- Emoji Skoru
- 55.580
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mutluolsen
Yaa ne demek, mutluluklar diliyorumÇok tatlısınız daha önce de soruma çok tatlı cevap vermiştiniz teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne demek, mutluluklar diliyorumÇok tatlısınız daha önce de soruma çok tatlı cevap vermiştiniz teşekkür ederim![]()
Evet cunku ben de genelde kismetsizgillerdenimBuradan bu mu çıktı djdjdjkdkd
Net bu bu aradaEvet cunku ben de genelde kismetsizgillerdenim
Gerci artik "canim inan hic beklemedigin anda oluyor"a katilmaya basladim cunku gercekten oyle oluyor.
Dogunun neresindesiniz bilmiyorum ama havalar duzeldiginde civarlara turlar falan oluyorsa belki en azindan yeni insanlarla tanismak için oyle bir sey deneyebilirsiniz.
Beklemiyorum diye diye bekliyordum, ondan olmadi su ana kadar sanirim. Kimi kandiriyorsam ahshdNet bu bu arada![]()
Beklemiyorum diye diye bekliyordum, ondan olmadi su ana kadar sanirim. Kimi kandiriyorsam ahshd
Ne zaman ki gercekten beklemedim, beklemedigim biriyle oldu
"Şuraya ne yazıldıysa o" diyerek haminneye baglayayim![]()
Evet. Insan istemsizce bile olsa arayista olunca farkli davraniyor, eskaza iyi kotu birini bulunca idare etmeye calisiyor. Amaan olursa olur olmazsa olmaz deyince o rahatlik karsi tarafa da geciyor, ayrica kimseye eyvallahiniz olmuyor. Oldurmaya calismiyorsunuz, olmuyorsa hadi bye diyorsunuz.
Yemin ederim aynısı yaşandı, birebir
Cidden salınca, öncelikleri değiştirip mutlu mesut hayatımı yaşamaya başlayınca oldu.
Zorlamamak derken bence tam olarak bu; o enerjiyi rahat bırakmak, tutturmamak.
Çok duygusuz çok soğuk değil mi bana verdiği his bu en azından.Bir de bu var gerçekten. Yani zaten ilişkilerin en güzel zamanları sevgililik zamanları. Bunu atlayıp hemen evlenmek pastanın kremasını sıyırıp sadece kuru kekini yemek istemek aslında
Eee bile isteye geri kalmışsın.Ben ne sevdim ne de aşık oldum. Bazı şeyleri zamanında yapmamış olmanın bedeli midir bilmiyorum. Meslek öncelik oldu benim için edindim çok şükür ama bazı şeylerden geri kalmışım. Sizin mutlu olmanıza sevindim
Haklısınız. Hislerim hep hayır dedi doğru kişi olsa şüphe duymam ve rahat hissederim gibi teşekkürler yorum içinilişki böyle kitabi bilgilerle olacak birşey değil. henüz karşınıza o kişi cıkmamış. zaten olacak olan ilişki akıp gidiyor, buraya girip sormak aklınıza bile gelmez. ilk kriter de bu bence, aklınızda soru işaretleri olmaması, insanların fikirlerine muhtaç kalmamanız, herşeyi onla konuşabilmeniz vs.
Ne kadar küçük? ilçe mi?Seneyeo da tam kesin değil. İstediğim yerler açılmazsa bekle babam bekle
![]()
E daha önce hiö uzun ilişkin olmadı mıDoğu ve minik ilçesiNasip işte büyük yerde olsam böyle olmazdı gibi geliyor bazen bazen de nasip değil şimdi büyük yerde de olsan olmaz diyorum
Tanıştığınız kişiye evlenme düşünüyorsan ilişkiye başlayalım demek gerçekten aşırı irrite edici. Evlilik delisi bir insan olarak görüneceksiniz. Bana böyle diyen kadın dünyanın en güzel kadını olsun, masadan kalktım mı bir daha aramam. Böyle şeyler akışta olur, adam başta düşünmez ama sonra aşık olur, tanıdıkça fikri değişebilir keza evet evlilik düşünüyorum diye başlar ama siz veya karşı taraf kaçarak uzaklaşırsınız. Bu işler formülle, hesap kitapla olacak işler değil. Ama tabii ki kendinizi kaptırmadan karşı tarafı tanıyıp düzgün bir adam mı, karakteri, huyu suyu nasıl bakacaksınız tabii. Ben eşimle 1 yıl flört ettikten sonra evlilik hakkında ne düşünüyorsun dedim, 40 yaşına kadar düşünmüyorum dedi (32 yaşındaydı) Ben o kadar bekleyemem, seni tanıdım, sevdim, evlenebiliriz dedim. Evlendik ama sonradan diyor ki ben seni tarttım, öyle kat diye sorunca senin niyetini anlamak istedim diyor. Kaldı ki tam evlilik adamı çıktıBen net adam istiyorum. Ev almam lazım şunu yapmam lazım vs diyen değil. Benim de bir hayatım var süreçlerim var süreç beni başka yere savurduğunda ve yeni hayat kurduğumda anlamı olmaz. Baştan belli edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten uzayan şeylerden sıkılıyorum