• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkilerden ve psikolojiden anlayanlar beni aydınlatabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten şimdilerde kimse uğraşmak istemiyor buna ben de dahilim. Dediğim gibi belirsizliğe beklemeye gelemiyorum. Nasıl bir sonuca ulaşacağım bilmiyorum. Normal hayattan bir şekilde tanıyanlar beni beğeniyor tanışmak istiyor da çok fazla denk gelemiyoruz böyle şeylere çünkü alan kısıtlı
kimse uğraşmak istemeden nasıl olacak onu ben de bilmiyorum

üstelik ben de erkek tarafının biraz daha girişken, uğraşan, oldurmaya çalışan olması grektiğini, sorumluluk almaktan yana olması gerektiğini düşünüyorum
yani dağları delmesine gerek yok tabi öyle değil de, evlilik zaten biyoloik ve toplumsak yükleri kadına yüklüyor erkeğin yükünü de kadın almasın bari, diye düşünüyorum.

ortamınızı genişletmeden olmayacak sizin durumunuzda muhtemelen

kimse uğraşmak istemeden nasıl olacak onu ben de bilmiyorum

üstelik ben de erkek tarafının biraz daha girişken, uğraşan, oldurmaya çalışan olması grektiğini, sorumluluk almaktan yana olması gerektiğini düşünüyorum
yani dağları delmesine gerek yok tabi öyle değil de, evlilik zaten biyoloik ve toplumsak yükleri kadına yüklüyor erkeğin yükünü de kadın almasın bari, diye düşünüyorum.

ortamınızı genişletmeden olmayacak sizin durumunuzda muhtemelen
Erkeğin girişken olanı nadir artık dengeler değişmiş durumda. Genelde kendine bakamayan tipler erkenden evlenme işleri halletme taraftarı olabiliyor. Parayı biz kazanıyoruz ilişkiyi biz başlatıyoruz ne olacak bilmiyorum

Eski konunuzu okudum şimdi ben sizi çok net anladım. Tavsiyem yok. Umarım istediğiniz gibi birini bulabilirsiniz.

Görüldü atan doktor konusu.

Geçti o konu ne saçma eski şeyi ısıtıp getiriyorsunuz. Buranın soru görebilme huyunu sevmedim
Eski şey dediğiniz konuyu pazartesi günü açmışsınız, bugün de günlerden perşembe. Üye sanki 5 yıl önceki konunuzdan bahsetmiş gibi davranmanız tuhaf.

Mükemmeli aramıyorum ki. Ben uzayan şeyleri sevmiyorum. Birinden hoşlandıysam anlaşıyorsam ilerlemesi lazım. Bilmiyorum galiba evlenemeyeceğim ben

İlk görüşmede sizinle kısa sürede Max 1 yıl içinde evlenmeye kararlı olmadıgını söylüyorsa ayrılıyorsunuz anladıgım. Böyle asla evlenemez hatta doğru düzgün bir adamla ilişkiye başlayamazsınız. Önce evlenme sözü verip sonra ilişkiye başlamak istiyorsanız görücü usulü evlenin. Diğer türlü aklı başında olgun bir insan ilk oturmada ben seninle evleneceğim diyen birinden koşarak kaçar.

Seneye🥹 o da tam kesin değil. İstediğim yerler açılmazsa bekle babam bekle🥺
Doğuya giden arkadaşlarım uzman çavuş buluyo sonra da istifa ettiriyor 🤣 giden bi kaç arladaşım var herkes herkesi dönüyor artık demişti bilmiyorum doğru mu. Ama uzaktan vs tanışmaya ben karşıyım.

Ben de 25 yaşına kadar küçük yerdeydim. Aslında büyüktü ama bana göre biri yoktu. Yaz tatilinde memleketime geldim, tanıştım tanıştırıldım yokoğlu yok. Olabiliyor yani gayet normal. mecbur değilsiniz hayatınıza birini almaya. Bir şeyleri zorla ve hızlıca oldurmaya çalışıp yanlışa düşmeyin aman diyeyim.

Herkese merhaba🙂 Ben 26 olacağım ve bu zamana kadar flört hariç ilişkim olmadı yani sevgililik boyutuna hiç geçemedim. Yaş geldi artık insan hayatına birini almak istiyor fakat karşıma çıkan insanlar ya uzak mesafe oluyor ya da bir şeyleri uzatmak istiyor. Uzatmaktan kastım 2 sene içerisinde bir yola girmek. Bana iki sene o kadar uzun geliyor ki. Uzayan şeyler beni çok fazla sıkıyor. İnsanlar da hemen nasıl tanıyacaksın diyor. Bence 6 aya 1 seneye bile bir insan tanınır ki. Bir de belirli bir yaşa ve olgunluğa geldiyseniz. Benim kafam şunu diyor. İsteyen adam,kendinden emin adam bulmalısın ve o bir şeyleri yoluna sokmalı sana da güven vermeli. Hayal mi bu dediğim bilmiyorum? Bir ilişkiye de başlayasım gelmiyor aradığım profil olmayınca. Güzel giden ilişkisi olan insanlar ve ilişkilerden anlayan insanlar varsa yanıtlayabilir mi? Yani kendimi düzeltmem gereken bir düşünce varsa deneyeceğim.
Şunları da ekleyeyim meslekte 3. Yılım yani kaç senedir yalnız yaşıyorum ve hayatta atlatacak adımım ya da engelim kalmadı. Sevdiğim insanı bulup onunla vakit geçirmek istiyorum
Millet 20 yıllık kocasını çocuğunu taniyamiyo sen nasıl 6 ay 1 yılda tanırım diyorsun ?

Herkese merhaba🙂 Ben 26 olacağım ve bu zamana kadar flört hariç ilişkim olmadı yani sevgililik boyutuna hiç geçemedim. Yaş geldi artık insan hayatına birini almak istiyor fakat karşıma çıkan insanlar ya uzak mesafe oluyor ya da bir şeyleri uzatmak istiyor. Uzatmaktan kastım 2 sene içerisinde bir yola girmek. Bana iki sene o kadar uzun geliyor ki. Uzayan şeyler beni çok fazla sıkıyor. İnsanlar da hemen nasıl tanıyacaksın diyor. Bence 6 aya 1 seneye bile bir insan tanınır ki. Bir de belirli bir yaşa ve olgunluğa geldiyseniz. Benim kafam şunu diyor. İsteyen adam,kendinden emin adam bulmalısın ve o bir şeyleri yoluna sokmalı sana da güven vermeli. Hayal mi bu dediğim bilmiyorum? Bir ilişkiye de başlayasım gelmiyor aradığım profil olmayınca. Güzel giden ilişkisi olan insanlar ve ilişkilerden anlayan insanlar varsa yanıtlayabilir mi? Yani kendimi düzeltmem gereken bir düşünce varsa deneyeceğim.
Şunları da ekleyeyim meslekte 3. Yılım yani kaç senedir yalnız yaşıyorum ve hayatta atlatacak adımım ya da engelim kalmadı. Sevdiğim insanı bulup onunla vakit geçirmek istiyorum
Siz kendi içinizde kriterlerinizi belirleyin ama karşınıza çıkan insanlara benim kriterlerim bunlar sen uymuyosun hadi by demeyin tabikide. Herkesle sevgili olma niyetiyle yola çıkmayın. Yola çıktıklarınız olur yolda bulduklarınız olur her adam size bir şey öğretir yani. Herkesi hayatınıza alın demiyorum ama bazısı ile eğlenirsiniz bazısı ile çok güzel sohbet edersiniz bazıları ile çok iyi dost olurken bir bakarsınız aa işte o kişi.

Siz kendi içinizde kriterlerinizi belirleyin ama karşınıza çıkan insanlara benim kriterlerim bunlar sen uymuyosun hadi by demeyin tabikide. Herkesle sevgili olma niyetiyle yola çıkmayın. Yola çıktıklarınız olur yolda bulduklarınız olur her adam size bir şey öğretir yani. Herkesi hayatınıza alın demiyorum ama bazısı ile eğlenirsiniz bazısı ile çok güzel sohbet edersiniz bazıları ile çok iyi dost olurken bir bakarsınız aa işte o kişi.
Çok güzel özetlemişsiniz. Deniyorum zaten flörtlerim oldu ama dediğiniz gibi iyi iki arkadaş olabildiklerim ya da hiç uymayanlar oluyor. Nasip inşallah bir gün o kişi denk gelir

Millet 20 yıllık kocasını çocuğunu taniyamiyo sen nasıl 6 ay 1 yılda tanırım diyorsun ?
Birine karşı iyi şeyler hissediyorsanız. Ve içinizden benim ruhumun dengi diyorsanız çok da bir şeye gerek yok çünkü kimse mükemmel değil

Doğuya giden arkadaşlarım uzman çavuş buluyo sonra da istifa ettiriyor 🤣 giden bi kaç arladaşım var herkes herkesi dönüyor artık demişti bilmiyorum doğru mu. Ama uzaktan vs tanışmaya ben karşıyım.
Doğu ve minik ilçesi🥹 Nasip işte büyük yerde olsam böyle olmazdı gibi geliyor bazen bazen de nasip değil şimdi büyük yerde de olsan olmaz diyorum

Birine karşı iyi şeyler hissediyorsanız. Ve içinizden benim ruhumun dengi diyorsanız çok da bir şeye gerek yok çünkü kimse mükemmel değil
Öldürülen kadınlar bunu dedikleri adamlarla evliydiler. Size çok basit mi geliyor hayır Küçük de değilsiniz ülke nabzını da biliyor olmanız lazım. Sizin dediğiniz şey görücü usulü ile olur ,iki tarafın da huyunu suyunu bilen kefil olan aracı olur siz de 6ay görüşür evlenirsiniz.

İsteyen adam,kendinden emin adam bulmalısın ve o bir şeyleri yoluna sokmalı sana da güven vermeli.
2.evliliğim, eşim tam olarak böyle biri, çok şükür.
Ne istediğinizi, ne istemediğinizi iyice analiz edin ve size uygun olmadığını düşündüğünüz kişilerle vakit kaybetmeyin, baştan eleyin, ruhen yıpranmamak adına.
Nasip, kısmet elbette, herkes aynı şeyleri yapıp doğru insanı bulacak diye bir kaide yok, hayatınıza sevdiğiniz şeyleri yaparak devam ederken, biraz zor olsa da akışta kalmak gerekiyor.

E böyle de insan 30’u bulur. Sağlam biriyle sağlam bir ilişki olsun istiyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ve yalnızlığa da alıştım bir yerde. Boşa kürek çekmeye boş boş sohbete enerjim kalmadı ben ne yapayım. Ama yazdıklarınızda haklı bulduğum yerler var. Aceleci bir yapım var çünkü sıkılıyorum netlik seviyorum
Tamam işte ne oluyor otuzu bulunca mesela, hayatın akışında olması gereken şeylere boşa kürek çekmek olarak bakıyorsunuz , hiçbir ilişkisi sevgililiğe dönmemiş biri için çok iddialı şeyler söylüyorsunuz.

Sağa sola haber salın görücü birilerini bulsunlar size, sıkılıyorum netlik seviyorum nedir Allah aşkına, her normal insanın hayatında varolması gereken bir evreyi pas geçmek istiyorsunuz siz ve bu hiç normal değil.

Doğu ve minik ilçesi🥹 Nasip işte büyük yerde olsam böyle olmazdı gibi geliyor bazen bazen de nasip değil şimdi büyük yerde de olsan olmaz diyorum
Ay oyle olsa İstanbul'da Ankara'da bekar insan kalmazdi.
Kucuk yer secenek konusunda cok kısıtlı evet ama kismette varsa her sey vesile oluyor.

Ay oyle olsa İstanbul'da Ankara'da bekar insan kalmazdi.
Kucuk yer secenek konusunda cok kısıtlı evet ama kismette varsa her sey vesile oluyor.
Ayne öyle sanırım. Bir hikaye okumuştum. Bir adam üst kata çıkması gerekirken alt katın kapısını çalıyor ve kızı görünce beğeniyor. Yukarı çıkınca kızı sorduruyor ve şimdi evlilermiş. Kız oturuyorken bile bulmuş

Ayne öyle sanırım. Bir hikaye okumuştum. Bir adam üst kata çıkması gerekirken alt katın kapısını çalıyor ve kızı görünce beğeniyor. Yukarı çıkınca kızı sorduruyor ve şimdi evlilermiş. Kız oturuyorken bile bulmuş
Aman yaa mustakil evde oturuyorum, burada bile gol yedim ya cok uzuldum su an abshd

Tamam işte ne oluyor otuzu bulunca mesela, hayatın akışında olması gereken şeylere boşa kürek çekmek olarak bakıyorsunuz , hiçbir ilişkisi sevgililiğe dönmemiş biri için çok iddialı şeyler söylüyorsunuz.

Sağa sola haber salın görücü birilerini bulsunlar size, sıkılıyorum netlik seviyorum nedir Allah aşkına, her normal insanın hayatında varolması gereken bir evreyi pas geçmek istiyorsunuz siz ve bu hiç normal değil.
Bir de bu var gerçekten. Yani zaten ilişkilerin en güzel zamanları sevgililik zamanları. Bunu atlayıp hemen evlenmek pastanın kremasını sıyırıp sadece kuru kekini yemek istemek aslında

2.evliliğim, eşim tam olarak böyle biri, çok şükür.
Ne istediğinizi, ne istemediğinizi iyice analiz edin ve size uygun olmadığını düşündüğünüz kişilerle vakit kaybetmeyin, baştan eleyin, ruhen yıpranmamak adına.
Nasip, kısmet elbette, herkes aynı şeyleri yapıp doğru insanı bulacak diye bir kaide yok, hayatınıza sevdiğiniz şeyleri yaparak devam ederken, biraz zor olsa da akışta kalmak gerekiyor.
Çok tatlısınız daha önce de soruma çok tatlı cevap vermiştiniz teşekkür ederim💖

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X