- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
4 yil felan.yılllardır ne kadar yıl?
yıllardır görüşmediğim adamla içki içmeye gitmem ne gerek var yani.
buluşur bir kahve içersiniz olur biter.
Yani ani çıkışlarına bende uyuz olmuyor degilim aslında. Direkt "sil beni, bitir git" muhabbeti olunca ne kadar kolay vazgeçebiliyosun oldum. Isin komik tarafı iliskinin basinda böyle değildi kisitlamalara girmezdi istedigini yap ozgursun derdi su son 1 ay bayağı kısıtlamaya girmeye basladi. Ipin ucunu bırakırsam avucunda olduğumun hissini vermek istemiyorumDirekt öyle beni sil öyle git diyorsa gözden çıkardığını düşünürdüm. İlk ben yol verirdim. Bunu söylemek bçyle basit sebeplerden olmamalı. Aklı selim insan istemediğini bu şekilde anlatmaz. Mesele izin verip vermemesi değil zaten. Bir de sevgili statüsündeyse umrumda olmaz açıkçası.
Evlilik nişanlılık durumları varsa zaten bu tavırla söyleyen birisiyle ben ciddi adım atamam , öylesi hayatımda olmaz.
Her halukarda guvenmedigi bi taraf var :)Direkt siler giderdim
Kimse vazgeçilmez değildir
İnsanın vazgeçmemesi gereken öz sagısı özgürlüğüdür
Size güvenmiyor demek ki
Yada size güveniyorda çevreye güvenmiyor bla bla bla
Ov yok, oylede ben sevmiyorum surekli peşimde golgem gibi :) sanki onsuz bi sey yapamiyomusum da ozguvenim eksikmis gibi duruyor disardan.Eski kız arkadaşıyla selamlaşmak, "benimle birlikte" bi şeyler içmek tabi ki hoş karşılanacak bi şey. Ama benimle. Ben olucam. Olmam lazım.
Sevgilin mi nişanlın mı eşin mi? Bir de kimle buluşacaksın?Yani ani çıkışlarına bende uyuz olmuyor degilim aslında. Direkt "sil beni, bitir git" muhabbeti olunca ne kadar kolay vazgeçebiliyosun oldum. Isin komik tarafı iliskinin basinda böyle değildi kisitlamalara girmezdi istedigini yap ozgursun derdi su son 1 ay bayağı kısıtlamaya girmeye basladi. Ipin ucunu bırakırsam avucunda olduğumun hissini vermek istemiyorum
Ani cikislari var tabi bide ben ozellikle konunun ustune ustune gidersem daha da parlar. O huyundan vazgeciremedim onu. Vazgeciremem de heraldeSilmek kelimesi ağır olmuş evet,ama içki falan da girecekse işin içine, çoğu erkeğin vereceği "haklı" tepkiyi vermiş.
Sevgilim kendisi.Sevgilin mi nişanlın mı eşin mi? Bir de kimle buluşacaksın?
Bak adam diyeceksin senin iznine onayına ihtiyacım yok sen her dakika yanımda değilsin diyeceksin istersem giderim senin ruhunda duymaz diyeceksin ben bu sorumluluğu durumu taşıyamayacaksam ne sana yar olurum nede birey olurumHer halukarda guvenmedigi bi taraf var :)
Isin icine belkide alkol mevzusunu karistirmayacaktim bilemiyorum ama bayagi restlestik bu da beni rahatsiz etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?