- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.841
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mutluolsen
ama diğer mesajlarda ilişkinin başında evlilik soruyorsunuz gibi anladım. Ben bugüne kadar hiç bir ilişkimde evlilik konuşmadım. Şimdiki eşime ilk aylarda evlenir miyiz deseydim muhtemelen arkasına bakmadan kaçardıBilmiyorum aslına bakarsanız ortamım pek olmadı gibi de. Bana kalsa şunu sağlıklı buluyorum. Bir şekilde aynı ortamlarda bulunduğun gördüğün bildiğin kişiyi zamanlasevmek ya da hoşlandığını fark etmek ve bir ilişkiye başlamak. Arkadaşlıktan geçtiği için sıkıcı olmaz gibi.
İlişki denen şey evlilik için ön şart değil.
Eşimden önceki ilişkilerim oldu mesela hepsinden güzel bir ders çıkardım. Kendimde düzelttiklerim de oldu bir erkekte asla tahammül edemeyeceğim şeyleri gördüğüm de oldu.
İlk sevgilimle yada eşimden önceli sevgilimle evlensen şu an aşırı mutsuz biriydim. İlla evlilik dersen işte ilk bulduğunla evlenirsen sonunda mutlu olma şansın da epey düşük.
Evlenmek temelli ilerleyenler gördüğü her şeyi idare edilir yada değiştirilir görüp hedefle kilitleniyor. Ve sonunda mutsuz oluyorsun elbette.
Benim pek çok biten ilişkim oldu terk de edildim ayrıldım da ama en önemlisi hiç bir ilişkime evlenir miyiz kesin diye başlamadım. Hatta evliliği pek de istemiyordum. Evlilik öyle herkesle yapabileceğin bir şey değil.
Aynı evde sürekli yaşadığın, anasını danasını çekeceğin adamı gerçekten sevmen lazım.
Son düzenleme: