• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerde yüzüm gülmüyor

Justalittlebityourheart

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
1.912
3.046
83
Herkese merhaba

Bu aralar gerçekten canım sıkkın. 29 yaşındayım. İlişkilerde hiç yüzüm gülmüyor sürekli başıma saçma sapan olaylar geliyor. Eski sevgilimle, kopmak bilmeyen saçma sapan bir ilişkim vardı. Onun öncesinde ve sonrasında da bir şey yaşamayı deniyorum ama benden mi kaynaklı karşımdaki insanlardan mı bilmiyorum bir türlü değer göremiyorum ya. Bir kaç tane böyle bi tanışmalarım oldu. Ya başta saçma sapan evlilik muhabbeti yapıyorlar sanki evliliği kullanarak yanaşıyorlar. Ya da sevgilş gibi takılıp sevgili olmayalım diyen mi dersiniz, akışına bırakalım diyen mi veya sevgili gibi gezip tozup hediyeleşip, sonrasında ilişkiye hazır değilim seni kaybetmek istemiyorum diyen mi dersiniz. Hiçbirinin ortası yok ya kafayı evlilikle bozuyorlar(yada öyle davranıp kafaya mı almak istiyorlar bilmiyorum) ya da sevgili olmayalım yeaaaa akışa bırakalım modeli var. Ya ben gerçekten anlamadım artık kime nasıl davranacağımı, nasıl yaklaşacağımı. Ne biliyim taktik yapmam, düz bi insanım ondan mı oluyor. Benim beğendiğim azcık hoşlandığım kaçıyor benden, benim beğenmediğim de yapışır bana gerçekten bezdim.
Bazen sosyal medyadan, uygulamalardan mı tanışsam diyorum sonra diyorum ki ulan bu adamlar bir de genelde tanıdığımın tanıdığı, okul ya da sosyal çevremde gördüğüm insanlar, internette bulduğum nasıl olur allah korusun.
Sevmek sevilmek, birinin hayatında önemli olmak, aynı yolda yürümek, bi hayatı paylaşmak istiyorum ama artık öyle yoruldu ki kafam. Doğru dürüst hiç ilişkim de olmadı bu yaşa kadar.
Gerçekten bugün öyle bi umutsuzluk vardı ki bende sürekli saçma sapan muhabbetler öyle bıktım ki.
Yani hiçbir şey yapmak istemiyorum artık bu konuda tamamen umudumu kaybettim sadece dertleşmek istedim

29 yaşındayken aynılarını yaşadım. Hatta bana sevgilisini anlatıp ağlayan bile olmuştu :KK70: çok seviyom anlıo musun diye :KK70: sonra defteri tamamen kapadım, ve bi baktım evlenmişim 😬
Ya bıktım artık gerçekten ben de uğraşmaktan, tanışıp konuşup hayal kırıklığına uğramaktan 😞

Ya bıktım artık gerçekten ben de uğraşmaktan, tanışıp konuşup hayal kırıklığına uğramaktan 😞
Bişey diyim mi? o beğendiğimiz adamlar anlıyor :D ondan dolayı dötleri kalkıyor. Saçma salak tavırlara giriyorlar. Ben beğenmediğimle evlendim ama şimdi beğeniyorum :D

En doğru yöntem bu mu acaba
Şu ara bana dokubmalı ellemeli tel alacak ondan seviyorum :D
Şaka bir yana evliliğe ve aşka olan bakış açısıyla alakalı. Beklenti çok etkiliyor evliliği. Tabi nefes alsın yeter de dememeli :D

29 yaşındayken aynılarını yaşadım. Hatta bana sevgilisini anlatıp ağlayan bile olmuştu :KK70: çok seviyom anlıo musun diye :KK70: sonra defteri tamamen kapadım, ve bi baktım evlenmişim 😬

Ahahaha aklima şey geldi hani bir çocuk vardi ya, gemi aşki olan. Kimse anlamiyordu :KK70:

Herkese merhaba

Bu aralar gerçekten canım sıkkın. 29 yaşındayım. İlişkilerde hiç yüzüm gülmüyor sürekli başıma saçma sapan olaylar geliyor. Eski sevgilimle, kopmak bilmeyen saçma sapan bir ilişkim vardı. Onun öncesinde ve sonrasında da bir şey yaşamayı deniyorum ama benden mi kaynaklı karşımdaki insanlardan mı bilmiyorum bir türlü değer göremiyorum ya. Bir kaç tane böyle bi tanışmalarım oldu. Ya başta saçma sapan evlilik muhabbeti yapıyorlar sanki evliliği kullanarak yanaşıyorlar. Ya da sevgilş gibi takılıp sevgili olmayalım diyen mi dersiniz, akışına bırakalım diyen mi veya sevgili gibi gezip tozup hediyeleşip, sonrasında ilişkiye hazır değilim seni kaybetmek istemiyorum diyen mi dersiniz. Hiçbirinin ortası yok ya kafayı evlilikle bozuyorlar(yada öyle davranıp kafaya mı almak istiyorlar bilmiyorum) ya da sevgili olmayalım yeaaaa akışa bırakalım modeli var. Ya ben gerçekten anlamadım artık kime nasıl davranacağımı, nasıl yaklaşacağımı. Ne biliyim taktik yapmam, düz bi insanım ondan mı oluyor. Benim beğendiğim azcık hoşlandığım kaçıyor benden, benim beğenmediğim de yapışır bana gerçekten bezdim.
Bazen sosyal medyadan, uygulamalardan mı tanışsam diyorum sonra diyorum ki ulan bu adamlar bir de genelde tanıdığımın tanıdığı, okul ya da sosyal çevremde gördüğüm insanlar, internette bulduğum nasıl olur allah korusun.
Sevmek sevilmek, birinin hayatında önemli olmak, aynı yolda yürümek, bi hayatı paylaşmak istiyorum ama artık öyle yoruldu ki kafam. Doğru dürüst hiç ilişkim de olmadı bu yaşa kadar.
Gerçekten bugün öyle bi umutsuzluk vardı ki bende sürekli saçma sapan muhabbetler öyle bıktım ki.
Yani hiçbir şey yapmak istemiyorum artık bu konuda tamamen umudumu kaybettim sadece dertleşmek istedim
Aramayın bıraz kalbınızı nadasa bırakın .Nasipse olur zaten .Boylelerıyle olacaksan yalnız kal daha ıyı

vardır biyerde kısmetiniz, zorlamayın ama zorladıkça sarpa sarar. Evlenmesem ne olur ki sanki havasına girin. Gerçekten de evlenmesen ne olur? Zaten cocuk yapmak da bencilce. Takıl bekar rahat hayatına ne olacak.
Ya evlenmekten ziyade artık sevmek sevilmek istiyorum ya birisi için önemli olmak istiyorum

Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum çünkü bu insanın en temel ihtiyaçlarından biri.
Bence kalbinizi kapatmayın birileriyle görüşmeye devam edin kahve için ama fazla anlam yüklemeyin.
Sevgili olmayalım diyen tayfa defolup gitsin zaten elersiniz onları bı şekilde.
Evlenelim diyen tayfayi da şöyle bı gözlemleyin azcik şans verin bakalım ne oluyor .
Ben uygulamaları kullandım doğru düzgün insanlarda vardı ama ben begenemedim.
Bir kişiyi begendim sadece o da boşanmış olmamı sorun etti ki inanılmaz eğitimli yurt dışında okumuş biriydi şok oldum jdjdjdj.
Kısaca yorucu zor bu işler ama tamamen kendimizi kapatmakta pek doğru gelmiyor bana.

Ya evlenmekten ziyade artık sevmek sevilmek istiyorum ya birisi için önemli olmak istiyorum
Bu cümle o kadar ben ki 😑 Ya insanların artık genel bir ilişki tanımı yok ve bu beni çok korkutuyor. Biriyle konuşuyorsun ama ne olduğunu anlayamıyorsun, sorunca hevesli oluyorsun ee sormayınca da bu işin sonu yokmuş gibi geliyor. Ayrıca şimdi insanlar aynı anda birkaç kişiyle konuşuyor ya da herkesin unutamadığı bir eski sevgilisi var. Bu saatten sonra insanlar birbirine nasıl güvenecek ve iş evlenmeye gelecek bilemiyorum.

valla ben de öyleydim. hatta böyle bu bana bakmaz dediklerimle bile sevgili oluyordum ama devamı gelmiyordu bi şekilde anormal gidiyordu ilişki :D sonra ben de normalde bakmayacağım bi tipe şans vereyim dedim çünkü kafamız uyuşuyordu ve kibar, olgun biriydi. %80 o taraf uğraşıyor ilişkiyi toparlamak için şimdi, sırrı bu mu acaba :D böyle de yakışıklılarda aklım kalıyor biraz. Sevgilimi hem cok seviyorum her yönden iyi anlasıyoruz. ama ragnar’a bakıyorum (dizi karakteri) içim gidiyor… of umarım beğenmedim yağmuru yemem 🤦🏼‍♀️

kişilik olarak türk erkeğinin ortalaması berbat. ki bence dünya çapında rezil bi tür türk erkeği. o yüzden düzgününü bulamamak sizin suçunuz değil. benim önerim, ilişki diye düşünüp üzülmeyi ve ruhsal olarak sürekli diken üstü bir arayışta olmayı bırakın. kendinize değer vermenin, tek başına mutlu olmanın yollarını arayın. o sırada düzgün bir erkek karşınıza çıkarsa çıkar zaten. zorlamakla olmuyor. yeterli ve düzgün bir sosyal çevre, kararında bir sosyal yaşam, içsel mutluluk, gerisi de şans artık

Back
X