Iliskilerde anlayış hoşgörü

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
merhaba iyi akşamlar
Iliskilerinizde bazen ara ara durgunlasmalar oldugunda bunun ustesinden nasil kalkiyorsunuz?
Benim biraz iliski yurutememe problemim var. Hosuma gitmeyen şeyleri belirttigimde biraz kırıcı olabiliyorum ama boyle olmakta istemiyorum. Karşımda ki insana anlayış göstermekte zorlaniyorum.
Erkek arkadaşım biraz zor bi donemden geçiyor iş olarak. Biraz da kendi hassastir. Beni ilgisiz bırakıyor. Tam olarak onu uyarmadim ama yavas yavas zamani geliyor gibi.

Zor dönemden geçiyormuş...
Eee hassasmışta...

Uyarıda bulununca
Düzelir mi?

Zor dönemi atlatınca düzelir bence...

Zor dönemden geçiyormuş...
Eee hassasmışta...

Uyarıda bulununca
Düzelir mi?

Zor dönemi atlatınca düzelir bence...
Bana göre zor donem gelmiyor iste ya. İş mevzuları herkesin vardır problemleri illa ki. Geçen söyledim, iş ile aşkı karıştırıyorsun ozel hayatina yansitma ogrenmelisin bunu dedim. Haklısın, cok cabuk etkileniyorum diye zirvaladi. Canımı sıkıyo. Moralsiz keyifsiz..

Erkekler bizim kadar güçlü değil...
Az bişey pürüz çıktı mı
tökezliyorlar...

Sizde biraz kabuğunuza çekilin...
İlgisiz bırakın...

Belki bu sefer ne oluyoruz yaaa? Der

Burçlarınızı merak ettim.yansıtın ayna gibi hoşunuza gitmeyen hal hareket tavırları bakalım sevgiliniz ne hissedecek ve nasıl davranacak.

Erkekler bizim kadar güçlü değil...
Az bişey pürüz çıktı mı
tökezliyorlar...

Sizde biraz kabuğunuza çekilin...
İlgisiz bırakın...

Belki bu sefer ne oluyoruz yaaa? Der
Evet erkeklerin geneli böyle. Bazen bas engeli bas git diyorum kendi kendime sonrada boyle bi seyden ayrilinmaz diyorum.

Evet böyle sebepten ayrılmak olmaz...

Konuşarak halletmekten başka bir seçenek göremiyorum...

İnşallah düzelir durumlar...

Mesela? Hic iliski taktigim yoktur ya.
Dün konsere gittim, gayet rahatti. Sadece şarkıcıyı kiskaniyo cok fazla hayrani olduğum icin
Yani mesela yoğunluktan sizi aramıyor sormuyorsa bi gün kız erkek karışık arkadaşlarınızla bi plan yapın ve çıkın.gidiyorum diye de haber verin.illa ki bi silkelenip kendine gelecektiray ne kadar pislik bi insanım:))değilim aslında ilişkilerde bu ve benzeri taktikler her zaman tutmuştur ve masumdur:)

Tutmaz bu, bana güveni sonsuzmus. Uyuz oluyorum bu adama ya hic tipik türk erkegi değil.

Tutmaz bu, bana güveni sonsuzmus. Uyuz oluyorum bu adama ya hic tipik türk erkegi değil.
Elbette ki sonsuzdur bi ilişki yaşıyorsa ama bi kaç kere çıksanız öyle gezmeye size yansıtmasa dahi içinden yahu bu kadın bensiz baya güzel geziyor diye düşünüp daha fazla ilgilenir diye düşünüyorum.

1 mayista plan yapmıştık gezeriz diye. Bizim planımız bozuldu sonra. Bende erkekli kizli grubumla gezmeye giderim. Bakalim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…