Iliskiler uzayinca civki mi cikiyor? Siz nasil evlendiniz?

7 seneeee upuzun sevgililikten sonra evlendik hatta çıkmaya başladığımızda 25 yaşındaydım küçükte değildim yani ama hiç bir zaman evlilik delisi bi kadın olmadım.
Eşimle olmasaydı evlenmezdim heralde, hiçte cılkı çıkmadı ilişkimizin nerdeyse 10 yıldır birlikteyiz toplamda gayet düzgün ilişkimiz var hala
Bence sevgi saygı olduktan sonra zamanın önemi pek yok evliliğide kafanızda büyütmeyin peşine düşmeyin zaten zamnı gelince olur
Not: evlilik teklifi yapmadı piss hoş okadar zaman sonra ciddimiyiz evlenicez mi biliyorsun zaten

Esimle onun tatilde benimse herkesten kactigim bi sahilde tanistik.
Beni görüp yanima geldiginde dipteyim sanıyordum. Sonra nasil oldu anlamadim ve bir hafta icinde ben deli divane asik buldum kendimi.
Kisa bir sure sonra birlikte yasamaya basladik ve sana bi sürprizim var diyerek beni cagirdigi yere gittigimde dugunumuze gitmistim.
Yani cokta planlamamak gerek olacagi varsa zaten oluyor.

flört etmek isteyenlere evlenmeyi düşünmeyenle işim olmaz dedim, teklif ettiler ama kabul etmedim. eşimle daha fazla tanışmıyorken başka ilden kalkıp evlenelim deyince hayır diyemedim, nedenini bilmiyorum.

Way be hayal gibi

Ben de eşimin çocukluk aşkıyım. Ortaokulda lisede çıkma teklif etti kabul etmemiştim. Üni. İkide sevgili olduk. Hemen söz takmak istedi vazgeçmeyeyim diye. Bir senenin sonunda söz nişan. İki sene nişanlı kaldık okul askerlik sebebiyle. 11 yıllık evliyiz. Bence uzadıkça heyecanı kaçıyor. İki sene nişanlılık fazlaydı.

bencede uzadıkça çivisi çıkar, çünkü heyecan bitiyor
eşim bana ilişkimize başladıktan bir ay sonra evlenme teklif etti
onunla evleneceğimi daha ilk gün hissetmiştim
bence tam birbirinize uygun olduğunu hissettiğin kişiyle fazla uzatmamalısın.

17 yaşımda tanıştım eşimle evlilik aklıma bile gelmiyordu aslında sonra yaş ilerledikçe evlenme kararı aldık eğer maddi durumumuz iyi olsaydı 7 yıl beklemezdim evlenmek için ama 3 yıl kesin beklerdim çünkü biz hem küçüktük hem fikirlerimiz olgunlaşmamıştı.ben erken evlenmeye erken derken yaş olayından bahsetmiyorum şu şekilde karşıyım ne kadar tanırsa tanısın insan karşısındakini evliliğin ilk 1 yılı çok değişik geliyor 2. yılda alışıyorsun daha çok ve 3. yılınındaysanız tamamdır demektir.evlenmek aynı evde yaşamak birbirinin her halini görüp her huyunu öğrenmek gerçekten basit değil.bunlar oturunca şimdi bana sanki 2 3 yıllık gibi evliyiz geliyor ama 13 yıldır hayatımda rabbimde ayırmasın bizi diyip uzatmayayım daha fazla :)

3 sene flört ettim, ilk görüşte dibim düşmüş, delicesine aşık olmuştum. İlk buluşmamızda kendisine;"ben evlilikle sonuçlanmayacak bir ilişki istemiyorum" demiştim, o da bana gülüp ağzını yaya "ben 28'den önce evlenmem kızıııımm" demişti. 3 yıl sonra daha 24 yaşında benimle evlenmek için ne taklalar attı, ne emekler verdi Velhasıl kelam şimdi evliyiz minik kuşumla İlişkilerin süresinden ziyade kalitesi evliliğe götürür diye düşünüyorum. Biz 3 yıl ettiğimiz flörtte ne büyük bir kavga yaşamışızdır ne birbirimize bir hata yapmışızdır. Her zaman birbirimizin en yakın arkadaşı olmuşuzdur.. İçinde sorun barındıran bir ilişkiyi 3 sene götürmezdim, asla da evlenmezdim. Her zaman derim; evlenmek marifet değil, mutlu olacağın kişiyle evlenmek marifet.. Senin içinde hayırlısı budur eminim tomvejerry'cim, kaderindeki kişi mutlaka gelecek.. Hakkında hayırlısı olsun...

Netten tanıştık bir kez gördüm, ikinci görüşümde nikah masasındaydık. Düğünden önce bir erkeğin tanınabileceğine inanmıyorum. Aynı evde yaşansa bile.

istediğin kadar uzun süreli çık, sevgilini ancak evlenirken ve evlendikten sonra tanıyorsun. ben 1 - 1,5 senede evlendim. hiç tanımadığımı farkettim.

3.5 yıl sonunda evlendik. karşında ciddi bir erkek varsa ya da karşı taraf için ciddi bir bayan ilk andan beri her şey rayında gidiyor. ya aslında mevzu süreyle değil kendini bilmekle...

Tanıştıktan 15 gün sonra evlenmeye karar verdik ilk görüşte aşk :) hemen ailelere konu açıldı onlar bizden meraklı çıktı 1 ay içinde nişan yaptık

Benimki de çok benzer bir hikaye. Ben ilişkiye başladıktan 10 gün sonra evlenme teklifi aldım ve üç ay sonrasında evlenmiştik. Bu dediğim sekiz sene önceydi. Hayatımda verdiğim en doğru karardır.

canım cvbın sorunda saklı bizde bir seneye tanışma flört söz nişan evlilik sığdırdık 9 ay içinde herşey gerçekleşti iyi şeyler birden bire olurmuş gerçekten herkes evliliğime imrenir.yok canım yıllarca flört edip tanıyacakmışında falan allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi boş

Evlenme niyetiyle gelen insan zaten bastan belirtir. Ciddiyim der ya da izdivac icin vs der bence. En azindan bizimki böyle oldu 3 bucuk ayda nisanlandik 5.ayimizda da nikahlandik. Düğünüm de yazin olacak. Yillarca görüşen ve mutsuz olup ya da sonu olmadigini düşünüp ayrilan cok insan biliyorum. Ya da aşıktir ölüp biter felan. Biz cok kisa zamandir tanisiyoruz ama bana askindan öldügünü soyleyen arkadaslarimdan cok daha düzgün daha sevgi dolu bi iliskimiz var. Dediginiz gibi evlilik harici uzayan iliskiler ya da uzun nisanliliklar insandan cok şey götürüyor. Benim izlenimim hep böyle oldu. Biz 6 bucuk aydir tanisiyoruz toplamda ve bi kere bile birak tartışmayı uyari da bile bulunmadik birbirimize. Söyle ki evlilik dusunceniz varsa ciddi düşündugunu taa basinda belli eden biriyle görüşün. Ve cok uzatmayin birbirinize sayginizi kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…