Korku iyidir. Adanalı ile evli olduğunu 1 gün bile unutturmamAhahahahahahah
Nasıl tırsar? Ne yaptınız adama da
Benim eşim de böyleydi kısmen, sonra sonra imalarimla anladı düzeldi. Maçoluk değil de kendi fikri olması güzel bazen onun istediklerine kadın olarak dahil olmak istiyor insan. Diğer türlüsünü ben devam ettiremezdim.
Ahahahahaha kahkahalar atıyorum "müşteri hizmetleri gibi adam" ahahahah
Off ya
Ay teşekkür ederim içime su serptiniz valla, bugüne kadar acaba bir eksiklik mi bu diye düşünüyordum açıkçası ama olayın bir de sizin anlattığınız boyutu var aslında biz kadınlar ilişki/evlilik yürütme konusunda daha duyarlıyız ve daha iyi kararlar alabiliyoruz.
ben de aynı görüşteyimBen ilişkide erkeğin daha baskın olması görüşündeyim, kendi ilişkimde de böyle bu ve daha çok hoşuma gidiyor. Çoğu şeye sevgilim karar verir, bazen ne yiyeceğime bile karar veriyor, böyle güzel bence.
Bence bu size güç vermek değil, benimki de değildi. Hali vakti parasi tipi yerinde bi adamsa siz onun hayatından çekilince bir şeyi eksilmez sonuçta. Bu bence sorumluluktan kaçma, olumsuz bir durumda ihale ona kalmasın ayrıca kadını zahmetsizce memnun etmenin kolaylığı. Yani sizin gitmek istediğiniz yere sizi götürünce hem düşünmesine plan yapmasına gerek kalmiyor hem de sizi memnun ettiğini sanıyor. Ben kadınların alfa erkelerden(maço değil) hoşlandigiyla ilgili konuşmalar yaptı laf arasında, çok uzun sürmedi hemen anladı neyse ki:)Nasıl düzelttiniz?
Ya çok büyük bir problem değil düzeltmelik kadar büyük bir hasarı yok ama bence kötüye kullanılmaya açık bi tavır. Ben kötüye kullanmam sonuçta ama başkaları kullanabilir gibi bilemedim.
Ben şey demeyi düşünüyorum uygun bi ortamda bana bu kadar güç vermekten memnun musun gibisinden...
Ama siz yapmışsınız daha önce tavsiyeniz varsa açığım.
Oluyor oluyorda insan yoruluyor daha geçen akşam eşimle bu yüzden kavga ettik hepsinin giyeceği dona bile ben karar veriyorumSelamlar hanımlar
Sizce bir erkeğin kararları kadına bırakması iyi bir şey mi?
Ben anaerkil bi aileden geliyorum, böyle kadın/erkek uyumunu görmeye alışkınım.
Ya mesela nereye gideceğiz, ne yiyeceğiz, ne yapacağız ben karar veriyorum
Ben bulana kadar ısrar ediyor ne yapalım, ne yiyelim
Kaçta nerde olmam lazım sen söyle bana
Hani nerde buluşalım değil soruş stili bile
Ben ne yapmak istersin, ne istersin tarzı şirinlik yapayım diyorum
Ben her şeyle mutlu olurum erkeğim ben sen ne istersin, sen söyle onu yapayım diyor
Gel diyorum geliyor, git diyorum gidiyor anlamadım
Baştan da demişti aslında ben totosunun üstünde oturan bi adamım, sen karar ver diye ama ben bunu kulak arkası etmişim herhalde
Hasbinallah ben erkeklerle güç savaşına girmeye alışkınım hep o yüzden diyorum böyle bir erkekle ilişki/evlilik nasıl olur?
Hep bana masaya yırmıh vuran herifler denk geldiği için şimdi error veriyorum açıkçası nasıl davranmam gerektiği konusunda ne bileyim maço mu olmalı azcık erkek
Benim bütün sevgililerim biraz maçoydu, "erkeğim ben" argümanları vardı
Neyse zaten ana kuzusu diyorlar etrafında böyle minnoş bir adam zararsız
Böyle kadın baskın ilişki/evlilik olur mu?
Ahhaa ya ben bunu acikca yazmak istememistim ama bizde de durum aynen buOluyor oluyorda insan yoruluyor daha geçen akşam eşimle bu yüzden kavga ettik hepsinin giyeceği dona bile ben karar veriyorum
:) vala olsa bi türlü olmasa bi türlü ama buda dert aslında konuyu açan haklı yani , mağazaya giriyoruz ben 4 kişilik geziyorum yav gezin kendiniz beğenin ne giyerseniz dimi Yok , yemek olayı insan hiçmi özenmez bişeye Yok ,şuraya gidelim tamam şunu yiyelim tamam daha ne aranıyorsunuz deniyor ama öyle değil işteAhhaa ya ben bunu acikca yazmak istememistim ama bizde de durum aynen bu
Eşimde bana patron der çalışmıyoruz birlikte tabi :)Benim evliligim boyle
Bazen adama diyorum benden once nasil yasiyordun sen diye
Simdi bi de ortak is yapiyoruz , adamlarla toplantida bile patron bilir deyip bana birakiyor tum kararlari
Yani gayet guzel giden bir evliligim var , benim anne babamda boyleydi , gerci babam bu kadar diildi ama ortak kararlar alinirdi hep
Bizde ise kararlarin yuzde 90 ini ben aliyorum , simdilik bir sorun yasamadik hic
Ama arada yoruyor beni bu kadar sorumluluk , o zaman da ben yeter yoruldum al ustumden biraz sorumlulugu diyorum , bi kac saatligine o patron oluyor , sonra bi bakmisim yine benim ustumde hersey
Yok ben o kadar sikayetci degilim , arada benimde tepem atiyor cok yoruluyorum ama o zaman da zaten ben kapaliyim deyip kahvemi sigarami alip cekiliyorum bir koseye , ucu idare ediyorlar:) vala olsa bi türlü olmasa bi türlü ama buda dert aslında konuyu açan haklı yani , mağazaya giriyoruz ben 4 kişilik geziyorum yav gezin kendiniz beğenin ne giyerseniz dimi Yok , yemek olayı insan hiçmi özenmez bişeye Yok ,şuraya gidelim tamam şunu yiyelim tamam daha ne aranıyorsunuz deniyor ama öyle değil işte
Evde de , iste de patron benimEşimde bana patron der çalışmıyoruz birlikte tabi :)
Ben 7/24 vala, kahvemi sigaramı alıp çekilsemde odadan odaya sözle yetişiyoruz birbirimize , kapalıyım demedim hiç bak hata etmişim :) çocuğum haydi babanıza diyorum annene sor dedi babam diyor mesela bedenen değil ama beyin olarak yoruluyorum açıkçasıYok ben o kadar sikayetci degilim , arada benimde tepem atiyor cok yoruluyorum ama o zaman da zaten ben kapaliyim deyip kahvemi sigarami alip cekiliyorum bir koseye , ucu idare ediyorlar
Simdi oglum da ogrendi bu taktigimi , ona cok fazla is verdigimizde ben kapailiyim deyip gidiyor odasina
Kapaliyim deyin , esinize de soyleyin biraz beynimin dinlenmeye ihtiyaci var deyinBen 7/24 vala, kahvemi sigaramı alıp çekilsemde odadan odaya sözle yetişiyoruz birbirimize , kapalıyım demedim hiç bak hata etmişim :) çocuğum haydi babanıza diyorum annene sor dedi babam diyor mesela bedenen değil ama beyin olarak yoruluyorum açıkçası
Yok yok bizdede aynı durum o da herşeyin farkında sen alıştırdın bizi böyle der ki haklı ,kendisi daha dikkat ediyor son tartışmamızdan sonra bunaldığımda alır çocukları ya ben gece çıkarım zaten,bilmiyorumki annemle babamda böyleydi annemde dominanttır ben çok zorlanmıyorum açıkçası şu an böyle bir ailem olduğu için,sadece bazen herşeyin üstüste gelmemesi lazım :))Kapaliyim deyin , esinize de soyleyin biraz beynimin dinlenmeye ihtiyaci var deyin
Yani benim esim durumumun farkinda o yuzden ben kapadim kendimi dedigimde anliyor ve dinlenmem icin elinden geleni yapiyor , cocuklara da anlatiyor annenizin dinlenmesi lazim diye
Cok anlayislidir kocam , o yuzden belki de bu kadar dert etmiyorum tum sorumlulugun ustumde olmasini
Evet hersey ust uste gelince fena oluyorum bendeYok yok bizdede aynı durum o da herşeyin farkında sen alıştırdın bizi böyle der ki haklı ,kendisi daha dikkat ediyor son tartışmamızdan sonra bunaldığımda alır çocukları ya ben gece çıkarım zaten,bilmiyorumki annemle babamda böyleydi annemde dominanttır ben çok zorlanmıyorum açıkçası şu an böyle bir ailem olduğu için,sadece bazen herşeyin üstüste gelmemesi lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?