Iliskilerde baskici olmak

Sorun arkadaş değil. Bende arkadaşlarımla çıkar içerim, konu benim bi erkekle baş başa dışarı çıkıp yemek yiyip alkol almam.

Valla sen onun başbaşa bir kız arkadaşıyla alkollü yemek yemesine raziysan o da olsun.

Bana ters.

Ya ben anlatamadım herhalde
Arkdaşınız kadın değil, erkek.

Kız arkadaş yazmışsın. Hm buluşacağım kişi sıradan bir arkadaşsa kız erkek farketmez ama erkeklerin bunu kabullenmesi biraz zor. Bir erkekle kadın yemek yeyip içki içince birşey olmuyor sonunda kişi kendini bilecek. En kötü ihtimalle akşam seni almaya gelsin yemekten sonra. Ama görüşürsen biter diyorsa bu ciddi bir karar olurdu bu ilişkiye devam etmem konusunda.

Sorun arkadaş değil. Bende arkadaşlarımla çıkar içerim, konu benim bi erkekle baş başa dışarı çıkıp yemek yiyip alkol almam.

Erkekten arkadas olmaz mi yahu? İlla sevgili, flört vs mi olacak? Bu bakis açısı sadece sevgilinize ozgu degil. Sizinde rahatsiz oldugunuz birsey var demek ki erkekle, arkadasi ayiriyorsunuz. 40 yilda bir gorusuyorsaniz cikmayin madem

Sizin açınızdan kız diye yazdım, kocanız eşiniz sevgiliniz kız arkadaşıyla görüşse diye.

Erkekten arkadas olmaz mi yahu? İlla sevgili, flört vs mi olacak? Bu bakis açısı sadece sevgilinize ozgu degil. Sizinde rahatsiz oldugunuz birsey var demek ki erkekle, arkadasi ayiriyorsunuz. 40 yilda bir gorusuyorsaniz cikmayin madem
Onun dedikleriyle değerlendiriyorum, yine erkek olarak görüştüğüm kişiler var eski işyerimden olsun yaşça benden büyük insanlar ve abi dediğim için hiç sıkıntı yapmadı yemeğimide yedim alkolümüde içtim. Ama bu konuda patlak verince acaba değişiyormu gerçek yüzü bu mu diye düşündüm.

bak önceki sayfalarda yazdım..
bu arkadaşın için değmez..
arkadaşının zihniyeti ortada. demek ki kendisinin ciddi bir ilişkisi olsa o müsaade etmeyecek böyle birşeye bu akıldaki adamla senin görüşmemeyi tercih etmen lazım..

ben baski altinda tutmayida tutulmayida sevmem esim bir yere gitmek istiyorsa rahatlikla gidebilir ama bukadar esneklige ragmen bende yillarca gorusmedigi biriyle alkol almasina falan izin vermem alkol alacak kadar samimiyse neden yillarca gorusmemis diye dusunurum esneklikte bi yere kadar

yanı ben bayan arkadasımla goruseceksem esımde erkek sorun olmaz... ama karsı cınsten bırı ıle basbasa vakıt gecırcekse ızın vermem olay cıkarırım..

Arada yazdığınız mesaj önemli. "Bu olayın ciddiye binerse bir daha görüşemeyiz zaten" Ben görüşmezdim bu adamla. Tuhaf bir bakış açısı var. Normal bir arkadaş neden ilişki ciddiye binince hayattan çıkıyormuş ki? Erkek arkadaşınız çok mu baskıcı ya da arkadaşlarınıza mı öyle tanıttınız da bu cümleyi kurdu? Niyeti iyi gelmedi bana, akşam yemeğe çıkalım diyip mekan önerisini de o yapmıştır sanırım. Siz sevgilisi için arkadaş sildi konumunda kalmak istemiyorsunuz ama bu adam tam da o tip değil mi? Demek ki evlilik yoluna girince facebook'tan arkadaş sildiren tiplerden olacak.

Sizin açınızdan kız diye yazdım, kocanız eşiniz sevgiliniz kız arkadaşıyla görüşse diye.

hiç başıma gelmedi ama görüşsede sorun etmem galiba. bu işler birazda güvenle alakalı. Eşim bana bir arkadaşıyla yemek yiyeceğini haber veriyor buna ne denirki. Kötü birsey yapacak olsa zaten gizli yapar, bir akşam yemeğinden farklı manalar anlamıyorum ben. Aynı şeyi ben yaptığımda izin verecek mi onuda sorarım ok diyorsa sıkıntı yok. Biz evliyiz yalnız haliyle hayata biraz daha karşılıklı düşünerek bakıyoruz aynı hayatı paylaşıyoruz. Flört döneminde karşımdaki kişi hayatına asla müdahil olamaz, ne yapıp yapmayacağıma karar veremez. Bende asla karışmam onun karışmasına da izin vermem. Bu benim düşüncem.

Teklifin içinde alkol olunca huylanmak garip olmaz bence. Haa tabii sert bir tepki değilde 'acaba şöyle yapsanız daha mı iyi olur' şeklinde soru yöneltilmeli bu gibi durumlarda. Müdahele etmiş oluyor tabii ki. Üstelik beni sil öyle git biraz tehditvari.

Senelerdir neden görüşmediniz?
Demekki o kadar yakınlık yok. Bu durumda erkek arkadaşınızj haklı görüyorum ama deyiş biçimini yanlış buluyorum

Benim bu konuda kıstasım şu, aynı şartlarda karşımdaki aynı şeyi yapsa rahatsız olur muyum? Bunu dürüstçe kendi içimde cevaplar ona göre davranırım.

sil beni diyen adamı silerim, konu ne olursa olsun.
benim kararlarımı sorgulamak kimin ne haddine, gerizekalı mıyım ben, karaktersiz miyim, kiminle ne yiyip içeceğime bile benim adıma başkası karar verecekse beynimi bağışlayayım bari, ihtiyacı olan biri kullansın...

Çok mu geri kafalıyım bilmiyorum ama bence sonuna kadar hakli sevgiliniz. Şimdi siz uzun zamandır erkek bi arkadaşınızla görüşmüyorsunuz onunla alkollü bi yemek yerseniz ne farkedicek ki hic gerek yok benim fikrimce ama şu da önmli tabi eğer karşılıklı olarak böyle şeyler sizin için normalse üslubu çok yanlış olmuş . Ama öyle söyledi diye büyütülcek bisey yok bu üslubunun rahatsızlık verdiğini anlatırsınız bidaha yapma kalbim kırılıyor dersiniz o da dikkat eder. Yani istemedigini belli etmek için öyle söyledi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…