanarak gosteriliyor.
civarinizda aksini iddia ederek yol alanlara itibar etmeden bu yahut yeni iliskinize sahiplenerek yol almanizi oneririm. bahtiniz ve yolunuz acik olsun.
Benim bitirdigim iliskimdeki erkek arkadasimin hic bi zaman evlilik hayalleri olmadi. Anca beraber yasayinca falanla baslayan cumleler kuruyordu ama 3 yilin sonunda insan artik bilmek istiyor ne zaman gerceklesecek tum bunlar. Surekli hayal kuruyordu, plan yapmiyordu. Yildim ben de sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?