• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde Odunluk

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
Arkadaşlar merhaba, ben sanırım flört etmeyi bilmiyorum ya da odun görünüyorum bu sonuca vardım, mesela biri benden hoşlanıyor belli ediyor ilgisini, sonra bende ona ilgi gösterince herşey bozuluyor idi, bunun nedenini çözemedim, çevremdekiler sen soğuk görünüyorsun diyor ama ben biraz odun kalıyorum sanırım, önerileriniz neler ? Nasıl bir tutumda olmak lazım?

terazı burcumusunuz bende terazı burcuyum.bunu sıze söyleyenler sankı kral kralıca mı oluyor seçıcı olduğumuz ıcın ınsanlara mesafelı olunca odun mu oluyoruz.sızı olduğunuzdan farklı olarak seven bırının sıze ne faydası var.

Geçen gün sevgilim sana şiir yazdım dedi uyku sersemi tamam demişim odunluk seviyem bu şekilde:olamaz: Seni seven her halinle sever emin ol.

Burada öneri versek de bu sefer yapay görünürsünüz, üzerinizde eğreti durur, yine olmaz. Demek ki o insanla olmuyor, uyuşmuyorsunuz. Ben de öyle cilveli kahkahalar atamam, flörtöz tavırlarım yoktur, beni de flört etmeye yönlendiren hep erkek arkadaşlarım olmuştur ehehe. Şu anda da uzun süreli bir ilişkim var, onunla flört bile etmedik doğru dürüst direkt ilişkiye başladık mesela. Neyseniz o olun, olacağı varsa zaten bir şekilde oluyor o kişiyle. Olmayacaksa da ağzınızla kuş tutsanız da olmuyor.

Dışardan cok zor gorunuyorsan, elde etmek için hirs yapip biraz yuz verdikten sonra havalaniyor oabilirler. Ya da sana oyle geliyor olabilir, basta ciddiye almayip daha rahat ve vurdumduymaz oluyorsundur, bir şeyler hissetmeye baslayinca karşındakinin her hareketini daha fazla irdelemeye başlayıp biraz kuruntu yapıyor olabilirsin. Bu da ister istemez karşıya negatif enerji olarak geçiyordur vs.

Dışardan cok zor gorunuyorsan, elde etmek için hirs yapip biraz yuz verdikten sonra havalaniyor oabilirler. Ya da sana oyle geliyor olabilir, basta ciddiye almayip daha rahat ve vurdumduymaz oluyorsundur, bir şeyler hissetmeye baslayinca karşındakinin her hareketini daha fazla irdelemeye başlayıp biraz kuruntu yapıyor olabilirsin. Bu da ister istemez karşıya negatif enerji olarak geçiyordur vs.
İşte bunu çözmem lazım da ne yapmak şazım ilişki koçu vs ?

İşte bunu çözmem lazım da ne yapmak şazım ilişki koçu vs ?
Yok canim daha neler belki de elde edene kadar kirk takla atan adamlara denk geldin, hemen kendini sorumlu tutma. Ben de senin gibiyim, hatta biraz da erkek gibiyim galiba oyle isve cilve anlamam. Bugüne kadar ayni sekilde çok fazla ilgilenen insanlar oldu, sen istemesen de bir sekilde pesinde dolanan insanlar, acaba tanimaya calissam mi diye düşününce olmadı. Ama sonra biri hic hesapta yokken girdi hayatima, normalde kimseye sans vermeyen odun ben, 3.gunde asik oldum. Sanki senelerdir tanıyormuş gibi yakın hisssettik birbirimize taktik maktik yapmadan aktı gitti. Belki dogru insana denk gelememissindir. Su an var mi oyle ilgilenen biri?

Back
X