İlişkilerde kendini çok ezdirenler

Ha mesela bu yaşadıklarımızı eşime anlatmalı mıyım dese yine bu muameleyi görmeyecekti ama antenler çekmiyorsa demek. Bi de millete hakaret ediyor

Orası öyle tabii. Düştüğümüz hale bak...
Bazı insanlar gerçekten hayırdan, insanlıktan, güzel dilden anlamıyor. Tabiki bir kadının çantasında biber gazı, çakı vs. doğru değil. Ama diyorum ya, gücün yetmeyecekse ya da adalet sistemi korumayacaksa, başka bir çare kalmıyor. Neyse ki en başından kendine uygun olmadığını anlamış ve bitirmiş.

Sevgili konu sahibi tartıştığınız çoğu kişinin yazdıkları ben de gözükmüyor.Çünkü çoğunu engelledim.Siz de öyle yapın inanın sözlerinizde haklısınız var böyle insanlar da işte engelleyin geçin. Konuya gelirsek görümcenizi yalnız bırakmamanız ve korumanız çok güzel bir davranış.Bir kadın çantasında çakı biber gazı taşımasın diyenler sonra kadınlar öldürüldüğünde sosyal medyada duyar kasıyor müthiş bir milletiz

demek ki sadece bana gereksiz yere saldırılmamış... Üstüne üstük ceza aldım 2 gün forumda. Ben de artık muhattap olmuyorum ama cevap yazmayınca bu sefer de niye cevap yok diye saçmalıyorlar..

demek ki sadece bana gereksiz yere saldırılmamış... Üstüne üstük ceza aldım 2 gün forumda. Ben de artık muhattap olmuyorum ama cevap yazmayınca bu sefer de niye cevap yok diye saçmalıyorlar..
Ceza alındığında onların da yazdıklarının şikayet et butonundan şikayet edilmesi lazım.İstedikleri kadar saçmalasınlar ben engellediğim için kendilerini dolayısı ile bana yazı yazıyorlarsa bile haberim olmuyor en güzeli.Maalesef forumda çeteleşmiş bir kaç kadın arkadaş var hele ki bir tanesi baş harfi o son harfi e durmadan yorumların altında dislike atıyor hele ki arkadaşlarından bir tanesine olumsuz yorum yaptığında çeteleşip saldırmaya geçiyorlar engelle kafan rahat etsin en güzeli Ben tartışmasam da çoğu kaba yorum yapanı hakaret eden kişileri gördüğümde engelliyorum benimle tartışmamış olsalar bile

kuyruk acisinin da boylesi. herkes sizinle iyi anlasmak zorunda mi? sacma sapan konusursaniz kendinizi bir sey zannederseniz insanlar da cevabini verir. otrera en naif uyelerden biridir, siz herkesi kendinizle karistirdiniz galiba. ayrica burada uyeleri cekistirmeyin sorununuz varsa korkmadan acikca yazin madem polemikten cekinmiyorsunuz.

Tek tek engelleme ile de uğraşmak zor geliyordu ama öyle yapacağım. Biz insan gibi konu açıyoruz, doğal olarak insani yorumlar bekliyoruz. Ha konu hoşuna gitmez, ben hoşuna gitmem, yazmazsın. Görmezden gelirsin. Ben de açılan her konuya yorum yazmıyorum. Kuvvetle muhtemel gerçek hayatlarındaki sinikliğin acısını burdan çıkarmaya çalışıyorlar :)

Kesinlikle öyle.Gerçek hayatlarında pasif kalıyorlar öfkelerini burada insanlardan çıkartıyorlar.

Kesinlikle öyle.Gerçek hayatlarında pasif kalıyorlar öfkelerini burada insanlardan çıkartıyorlar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hayatın her alanında var bu tür insanlar. Ama hatalı olan bendim. Muhattap olup cevap vermemem gerekirdi. İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…