- 20 Ocak 2010
- 48.848
- 189.003
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Esimle onun tatilde benimse herkesten kactigim bi sahilde tanistik.
Beni görüp yanima geldiginde dipteyim sanıyordum. Sonra nasil oldu anlamadim ve bir hafta icinde ben deli divane asik buldum kendimi.
Kisa bir sure sonra birlikte yasamaya basladik ve sana bi sürprizim var diyerek beni cagirdigi yere gittigimde dugunumuze gitmistim.
Yani cokta planlamamak gerek olacagi varsa zaten oluyor.
17 yaşımda tanıştım eşimle evlilik aklıma bile gelmiyordu aslında sonra yaş ilerledikçe evlenme kararı aldık eğer maddi durumumuz iyi olsaydı 7 yıl beklemezdim evlenmek için ama 3 yıl kesin beklerdim çünkü biz hem küçüktük hem fikirlerimiz olgunlaşmamıştı.ben erken evlenmeye erken derken yaş olayından bahsetmiyorum şu şekilde karşıyım ne kadar tanırsa tanısın insan karşısındakini evliliğin ilk 1 yılı çok değişik geliyor 2. yılda alışıyorsun daha çok ve 3. yılınındaysanız tamamdır demektir.evlenmek aynı evde yaşamak birbirinin her halini görüp her huyunu öğrenmek gerçekten basit değil.bunlar oturunca şimdi bana sanki 2 3 yıllık gibi evliyiz geliyor ama 13 yıldır hayatımda rabbimde ayırmasın bizi diyip uzatmayayım daha fazla :)Selam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
3 sene flört ettim, ilk görüşte dibim düşmüş, delicesine aşık olmuştum. İlk buluşmamızda kendisine;"ben evlilikle sonuçlanmayacak bir ilişki istemiyorum" demiştim, o da bana gülüp ağzını yaya "ben 28'den önce evlenmem kızıııımm" demişti. 3 yıl sonra daha 24 yaşında benimle evlenmek için ne taklalar attı, ne emekler verdiSelam hanimlar,
10 gun kadar once 3 senelik iliskimi bir sonumuz olmadigindan bitirdim. Canim yaniyor mu? Yaniyor. Sonucta iyi kotu bir suru animiz var.
Benim merak ettigim, evlenenler nasil evleniyor? Komik oldu boyle sorunca fakat bazi arkadaslarim biriyle tanisiyor 6 ay - 1 sene icersinde hop nikah masasi. Ozellikle evli veya nisanli hanimlara sormak istiyorum, iliskinizin basinda ne konusuyorsunuz da bu adamlar size hemen evlenme teklif ediyor? Iliskinin ilk zamanlarinda ben ciddi bi iliski istiyorum falan diye cizgiyi belirliyor musunuz? Ne yapiyorsunuz? Merak ettim :)
Netten tanıştık bir kez gördüm, ikinci görüşümde nikah masasındaydık. Düğünden önce bir erkeğin tanınabileceğine inanmıyorum. Aynı evde yaşansa bile.Selam hanimlar,
Benimki de çok benzer bir hikaye. Ben ilişkiye başladıktan 10 gün sonra evlenme teklifi aldım ve üç ay sonrasında evlenmiştik. Bu dediğim sekiz sene önceydi. Hayatımda verdiğim en doğru karardır.Kesinlikle evlilik dusunmuyorum, o sorumlulugu alamam, isim olmaz, evlilik insani degilim aile kurmak falan bence cok absurd dedim.
40 gunde evlenme teklifi aldim.
Yuzuk takilana kadar bize dair bir cop almadim da aldirmadim ya. 3 ayda da soz nisan yaptik.
Yildonumumuzde evlendik. (Sureci bilerek uzun tuttuk)
Esim iliskinin bastaki gaziyla birakirim onu diye korkmus. Ben de gaza gelip kabul etmistim zaten.
Evlendigimize hala inanamiyorum. Nerdeyse bir senedir ayni evdeyiz hala durup dururken "ya biz evli miyiz aheey" diye sariliyorum adama.
% 100 calisiyor.
canım cvbın sorunda saklıSelam hanimlar,
Selam hanimlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?