İlişkilerde kendini çok ezdirenler

ank-lyl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
319
309
23
33
Bi görümcem var, benden 6 - 7 yaş kadar küçük ama gerçekten kardeşim gibi severim. Dünyalar tatlısı, kalbinde kötülük olmayan naif bir kişilik.

Bunun bi sevgilisi vardı. Abisinin ( eşimin ) haberi yok, bir iki hafta kadar denemiş ama ayrılmak istemiş. Neyse geçenlerde çocuk bi yüz yüze konuşalım diye çağırmış. Dedim gitme. Bu işte yok yüzüne karşı da söyleyim bitsin dedi. Dedim ben de geliyim. Ve dedim kesinlikle kalabalık bir yer olsun.

Neyse, onlar görüşmeye gitti, o dedi yenge o zaman sen uzaktan bak. Çocuk sesini filan yükseltiyor, kolunu tuttu. Bu garibim sessiz kibar şekilde diyor bırak diye. Kolunu çekmeye çalışıyor.

Sinirlerim zıpladı, müdahale ettim bende. Çek elini kolunu çabuk dedim. Siz kimsiniz, dedi. Dedim yengesiyim, ablası sayılırım. Daha tutuyor, bağırdım bu defa çek elini kolunu diye.

Ben konuşuyordum diyor. Dedim hayır diyorsa, bırak diyorsa bu konuşma olmaz. Ya çekip gidersin, ya da savcılığa gidip şikayetçi oluruz ki yaptığın tacize bile girer. O senden korkuyor olabilir ama ben korkmuyorum.

Ve abisinin de haberi yok. Eğer olsaydı, o benim kadar bile konuşmazdı. Şu an hastaneye doğru gidiyor olurdun dedim. Döndü gitti. O oldu, bir daha da çıtı çıkmadı.

Dedim buna niye pusuyorsun ya? Ben biraz bağırınca insanlar da bakmaya başlamıştı. Korkma dedim, bağır çağır gerekirse polis çağır. Çantanda biber gazı, ufak bir çakı olsun. Koru kendini.

Hani ona kalsa daha dakikalarca duracak orda.

Ve ek olarak eşimie de anlatmadım. Gerçekten çok sabırlı, sakin ve iyi niyetli bir yapısı var. Ama damarına basılırsa da, kesinlikle geri adım atmaz. Yani bi an aklıma geldi eşimi de çağırayım diye ama, kavga çıkma ihtimali %100. Olayı anlatmadım, anlatsam yine dediğim gibi muhakkak gider, bulur ve kavga eder.

Yetişmeyle alakali. Ben boyle kendini itip kaktiran birinin özgüvenle buyutuldugunu dusunmuyorum asla. Ailesinde de görmüştür demek ki itilip kakılmak.

Aynen

Kişinin kendisi dert etmediği müddetçe hiçbir şey olmaz.
Siz dert edip anlatsanız bile onun gerçekten özgüvenli olması lazım. Sözlü ve fiili şiddeti zihni kalbi tümüyle reddederse bir sonraki ilişkisinde daha sağlam adım atar.

Karsindaki kadini korkutarak,sindirerek kendisini zorla sevdirmeye calisan erkek modellerinden tiksiniyorum.
Ayrica sozumun arkadasindayim..Boyle kadinlarin kolunu sikip,sesini yuksetenler,uzerine yurumek suretiyle rahatsiz edenler ; disarida biri hot dese korkularindan altlarina ederler..

Bazilari boyle hain olur..Sesi cikmayan,kendisine zarar veremeyecegini bildigi kisilere it gibi dalar,baskalarinin yaninda ise korkusundan kuzu gibi olur.

Yetişmeyle alakali. Ben boyle kendini itip kaktiran birinin özgüvenle buyutuldugunu dusunmuyorum asla. Ailesinde de görmüştür demek ki itilip kakılmak.
Böyle ikili ilişkilerde asla tutamam kendimi, gösteririm tepkimi ama mesela dışarda anlık taciz yaşadığımda o anın şokuyla tepkisiz kalabiliyorum ben. Tabi sonradan içimde kalıyor keşke bir şey yapsaydım diye.

Gereksiz ve saçma yorumlar yapanlar hariç, diğer arkadaşlara teşekkür ederim görüşleri için...

Şimdi yine ben kötü olacağım ama burada ya zeka ya da karakter sorunu olan bir zümre var. Saçma sapan yorumlar atan, eleştiren. Muhtelemen reel hayatlarında bir şeylerin acısını yaşıyorlar, burda dışa vuruyorlar.

Konu gereksizse, OKUMAZSIN.
Ben gereksizsem, ENGELLERSİN.
İstemiyorsan, YORUM YAZMAZSIN.

Bi tarikat filan mısınız? Kaç tane konu gördüm saçma sapan tripler. Beyin gelişiminiz tamamlanmadıysa, tedavisi bende değil.

Birlikte gitmekle iyi yapmışsınız.Herhalde görümceniz bundan bir ders çıkartmıştır.

Bu arada, çantada çakı taşıması suç teşkil eder. Biber gazı da yasaklandı ama polisler müsamaha gösteriyorlar genelde.

Valla yapacak bir şey yok. Kendimizi korumak zorundayız. Durduk yere zaten kimseye zarar verecek değilim ama güç eşitsizliği olduğu için, dengelemek gerek. Teşekkürler..

Eşinizle paylaşmalıydınız sanki. Sonradan öğrenirse neden arkamdan iş çevirdiniz demesin sonra.
Görümcenizin yanında her daim siz olamazsınız, kendisi öğrenmeli sınır çizmeyi, düzgün adamları hayatına almayı.
Böyle adamlar da şöyle cevval kadınlar denk gelmez, nerde sessiz sakin biri var onu bulurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…