- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi tomvejerry
-
ben eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydımSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Ben de ciddi gayriciddi diye bir şey olduğuna inanmıyorum,yaşarken anlarsın zaten gidiş nereye,imkanlarda önemli, 3 sene çıktın ama adamın işi gücü senin işin gücün oturmuş değilse nasıl olacak
Bence iş uzadıkça cıvkı çıkmıyor da insanlar uzun vadede gerçek yüzünü gösteriyo. Ben de 7 yıllık ilişkimi karşı tarafın dayanılmayacak boyuttaki saygısız hal ve tavırları yüzünden bitirdim. En başlarda öyle değildi. Sonlara doğru beni geçtim anneme de birkaç terbiyesizliği oldu. Evlendikten sonra ailenle görüşemezsinler falan baş göstermeye başladı vs vs.. ben de bitirdim.
15 gün sonra en yakın arkadaşımla sevgili olduk. 1 yıl sonra nişanlandık. 5 aydır nişanlıyız. Çok mutluyuz (Allah herkese nasip etsin) 1 buçuk ay sonra da düğün var kısmetse
Ya sorma çok cebelleşti sonradan. Sürekli görüşme konuşma talepleri vs ama bende bi huy var bitince bitiyo. Arkama dönüp bakmadım bile 7 yıl için. Onca zaman bana kendisini nasıl göstermek istediyse öyle göstermiş oynamış resmen. Aileye girmeye başlayınca açık etmişti karakterini. Allah korusun hepimizi öylelerinden kuzularHarika olmus. Senin ex artik morara morara bir hal olmustur bu golunun karsisinda :))))
Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
2012 şubatta sevgili olduk aralık 2012 de isteme nişan oldu 11 ağustos 2013 te evlendik çok şükür mutluyum da Allahım eşimin yokluğunu göstermesin bana inşallah sevgiliyken hiç konuşmadık evlilik konusunu ama ilesini hatta sülalesini tanıyordum eşim dedi istemeye gelicez 1 hafta içinde alışveriş bohçalar derken isteme nişan bi arada yaptık sonra gerisi geldi valla nasip kısmet sanırım bu işler olacağı varsa oluyor bi çırpıdaSelam hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?