Bizim evde kararları ortak alırız genelde.
Bazen benim göremediğimi o görür bazen de tam tersi.
Ama sizin usül de güzel. Güç savaşı ilk başta şirin gelebilir ama sonrasında çok yıpratıcı olur bence bu şekilde devam
Niye olmasın ki? Biz de eşimle birbirimize karşı öyleyiz, baskın karakter yok yani. (Tabii ki konusuna göre baskınlık değişiyor o ayrı, ama genel bakıldığında yok) çok şükür gayet de mutluyuz.
Bende ataerkilcilerdenim. Kocamin daha fazla baskin olmasi hosuma gidiyor. Anaerkil bi ailede buyudugumden olabilir bu istek belkide .
Selamlar hanımlar
Sizce bir erkeğin kararları kadına bırakması iyi bir şey mi?
Ben anaerkil bi aileden geliyorum, böyle kadın/erkek uyumunu görmeye alışkınım.
Ya mesela nereye gideceğiz, ne yiyeceğiz, ne yapacağız ben karar veriyorum
Ben bulana kadar ısrar ediyor ne yapalım, ne yiyelim
Kaçta nerde olmam lazım sen söyle bana
Hani nerde buluşalım değil soruş stili bile
Ben ne yapmak istersin, ne istersin tarzı şirinlik yapayım diyorum
Ben her şeyle mutlu olurum erkeğim ben sen ne istersin, sen söyle onu yapayım diyor
Gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor anlamadım
Baştan da demişti aslında ben totosunun üstünde oturan bi adamım, sen karar ver diye ama ben bunu kulak arkası etmişim herhalde
Hasbinallah ben erkeklerle güç savaşına girmeye alışkınım hep o yüzden diyorum böyle bir erkek ilişki/evlilik nasıl olur?
Hep bana masaya yırmıh vuran herifler denk geldiği için şimdi error veriyorum açıkçası nasıl davranmam gerektiği konusunda
Böyle kadın baskın ilişki/evlilik olur mu?
Oh ne güzel adam otokadına(otopilot) bağlamış hiç düşünmeyim hanıma bırakayım kafasında yaşıyor.
Ama iyi işte bi bakıma ne güzel her istediğini sen belirliyosun daha ne istiyosun comon deyip tartışacak birini mi arıyosun?
Erkek:Gitmek istediğin özel bi yer var mı?
Kadın: bilmem farketmez
Erkek: tamam o zaman , ben bi yer ayarlamıştım...
Ben böyle olanını seviyorum, kadının bir planı olmadığı zamanlarda napalim napalim diyen adam bana itici geliyor. Tabi ki bu benim fikrim...
Diğer konularda da öyle kişilerin bazen insiyatif kullanması gerekir. Aksi pasiflik bence
Adam seni uçak sanıyor olmasın, bunu kibar bir dille açıkla
Şu dediğiniz şu an ekstra komik çünkü kendisi pilot zaten otoya takmış demek ki
Galiba canım sıkılmış benim ondan mı aranıyorum
Benim evliligim boyle
Bazen adama diyorum benden once nasil yasiyordun sen diye
Simdi bi de ortak is yapiyoruz , adamlarla toplantida bile patron bilir deyip bana birakiyor tum kararlari
Yani gayet guzel giden bir evliligim var , benim anne babamda boyleydi , gerci babam bu kadar diildi ama ortak kararlar alinirdi hep
Bizde ise kararlarin yuzde 90 ini ben aliyorum , simdilik bir sorun yasamadik hic
Ama arada yoruyor beni bu kadar sorumluluk , o zaman da ben yeter yoruldum al ustumden biraz sorumlulugu diyorum , bi kac saatligine o patron oluyor , sonra bi bakmisim yine benim ustumde hersey
Sen rahatsız olmuyorsan olur, neden olmasın.
Ben ikisinin ortası olmasından yanayım. Bütün kararları kendi veren bir herifle de olamazdım, karar verme sorumluluğunu sadece bana bırakanla da. Bahsettiğin konular gezme yeme içme gibi basit şeyler ama olur da ilerde evlilik olursa daha ciddi kararlar alınması gerekecek durumlar oluşabilir ve adam o konularda da böyle davranırsa bütün sorumluluk sana kalır. Pek hoş olmaz o zaman.
Eşim kadına ve kadınların düşüncelerine çok önem veren biridir. Önceden de öyleydi ama emrivaki yapıyordu çok. O yüzden şimdi her ne olacaksa,nereye gidilecekse,kim davet edilecekse,ne alınacaksa mutlaka bana sorar. O yüzden genelde benim istediklerim oluyor. Sağolsun çok anlayışlı. Tabi yonta yonta bu hale geldi. Olsun en azından şekil aldı
Adam seni uçak sanıyor olmasın, bunu kibar bir dille açıkla
Hakketen bak bu başlık altındakilere mesela kocam beni yönlendirmeye çalışıyora şükredersin hatta hızını alamayıp şükür namazı kılarsın 2 rekat:)
Rahatsızlık değil de beni yorduğu noktalar olabilir, yoksa ben iyi bir organizatörümdür, her şeyi güzel ayarlarım severim de yapmasını.
Arada yatak odasına kafes yaptırıp birlikte kafes maçı yapabilirsiniz gerginlik filan kalmaz hem :)Sizin uğraşmanız gerekmiş benimki default böyle
Ahahahaha ilahi çok hoşsunuz yaİyi güldüm valla yorumlarınıza
Doğru diyorsunuz galiba canım sıkılmış azcık maço kavgası arıyorum ben
Kadınlara da yaranılmıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?