İlişkilerde kendini çok ezdirenler

O normalde sessiz sakin bir insan ama damarına çok basılırsa ya da böyle bir durum olursa, çok ciddi kavga çıkarabilir. Ben burda savunma modundaydım. Eşim öğrenirse bana bir şey demez ama karşı tarafa ilk saldıran, kavgayı başlatan o olur. Görümcem fazlasıyla sessiz...

ne bicim konusma sekli bu ya? aferin sana cengaver nasil da kurtarmissin kizi, tebrikler supersin, bu devirde boyle disli kadin bulmak zor. al oldu mu istediklerini yazdik?

konuda dert nerede, burasi bir derdim var forumu, eger anilarinizi paylasmak istiyorsaniz sitenin diger bolumlerine gidin. eger bunu dert ettiyseniz de gorumceniz gelsin ben pisirigim diye konu acsin siz susun.

bir derdim var forumuna dert olmayan anilarini yazan kisi mi yoksa bunu ona soyleyenler mi zeka gelisimini tamamlamamis onu da biz soylemeyelim.

Arkadaşım, forumun görevlisi sen misin? Hem insana haksız şekilde saçma sapan yorum atıyorsunuz, sonra da cevabı alınca bu ne biçim uslup. Güzelce yazanlara, güzelce yazdım. Konuda sıkıntı varsa, görevlisi gelir müdahale eder heralde. Ya cidden paranoyak insanlar var burda. Ve öyle olduklarının farkında değil. Kendi kafasında bana bir amaç tanımlıyor ve o amaçla geldiğime inanıyor. Bu psikolojik bir problem. Tedavi olun...

Tamam

"Bir derdim var" adlı foruma değil de konunuzun uyduğu bir bölüme konuyu açsanız bu tepkileri görmezdiniz zaten. Buradan bakınca algılama sorunu olan siz görünüyorsunuz, haberiniz olsun.

ya kendine gorev edinen ben miyim? konuda kendinize gorumcenizi koruma gorevi edinmissiniz, onu da gelip bize anlatmissiniz ama DERT YOK. dert degil bu, ani. ben de sizi hem kibledim hem de terbiyesiz oldugunuz icin yazmak istedim. yoksa yazmayip sadece kibleyecektim. insanlarin zekasina laf etmeden once bi durup aa ben kimim ya, ben ne yapiyorum diye sorgulayin bence.

yanlis yere konu actiginizi bilmiyorsaniz, sizi uyarana tesekkur edip bir daha hata yapmazsiniz. ama tabi bunu yapabilmek icin de bazi gelisimleri tamamlamak lazim, sizden beklemek utopik olur.

insan gibi uyardın mı peki? Gelip saçmalamışsın. Bu bölümde sadece dert değil, dert olarak düşündüğü şeyi paylaşanlar da var.

Saçma sapan yorum atanlarla muhattap olmuyorum. Harcağım zamana yazık. Diğer yorum belirten arkadaşlara teşekkür ederim.

insan gibi uyardın mı peki? Gelip saçmalamışsın. Bu bölümde sadece dert değil, dert olarak düşündüğü şeyi paylaşanlar da var.
ben yazmadan once siz coktan insanlara saldirmaya baslamistiniz. yoksa dedigim gibi sizi uyarmaya bile tenezzul etmeyip sadece kibleyecektim.

bu arada o bahsettiginiz kisilerin de konulari tasiniyor.

Sonunda şu cümle eksik. Bu da böyle bir anımdı

Ortada herhangi bir dert varsa görümce buraya kendi yazar zaten, kalkıp da görümce üzerinden pirim kasıp “ayy o çok pısırık sessiz ama ben çok atılgan ve sesi çıkan biriyim, kocam da öyle, zaten duysa hemen bulup döver” temalı konu açmak komik duruyor.

Başkasının özel hayatını çarşaf çarşaf yazmak da komik hatta saygısızca. Haberi bile yoktur eminim bu konunun buraya açıldığından kendisinin.

Eleştiri alınca hemen hakarete sarılmanız da sizin terbiyenizi gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…