Iliskilerde baskici olmak

Sevgilim kendisi.
Ben liseden bi arkadasimla görüşücektim 4 yildir gorusemedik. Yarin bigun bu olayin ciddiye baglanirsa beni hayatından komole cikarmak zorunda kalirsin son bi kez en azından gorusup yemek yiyelim dedi

Arkadasiniz kadin mi erkek mi ben anlayamadım

Ani cikislari var tabi bide ben ozellikle konunun ustune ustune gidersem daha da parlar. O huyundan vazgeciremedim onu. Vazgeciremem de heralde
Yok yok inan vazgeçmez. Benim kardeşimin eşi de anlattığın gibi. O da çözüm olarak o ani çıkışlarda susmayı tercih ediyor. Sakinleştikten sonra söylemek istediklerini söylüyor. Yoksa dediğin gibi konunun üstüne üstüne giderse, adam iyice delleniyor. İki taraf da sinir harbi yaşıyor. Anlaşabilmek adına, bi tarafın böyle zamanlarda biraz frenlemesi gerekiyor kendini. İnan bunun kendinden taviz vermekle falan alakası yok. Hiç öle düşünme. Olsa olsa fedakarlıktır bu ikiniz için de. Yeri gelir o da senin için yapar. Bu böyledir. Suya sabuna dokunmayım dersen, o ilişki yürümez..

Sevgilim kendisi.
Ben liseden bi arkadasimla görüşücektim 4 yildir gorusemedik. Yarin bigun bu olayin ciddiye baglanirsa beni hayatından komole cikarmak zorunda kalirsin son bi kez en azından gorusup yemek yiyelim dedi

bunu şimdi okudum..
bu adamla asla görüşmezdim..

saçmalamış ,bir sürü alkollu meşhur lüks mekan var ,
eski iş yerim bunların ortasındaydi ,öğlen yemeğinde bir bira ,bir kadeh rakı içip gelen çok olurdu ,
böyle restleşmeler ,benim izin verdiğim ölçüde tavırları beni bozar ,buz gibi soğurum adamdan ,
önemli olanı yapmışsınız siz ,arkadaşım geldi ,kadın ,yemek yiyecez alkol olan mekanda belki 1-2 kadeh demişsiniz zaten fazlası gereksiz ,ha gelen erkek olsaydı sevgilinize de davet ederdiniz ,olur biterdi ,
abartmış boş yükselmiş

bende ne yapsam sıkıyor kocamı ıhmalkarlığını ınkar edıyor.ılgısızlığımdan uzulmemı ınkar edıp ustume atıyor.

Sevgilim kendisi.
Karşı cinsten arkadaşım bana bunu söylüyorsa yarın bir günü beklememe gerek kalmaz. Ya evleneceğim kişi çok baskıcıdır (tercih etmem zaten öyle biri) ya da o kişinin kendi içinde bir şeyler vardır böyle biri de yarın bi gün başkasıyla iş ciddiye binince değil şimdiden arkadaşım olarak kalmaması uygundur.

Gelen erkek yahu zaten :) her arkadas buluşmasına sevgiliyle gitme taraftari degilim. Ondan erkek arkadasimi cagirmadim.

Benimdr ayda yilda bir gorustugum arkadaslarim var, sevgiliminde. Yemege gideriz, icki iceriz. Kisitlamiyoruz birbirimizi. Emrivaki kisitlamalardan hic hoslanmam zaten. Gitmesen iyi olur dese, sebebini dinlerim. Ama beni unut derse herkes kendi yoluna bu kadar basit birsey icin rest cekilmez.

Sorun arkadaş değil. Bende arkadaşlarımla çıkar içerim, konu benim bi erkekle baş başa dışarı çıkıp yemek yiyip alkol almam.

ben eşim istediği diye değil(zaten böyle şeylere karışmaz) yıllardır görmediğim/görüşmediğim bir erkek arkadaşımla eşimsiz/sevgilimsiz buluşmam hele alkol zaten ben tüketmiyorum (tercih meselesi muhafazakar değilim) alkollü ortama hiç gitmem.
bu eşimden çekindiğimden değil madem benim arkadaşım eşim de tanışsın birlikte ortamımız olsun diyedir.
mesela normalde kız/erkek arkadaşlarımla çıkar yemek yerim eşimsiz ama ne alaka yani yıllardır görüşmediğim insan çok gerekli olsa görüşüyor olurdum.
senin sevgilinin beni sil bitir demesi yerine birlikte gidelim demesini tercih ederdim şahsen.

Planlarımızın içine birbirimizi dahil etmeyiz biz, karşı ki taraf teklif ederse katılırız. Ben sevmiyorum arkadaş sevgili ortamını zaten. Gitmemiz gereken her yere beraber gidiyoruz kuyruk gibi habire onu peşimden mi sürüklicem
O da kendine göre haklı karakterini tanıdığım için ani parlamalarına takılmıyorum artık

yo ben her gittiğin yere onu götür demedim ben de zaten herkesin kendi hayatı olması taraftarıyım. 5 yıllık evliyim bizim kendimize ait hayatlarımız hep olmuştur.
demek istediğim yıllardır görüşmediğin (demek ki görüşmeyi çok da gerekli görmediğin) bir erkek arkadaşın sana bir akşam çıkalım hem de alkol alalım diyorsa ben olsam eşimi/sevgilimi götürürdüm. hem arkadaşımı görürdüm, hem niyeti her ne ise refüze etmiş olurdum hem de eşim/sevgilimin de içi rahat etmiş olurdu. bir taşla birden fazla kuş.

Böyle bir tepkiyi asla kabul edemem. Sıradışı birşey yapmayacağım sonuçta, kız arkadaşımla yemek yeyip 2 kadeh birsey içeceğim. Bunu yapacağım için sil diyorsa silerim üzgünüm. Sevgiliyseniz ve senin hayatında olan şeyleri sana yasak ediyorsa o iş gitmez söyleyeyim. Evliyim benim eşim böyle bir erkek değil onun için bilemiyorum bu kadar hayata müdahil olunması bana göre değil.

Ya ben anlatamadım herhalde
Arkdaşınız kadın değil, erkek.

Yani aslında çok gerekli görmüyorum görüşmeyi ama bak sevgilisi oldu etrafında ki erkek arkadaşlarını siliyor konumunada gelmek istemedim açıkcası. Mantıklı düşününce gerek olmadığını düşündüm zaten

Peki ayni seyi erkek arkadasiniz dese ki ben 4-5yildir görüsmedigim okuldan kiz arkadasimla bulusup bi yerlerde takilip icicez,istermiydiniz?

açıkçası yazdıklarınızı okudumda anladığım kadarıyla sevgiliniz çokta baskıcı değil gayet başka arkadaşlarınızla birbiriniz olmadan görüşen eden rahatça hareket eden birisiniz. adam bir tek buna karışıyorsa bencee makul. demekki yanlış bir şey görmüş her zaman aynı hareketi yapmıyor

ayrıca yıllardır görmediğim biriyle başbaşa yemeğe çıkmanın ne anlamı var. arkadaşınızın cevabına ters bence sonra çıkamazsın son kez buluşalım başbaşa ne konuşacan napacaksın yani ilerde sevgilin olur 4 lü görüşürsünüz niye bunu dert ettin ki

şahsen erkek arkadaşım olan kişinine bir bayanlar gitmesini hoş karşılamazdım o zaman bende gitmeyi uygun görmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…