Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alışkanlık çok kuvvetli bir duygu gerçekten sevmekten aşktan daha kuvvetli bence. ınsan yıllar içerisinde eşine davranışlarına onun sevme biçimine herşeyede alışıyor elbet ancak ilişikiyi yenilemek ve heyecanı ayakta tutmakta kişinin kendi elinde bence ya. Örneğin ben 13 yıllık evliyim hala ilk arkadaşlığımızda nasıl titiriyorsam eşimin üstüne hala öyle aklım gider gözünün içinde hüzün göreceğim sesi kötü gelecek diye. diğer traftan eşimde çok değişti başlarda sevgisini yaşatmayı göstermeyi bimezken oda bunu öğrendi zamanla benim istediğim noktaya geldi . Onu gerçekten çok sevyorum ve biliyorumki o sadece bir alışkan değil benim için ondan başkası ile yaşlanabileceğimi ya da yanımda ondan başkasını düşünemiyorum
yenilense de, yenilenmese de insan tabiki yıllarca yanyana olduğu kişiye alışıyor.
onun uyku düzenine, yemek yemesine; ondan gördüğü sevgiye, şefkate; hatta onu sevmeye alışıyor.
bence kötü birşey değil bu.
insan alışkanlıklarından vazgeçemez sonuçta..
Evet bazen alışkanlık gibi görünüyor.Bazı olaylar ters bile gelse
size,bazen en küçük bir olayda o kadar yakın geliyor ilişkide.
Buda dengeliyor yaşananları.............................
Bu soru bir ilişki için mi yoksa hayatın geneli için mi bilemiyorum.
Ama hayatın geneli içinse bu soru,çoğu alışkanlığımızı sevmediğimiz halde ( sigara içmek,tırnak yeme gibi...) devam ederiz bu gibi alışkanlıkların içinde sevgi yoktur.
Ama söz konusu bir ilişki içinde ki alışkanlıksa,bence sevgi vardır. Çünkü hiç kimse salt alışkanlıkla bir başkasıyla ömür geçiremez gibi geliyor.
Sureklı esımle bırlıkte bır arada olmak ıstıyorum eve gırdıgınde sevıncten gozlerımın parladıgını soyluyor.Isten cıktıgımda eve gıdıcem yorgunlugumu atıcamdan cok esımı gorıcem dıyerek eve gıdıyorum bu alıskanlıkmı acaba :kedi:
biz 6 senedir beraberiz ama evlendiğimizde sadece bi sene sürekli beraberdik.ayrı şehirlerde hep özlem duyarak geçtii.alışkanlığa dönüşmedi umarım dönüşmezde.ama birazda insanların kendi elinde diye düşünüyorum.sürekli ilişkiyi canlı tutacak şeylerde yapmak lazım..
biz 6 senedir beraberiz ama evlendiğimizde sadece bi sene sürekli beraberdik.ayrı şehirlerde hep özlem duyarak geçtii.alışkanlığa dönüşmedi umarım dönüşmezde.ama birazda insanların kendi elinde diye düşünüyorum.sürekli ilişkiyi canlı tutacak şeylerde yapmak lazım..