Iliskilerde anlayış hoşgörü

Adamın elinde olan bir seu değildir ki o. Bende öyleyim hayatımda kötü giden bi sey oldugunda diğer seyler de bundan etkileniyo ama bunu isteyerek yapmyorum yani napym. Siz zor doneminde yanında olacağınıza anlayıs göstereceğinize bi de kızıyorsunuz. Bana göre zor bi dönem degil herkesin hayatında olur demissiniz de herkesin karakteri de farklıdır zaten. Sizin hic sorun etmeyeceğiniz şeyler onun cok kafasına takılıyordur belki. Lutfen biraz anlayışlı olmaya çalışın

2 haftadır sesimi cikartmiyorum zaten ama takaatimde pek kalmadi. Uzattikca uzatiyo biraksam ipin ucunu aylarca boyle gider yani hemen depresyon modu. 30 yaşında bi de 20li yaslarda olsa anlayacağım.

Benim sevgilim de hiçbir zaman profesyonel olamaz. ikimiz tartışsak kesin işe veya okula yansıtır ya da işte veya okulda sorun çıksa bana yansıtır.

o bana ilgi göstermiyorsa ben ona gösteriyorum. Dünyanın sonuna kadar da depresif takılmaz ki zaten. morali bozuksa atıyorum siz alın bir yemeğe götürün,ondan beklemeyin siz bir şeyler yapın. gün içinde olağan çizginizin dışında mesaj atın,arayıp sorun ne bileyim yanında olduğunuzu hissettirin işte. atlatmasına yardımcı olun bence bir ilişkide bu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…