AynenVe ek olarak eşimie de anlatmadım. Gerçekten çok sabırlı, sakin ve iyi niyetli bir yapısı var. Ama damarına basılırsa da, kesinlikle geri adım atmaz. Yani bi an aklıma geldi eşimi de çağırayım diye ama, kavga çıkma ihtimali %100. Olayı anlatmadım, anlatsam yine dediğim gibi muhakkak gider, bulur ve kavga eder.
Böyle ikili ilişkilerde asla tutamam kendimi, gösteririm tepkimi ama mesela dışarda anlık taciz yaşadığımda o anın şokuyla tepkisiz kalabiliyorum ben. Tabi sonradan içimde kalıyor keşke bir şey yapsaydım diye.Yetişmeyle alakali. Ben boyle kendini itip kaktiran birinin özgüvenle buyutuldugunu dusunmuyorum asla. Ailesinde de görmüştür demek ki itilip kakılmak.
Anam insanlar heves ediyo bdvye konu açmaya resmen ya. Ama bazen olmuyor işte.
Bence de peki
Zeka özürlü müsünüz? Buraya konu açınca para mı kazanıyorum? Plaket mi veriyolar? Bir şey paylaşmak istedim sadece.Anam insanlar heves ediyo bdvye konu açmaya resmen ya. Ama bazen olmuyor işte.
okuma, zorlayan mı var?Milletin kendi toksik ilişkisi bitti bir de görümcelerinkini okuyoruz.
Okucamokuma, zorlayan mı var?
Valla yapacak bir şey yok. Kendimizi korumak zorundayız. Durduk yere zaten kimseye zarar verecek değilim ama güç eşitsizliği olduğu için, dengelemek gerek. Teşekkürler..Birlikte gitmekle iyi yapmışsınız.Herhalde görümceniz bundan bir ders çıkartmıştır.
Bu arada, çantada çakı taşıması suç teşkil eder. Biber gazı da yasaklandı ama polisler müsamaha gösteriyorlar genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?