• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde Yaş Farkı

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Sizce ilişkilerde ideal farkı kaçtır? Burada evli olanlardan fikir almak istiyorum. :)
Eşinizle aranızda kaç yaş var? Ve fazla olanlar mutlu musunuz, ne gibi zorluklar yaşadınız?

Biz eşimle aynı yaştayız. Belirli bir yaş farkı elbet olabilir fakat çok fazla bir yaş farkı varsa mutlaka zıtlıklar oluyor.

Nişanlım benden 3 yaş büyük. Bayramda elini öptürür harçlık verir. :KK53::KK53::KK53::KK53:

Benim istediğim hep kendimden 2-3 yaş büyük biriydi. Yaşıtım tarafından aldatılınca bir daha dedim tövbe. Ergenusun tekiydi o zamanlar o yüzden aynı yaş düşüncesinden soğudum haliyle. Kader-kısmet tabi bu işler. Ben kendimden 3 yaş büyük beyciğimi aldım.:KK200: Artık el ayağımı çektim bu işlerden. :KK69:

Sizce ilişkilerde ideal farkı kaçtır? Burada evli olanlardan fikir almak istiyorum. :)
Eşinizle aranızda kaç yaş var? Ve fazla olanlar mutlu musunuz, ne gibi zorluklar yaşadınız?
Eşimle aramızda 10 yaş fark var. Ama beyin olarak yaşıtız. Yaşıtlarımla hiç anlaşamadım ben. Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyorlar. Bu 10 yıl da atar, 5 yıl da. Ama mutlaka daha büyük olması gerektiğine inanıyorum. Beni 10 yaş pakladı :)

Eşim 8 yaş büyük. Genelde hayatıma giren adamlar nedense hep benden en az 5 yaş büyük oldu. Yaş ile alakalı bir sıkıntı yok ama görüntü olarak değişik oluyor :KK70: 24 yaşındayım ve yaşımdan daha küçük gösteriyorum. Bir defa polis cevırmesine girmiştik. Polis beni eşimin kardeşi sandı :olamaz:

Evli değilim ama cevap yazabiliyoruz mu? :) Benden 1 yaş küçük sevgilim aldattı, 2 yaş büyük olan da yeterince olgun değildi, ablasının falan ağzının içine bakıyordu, ama onun dışında saygısı sevgisi iyiydi. Şöyle bir 4-5 yaş büyük bulursam sanırım daha iyi olur. Ama genel olarak bence kadın fazla büyük olmamalı, erkekler daha geç olgunlaşıyorlar cidden. O yüzden kadınla erkek arasında en fazla 10 yaş olmalı şahsi kanaatim. Daha fazla büyük olması kuşak farkı oluyor resmen, sen doğduğunda adam lisedeymiş mesela düşün.

Yaş farkıyla ilgili tek korkum, onu daha erken kaybeder miyim korkusu.. Yaşlandığımız zaman yani. Eğer normal yaşlılık seyrinde yaşamaya devam edersek, kaç yıl onsuz kalmam gerekecek. 10 yıl mı 15 yıl mı erken kaybedeceğim acaba.. Ne bileyim çok örnekler var. Eski kadınlarımız hep yalnız şimdi. Hangi oğlunun yanına sığsın bilemiyorlar.

Bana göre erkekler geç olgunlaştığı için erkeğin en az 4-5 yaş büyük olması gerekir. Bizim aramızdaki yaş 10 :halay: ama ben beyimin kimliğindeki yaşından daha küçük olduğunu iddia ediyorum kendisine yaş testi yaptırıcam:KK14:

Back
X