ilişkiler üzerine bir tespit

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
...................

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba a.s.
eşim benım en çok hangi karakterımı beyenıyor bılıyormusun?
doğal ,kendım olmamı çok sevıyor ve her fırsattada bunu yınelıyor :asigim: senın diğer kızlardan ayıran fark bu ,senı sectım ve evlendık dıyor

evet, kendi olmak ayırdedici bi özellik olacaktır kesin.. bir de aslında çok düzgün olup kendini ifade edemeyen insanlar vardır ya.. bir gösterebilse aslında kendini, çok revaçta olur..

son gunlerde acilan basliklara cevap niteliginde olmus :)
tamamen benim fikrim su numune fikri o bana bir numune gostersin ben ona gostereyim ki gelecekte neyle karsi karsiya oldugumu neye EVET dedigimi bileyim. bilmedigim bir yola atilmak istemem ben.

guzel bir aciklama olmus..

güzel bir anlatım mantıklı bir yaklaşım tşk ederim yazın içinyerimseniben

evet, kendi olmak ayırdedici bi özellik olacaktır kesin.. bir de aslında çok düzgün olup kendini ifade edemeyen insanlar vardır ya.. bir gösterebilse aslında kendini, çok revaçta olur..

onuda bi şekılde ogrenecek kişi.. hayat gosterecek demekkı daha zamanı var bilmesine.

tabi tabii karşiılıklı zaten..yerimseniben

Mantıklı, ama kadınlar da evlenmek istemiyor ki artık. Benim çevremde genelde erkekler kadınları evliliğe ikna etmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile2

Çok güzel bir yazı olmuş,çok çok beğendim gerçekten..a.s.
Sabit,yapışkan olmalı bence bu tarz konular KK'da..
Her zaman bekareti kadınların kafasında çok büyüttüğüne inanırım..
Anneler aman dışarıda "kola içme içine bişiy katarlar,eteğin kısa bacaklarını görüyorlar,bak bilmemkimin oğlu subay çıkmış,bir tanış istersen vs. vs."kaydirigubbakcemile
Eski Türk filmi senaryolarının anneannelerimizin hayatlarından farkı olmadığı için o kadar popüler oldu yıllarca..Oysa ki o filmler hep mutlu sonla bitti.. Kadir Abi komiserlik mesleğini kullanarak Ahu Ablamızı Nuri'nin elinden panter gibi kurtardı di mi?
Oysa ki şu anda görülemeyen o tadların çok geride kaldığı.. Artık bekaret denilen kavram namus olarak adlandırılmıyor gençler arasında(yanlış anlaşılmasın,uyarayım,benim çevremde). Kadın sadece o zara bağlı hayatını yönlerdiği için erkek de bunu hazine sanıyor. O kıymetlinin tek sahibi ben olacağım,psikolojisine giriyor.Oysa ki zar kadına aittir benim gözümde. Evleneceği erkeğe saklamak,nikahtan önce olmaz,imza atılmadı,atıldı gibi şartlar bana çok uzak.. :dilcikar:
Bendeki numune ama bana göre numune,yoksa benzerleri çok var. Aynen erkeğinki de öyle.. Adam beni sevdiği için beni tercih etmiştir. Sevmiştir,sevilmiştir,sevişmişizdir,toplum öyle uygun gördüğü için imza atmışızdır..:asigim:
Hani resmi nikah kadını koruyor vs. deniyor ya,ona da çok şaşarım.. Ben kendimi korurum arkadaş! Hem korunurum hamile kalmam hem de adamla uyuşamadım mı başımdan atarım..kaydirigubbakcemile3
Bir adamın sadece aşkı tutar beni onun yanında..
Yoksa kanuni haklarımı neyleyim sildiğim adamdan..

çok güzel tesbitler ve muazzam bir yazı gerçekten...

evet evlilik hayatımızda bir dönüm noktası evet herkes yapacağı evlilik ömürlük olsun ister.buna hangimiz katılmayız değilmi?

ama öyle bir şartlanmışız ki toplumsal baskıdan kulaktan dolma klişelerden etkilenip kendi içimizde; kendimizi o erkeğe evlenince sunulacak bir süslü hediye paketi yerine koyarız,önceden kimsenin o pakete dokunmadığının da altını çizmesek olmaz zaten.daha kötüsü de biz altını çizmeden karşı tarafın bunu sorgulama çabalarıdır.biz sunulacak bir hediyeyizdir ama ne zamana kadar paketimiz açılana kadar ne yazık ki...

benim ne verdiğim ne kadar önemliyse karşımdaki erkeğin bundan ne anladığı da o kadar önemli.eğer samimi değilse ben istediğim kadar göster ama elletme taktiğini uygulayayım.sonuç ne olacak?
ya pes edip gidecek ya da ben kazanıp(!) bir süre sonra yaşayacağım hüsrana seyirci kalacağım.
ya da samimiyse zaten ben ne yaparsam yapayım gittiğimiz yol aynı olacak.

karşıda düşman yoksa ateş etmenin de gereği yoktur,ilginç ve entrikalı taktikler geliştirmenin de...
yani ben bir adamı seviyorsam ve seviliyorsam geri kalan her şey teferruttır.ne kendimi hediye paketi yapıp bir lütufmuşum havalarına girerim,ne de mecburen psikolojisine...

evlilik paylaşımdır sonuç değil başlangıçtır,önce bunu unutmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…