Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

ben eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım
18 yaşındayken sevgili olduk, ilk günden beri benimle evlenmek istediğini söylüyordu
8 sene sonra da evlendik

novmal şavtlarda o süvede cıvkının çıkmaması lazım

Biz hic evlilik konusmadık,ne zaman söz olsun dedi,ne zaman nisan olsun dedi,dügün hangi tarihte olsun dedi..Bunların hicbirinide yapmadım gerci direk evlendim
Hep tarih isdedi benden ve evlendik :)
Yani du bakalım ben senle evlenicemmi acaba diye düsünemedim bile,resmen kandırdı beni

Ikimizin durumu da uygun cok sukur. Benim sanssizligim onun yasi oldu sanirim. Ayni yastayiz. 25 olacagiz bu ekimde. Ve o evlilik olgunlugunu kaldirabilecek biri degil malesef.

Bence iş uzadıkça cıvkı çıkmıyor da insanlar uzun vadede gerçek yüzünü gösteriyo. Ben de 7 yıllık ilişkimi karşı tarafın dayanılmayacak boyuttaki saygısız hal ve tavırları yüzünden bitirdim. En başlarda öyle değildi. Sonlara doğru beni geçtim anneme de birkaç terbiyesizliği oldu. Evlendikten sonra ailenle görüşemezsinler falan baş göstermeye başladı vs vs.. ben de bitirdim.
15 gün sonra en yakın arkadaşımla sevgili olduk. 1 yıl sonra nişanlandık. 5 aydır nişanlıyız. Çok mutluyuz (Allah herkese nasip etsin) 1 buçuk ay sonra da düğün var kısmetse

Harika olmus. Senin ex artik morara morara bir hal olmustur bu golunun karsisinda :))))

Harika olmus. Senin ex artik morara morara bir hal olmustur bu golunun karsisinda :))))
Ya sorma çok cebelleşti sonradan. Sürekli görüşme konuşma talepleri vs ama bende bi huy var bitince bitiyo. Arkama dönüp bakmadım bile 7 yıl için. Onca zaman bana kendisini nasıl göstermek istediyse öyle göstermiş oynamış resmen. Aileye girmeye başlayınca açık etmişti karakterini. Allah korusun hepimizi öylelerinden kuzular

karsilikli sevgi saygi var ama yinede iliski evlilige gitmiyorsa sebepleri sunlar olabilir :
1. yas olarak yada zihniyet olarak evlilik dusunecek olgunluga gelinmemistir, kadin veya erkek
2. maddi problemler vardir
3. okul bitmemistir..
4. meslek sahibi olunmamistir
5.taraflarin evlenmelerine mani olabilecek iliskinin basindan beri aslinda bilip goz yumduklari buyuk engeller : din, irk, meshep, siyasi gorus ayriliklari
6. ailelerde kaynaklanan sorunlar, erkegin yada kadinin ailesinin karsi tarafi istememesi

aklima gelenler bunlar

bence insanlar nasil evlendi degilde biz neden evlenemiyoruz kismina bakarsan bir sonraki iliskin icin adayini ona gore secebilirsin ve zaman kaybetmezsin. Ayrica 6 ay icinde tanisip evlenenlerinde garanti mutlu bir evliligi olacak diye birsey yok tamamen o anki sartlara bagli birsey bu.
Etrafdan duyuyorum kadinlarda oyle bir mahalle baskisi bilinc alti baskisi varki etrafindan 2-3 kiz arkadasi yasiti kuzeni akrabasi komsusu evlensin hemen bende evlenmeliyim panigine kapilip onlerine cikan ilk adamla evleniyorlar.. sonrasi sans isi iste.

Ben esimle 2010 da tanistim 2015 de evlendik esimde bende ciddi sorumluluk sahibi insanlariz basindan beride evlilik amaciyla gorustuk o surecte birbirimize uygun olmadigimiz kanaatine varsaydik ayrilirdik yada birimize cidden uymayacak bir yonumuz ortaya ciksaydi mesela. Yani zaten belli bir olgunluge eristiyse taraflar bu kendiliginde gelisen bir surec, ha neden o kadar beklediniz dersen de egitim ve is durumlari yuzunden bekledik , yukaridaki listeme ekledigim sebeplerden vardi yani.
Eger gelecek gormuyorsan iliskinde bosver bitirmen iyi olmus

1 sene de olsun 10 senede bizim orada bir laf va bir erkeği pijama yla gormedikten sonra huyunu ogrenemezsin ben de 5 senem gitti ama evlendikten sonra öğrendim

Belli araliklarla iliski sureci yasadim simdi dusunuyorum o kisilerle kendimi yanyana dusunemiyorum bile. Insan ister istemez yanlis tercihlerde bulunuyor.
Evlenmek gibi bi beklentim yoktu karsima dogru duzgun birinin cikacaginada hic ihtimal vermiyordum.
2 yil once nisanlimi tanidim. O beni 5 yildir taniyormus fakat acilamamis, sevgilim oldugunu dusunmus.
Bizde sizle ayni yaslardayiz. Okulumuz bitti nisanlim babasinin islerine bakiyor. Evlilik icin ortam hazir bizde haziriz

2012 şubatta sevgili olduk aralık 2012 de isteme nişan oldu 11 ağustos 2013 te evlendik çok şükür mutluyum da Allahım eşimin yokluğunu göstermesin bana inşallah sevgiliyken hiç konuşmadık evlilik konusunu ama ilesini hatta sülalesini tanıyordum eşim dedi istemeye gelicez 1 hafta içinde alışveriş bohçalar derken isteme nişan bi arada yaptık sonra gerisi geldi valla nasip kısmet sanırım bu işler olacağı varsa oluyor bi çırpıda

görücü usulü olduğu için çok faydalı yorumda bulunamayacağım sana
okuduğum ve gördüğüm kadarıyla evlenmeden önce ne kadar tanısan da aynı olmuyormuş. bilmiyorum ki çok uzatmak iyi olmaz bence. misal 4 ay kadar nişanlı kaldık, beklemek çok zor geldi. bir an önce aynı eve geçmek düzenine başlamak istiyorsun. ya da benim aceleciliğim bir yorumda da okuduğum gibi ama, sürekli birbirimize biz şimdi evli miyiz diyip duruyoruz çok garip sen benim kocam mısın sözlerime alıştı hatta

Esim beni gormeye geldi beğenmiş benim evleneceğim ışte bu kiz demis.peşimi bırakmadı ben seni istemiyorum dedim yine bırakmadı ikna etti beni yani bendedebi beğeni oldu.tanıştıktan bir ay sonra söz arkasından nisan oldu toplamda 6 aydan sonra evlendik.ama keşke bir 6 ay daha tanisaymisiz birbirimizi diyorum.4 yıllık evli olucaz temmuzda.ancak baslarda uyumsuzlugumuz cook oldu.biraz zit karakterlermisiz birbirimize alismaya calisiyoruz.evlilik zor...

Uzun ilişki şu anki aklım olsa bulaşmayacağım iş. Hiçbir zorunluluk yokken yük biniyor omzuna.
Bekarken görüştüğüm çok insan oldu uzun da kısa da. Ama eşimle "artık erkeklerden nefret ediyorum kimsenin derdini çekmeyeceğim ben yalnız daha mutluyum " dediğim ve bunu bekar arkadaşlarla kutlayıp eğlencenin dibine vurduğumuz gün karşılaştım.
Eşimi çok beğeniyordum (liseden tanıyorum) ama uzun bir ilişki olur diye hiç düşünmeden sadece o an onla görüşmek istediğim için görüştüm. Eşimse daha ilk buluşmada niyetinin ciddi olduğunu evleneceği kadının ben olduğumu söyledi. Dalga geçtim güldüm eğlendim bu cümle merhaba dan sonra gelen cümle olduğu için ama 10 gün sonunda eşim şehir dışındaki okuluna dönmeden yaza planladığımız düğün için yer bakmaya başlamıştık 5 ay sonra da nikahımız kıyıldı. Resmen ikimizde de yangından mal kaçırır havası vardı. Nikaha gün almaya gittiğimizde görevli bir yarına boş var bir de haftaya dedi ikimizde birbirimize bakıp yarın olsun dedik ve koştur koştur işlemleri tamamladık. Nişandan önce nikahı yaptık

Hea ben şanslıydım eşim yaşanabilir bir insan çıktı ama bu şekilde evlenmek büyük kumar çünkü gerçekten eşimi zerre kadar tanımadan evlenmişim diyorum hala. İlk seneyi zaten çok çok zor atlattık. Daha balayında "bu ne biçim insan Allahım ben ne yaptım " didim. Çok şükür 3. Senedeyiz sorunlar hala yaşamakla birlikte ilk sene ki yoğunlukta ve büyüklükte olmuyor. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın inş

Biz bir yılda evlendik. Yaz aşkı evliliğe dönüştü. Birbirimizden cok uzak yasadigimiz icin cok zorlaniyoduk birbirimizi gormeyince o yuzden bir yılda evlendik. Ayni sehirlerde yaşasaydık belki bukadar hizli gelişmezdi.

Evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum diyordum ilk tanistigimizda yalan da değildi. Ama onun ilk andan beri aklında evlilik vardı. 1 haftalikken evlenmek istediğini söyledi, 10. Ayimizda teklif yaptı. Erkegin kafasında artık evlenmem lazım düşüncesi varsa, aradığı kişiyi de bulduysa vakit kaybetmiyor bence. Tabi maddi olarak da hazır olması lazım.

Iliskinin hizlica evlilige gidip gitmeyecegi karaktere ve sartlara baglidir..
Evlenmeyi mantikli bulmayan insan zaten evlilik olayini konusmaz..
Sartlar uymuyorsada yine iliski bekleme moduna gecer ister istemez ama yinede evlilik konusu konusulur...

Misal bizim 5 yil oldu, 19 yasindaydim o zaman bana teklif etse ne etmese ne okul var evlenirmiyim :))
Ama sizin durumda anladigim kadariyla sartlardan kaynakli degil, kendisi evlenmek istemiyormus..
Sizin o yonde isteginiz daha agir basiyorsa ayrilmaniz daha hayirli olmus bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…