- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi noclearmind
-
Sorun arkadaş değil. Bende arkadaşlarımla çıkar içerim, konu benim bi erkekle baş başa dışarı çıkıp yemek yiyip alkol almam.
Ya ben anlatamadım herhalde
Arkdaşınız kadın değil, erkek.
Sorun arkadaş değil. Bende arkadaşlarımla çıkar içerim, konu benim bi erkekle baş başa dışarı çıkıp yemek yiyip alkol almam.
Sizin açınızdan kız diye yazdım, kocanız eşiniz sevgiliniz kız arkadaşıyla görüşse diye.Kız arkadaş yazmışsın. Hm buluşacağım kişi sıradan bir arkadaşsa kız erkek farketmez ama erkeklerin bunu kabullenmesi biraz zor. Bir erkekle kadın yemek yeyip içki içince birşey olmuyor sonunda kişi kendini bilecek. En kötü ihtimalle akşam seni almaya gelsin yemekten sonra. Ama görüşürsen biter diyorsa bu ciddi bir karar olurdu bu ilişkiye devam etmem konusunda.
Onun dedikleriyle değerlendiriyorum, yine erkek olarak görüştüğüm kişiler var eski işyerimden olsun yaşça benden büyük insanlar ve abi dediğim için hiç sıkıntı yapmadı yemeğimide yedim alkolümüde içtim. Ama bu konuda patlak verince acaba değişiyormu gerçek yüzü bu mu diye düşündüm.Erkekten arkadas olmaz mi yahu? İlla sevgili, flört vs mi olacak? Bu bakis açısı sadece sevgilinize ozgu degil. Sizinde rahatsiz oldugunuz birsey var demek ki erkekle, arkadasi ayiriyorsunuz. 40 yilda bir gorusuyorsaniz cikmayin madem
Onun dedikleriyle değerlendiriyorum, yine erkek olarak görüştüğüm kişiler var eski işyerimden olsun yaşça benden büyük insanlar ve abi dediğim için hiç sıkıntı yapmadı yemeğimide yedim alkolümüde içtim. Ama bu konuda patlak verince acaba değişiyormu gerçek yüzü bu mu diye düşündüm.
yanı ben bayan arkadasımla goruseceksem esımde erkek sorun olmaz... ama karsı cınsten bırı ıle basbasa vakıt gecırcekse ızın vermem olay cıkarırım..Gece gece aklima takilan soruyu sizle paylaşmak istiyorum kızlar.
Iliskilerde bazi durumlarda baski altinda kaldığımız oluyor. Bunu şöyle açıklayacağım. Eşiniz sevgiliniz nisanliniz fark etmez bi gün yillardir görüşmediği liseden kiz arkadasiyla gorusmek yemek yiyip alkol icmek istedi. Tepkiniz ne olurdu ?
Benim basima böyle bi sey geldi. Erkek arkadaşım gidersen direkt beni sil öyle git dedi.
- bu durumda hayatima mudahil olmus oluyor mu yoksa bazen bu tür seyleri alttan almak zorunda miyiz eger seviyorsak ?
Geçmiş iliskilerimden dolayi temkinli gitmeyi çalışıyorum. Vazgeçilmez havasi vermek istemiyorum. Konuyu simdilik kapattim ama bu saatten sonra nasil davranmaliyim ve nasil yol izlemeliyim.
Sizin açınızdan kız diye yazdım, kocanız eşiniz sevgiliniz kız arkadaşıyla görüşse diye.
Aman o hep öyle. Kendi kızkardeşlerine karşı bile. O yuzden onu problem etmemeye başladım.direkt beni sil öyle git diyrosa o ilişkide zaten bi problem vardır.
Eski sevgilim di kendisi araya zaman girdi uzaktikta arkadas kaldik. Öyle goruselim dedik iste.Senelerdir neden görüşmediniz?
Demekki o kadar yakınlık yok. Bu durumda erkek arkadaşınızj haklı görüyorum ama deyiş biçimini yanlış buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?