- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bana göre zor donem gelmiyor iste ya. İş mevzuları herkesin vardır problemleri illa ki. Geçen söyledim, iş ile aşkı karıştırıyorsun ozel hayatina yansitma ogrenmelisin bunu dedim. Haklısın, cok cabuk etkileniyorum diye zirvaladi. Canımı sıkıyo. Moralsiz keyifsiz..Zor dönemden geçiyormuş...
Eee hassasmışta...
Uyarıda bulununca Düzelir mi?
Zor dönemi atlatınca düzelir bence...
Bana göre zor donem gelmiyor iste ya. İş mevzuları herkesin vardır problemleri illa ki. Geçen söyledim, iş ile aşkı karıştırıyorsun ozel hayatina yansitma ogrenmelisin bunu dedim. Haklısın, cok cabuk etkileniyorum diye zirvaladi. Canımı sıkıyo. Moralsiz keyifsiz..
Evet erkeklerin geneli böyle. Bazen bas engeli bas git diyorum kendi kendime sonrada boyle bi seyden ayrilinmaz diyorum.Erkekler bizim kadar güçlü değil...
Az bişey pürüz çıktı mı
tökezliyorlar...
Sizde biraz kabuğunuza çekilin...
İlgisiz bırakın...
Belki bu sefer ne oluyoruz yaaa? Der
Ben akrebim o ikizler.Burçlarınızı merak ettim.yansıtın ayna gibi hoşunuza gitmeyen hal hareket tavırları bakalım sevgiliniz ne hissedecek ve nasıl davranacak.
Akrep ikizler biraz zorlar gibi ya iki tarafı da.ama böyle bi sebepten dolayı da bitirmeyin derim ilişkiniziBen akrebim o ikizler.
Pek ise yarayacagini sanmiyorum nedense ya iyice cozutur gibi geliyor bana
Ben aşkı ilgiyi seviyorum o daha düz seviyeli. Cokta uyumlu değiliz aslinda karakter olarakAkrep ikizler biraz zorlar gibi ya iki tarafı da.ama böyle bi sebepten dolayı da bitirmeyin derim ilişkinizi
En son bi konusucam, yer yerinden oynayacak :)Evet böyle sebepten ayrılmak olmaz...
Konuşarak halletmekten başka bir seçenek göremiyorum...
İnşallah düzelir durumlar...
En son bi konusucam, yer yerinden oynayacak :)
Aynen dedim ya akrep ikizler zorlar ama işte zıt kutuplarda çekiyor malum.akrep akıllıdır bulur bi yolunu istediği ilişkiyi yaşamak içinBen aşkı ilgiyi seviyorum o daha düz seviyeli. Cokta uyumlu değiliz aslinda karakter olarak
Kanser etmezse, o düzeye getiririm:)Aynen dedim ya akrep ikizler zorlar ama işte zıt kutuplarda çekiyor malum.akrep akıllıdır bulur bi yolunu istediği ilişkiyi yaşamak için
Diyorum ki benden duymuş olmayında:)azıcık kıskandırmak her zaman işe yarar:)Kanser etmezse, o düzeye getiririm:)
Mesela? Hic iliski taktigim yoktur ya.Diyorum ki benden duymuş olmayında:)azıcık kıskandırmak her zaman işe yarar:)
Yani mesela yoğunluktan sizi aramıyor sormuyorsa bi gün kız erkek karışık arkadaşlarınızla bi plan yapın ve çıkın.gidiyorum diye de haber verin.illa ki bi silkelenip kendine gelecektirMesela? Hic iliski taktigim yoktur ya.
Dün konsere gittim, gayet rahatti. Sadece şarkıcıyı kiskaniyo cok fazla hayrani olduğum icin
Tutmaz bu, bana güveni sonsuzmus. Uyuz oluyorum bu adama ya hic tipik türk erkegi değil.Yani mesela yoğunluktan sizi aramıyor sormuyorsa bi gün kız erkek karışık arkadaşlarınızla bi plan yapın ve çıkın.gidiyorum diye de haber verin.illa ki bi silkelenip kendine gelecektiray ne kadar pislik bi insanım:))değilim aslında ilişkilerde bu ve benzeri taktikler her zaman tutmuştur ve masumdur:)
Elbette ki sonsuzdur bi ilişki yaşıyorsa ama bi kaç kere çıksanız öyle gezmeye size yansıtmasa dahi içinden yahu bu kadın bensiz baya güzel geziyor diye düşünüp daha fazla ilgilenir diye düşünüyorum.Tutmaz bu, bana güveni sonsuzmus. Uyuz oluyorum bu adama ya hic tipik türk erkegi değil.
1 mayista plan yapmıştık gezeriz diye. Bizim planımız bozuldu sonra. Bende erkekli kizli grubumla gezmeye giderim. Bakalim ne diyecek.Elbette ki sonsuzdur bi ilişki yaşıyorsa ama bi kaç kere çıksanız öyle gezmeye size yansıtmasa dahi içinden yahu bu kadın bensiz baya güzel geziyor diye düşünüp daha fazla ilgilenir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?