- Konu Sahibi tourmaline
-
babamın akrabası oldugu için çocukluktan beri tanırız birbirimizi.hatta ben daha ilkokula bile gitmeden önce beraber evcilik oynardık o baba ben anne olurdumo zaman da cocukluk işte severdik birbirimizi.sonra biz tasınınca baska sehre uzun yıllar görüşemedik.yıllar sonra ben lisedeyken babamın bi akrabasının oğlunun sünneti vardı,ben de hiç gitmem öyle uzaktan akraba sünnetiymiş,düğünüymüş falan.o gün bi hevesliyim ama nedenini bilmiyorum,kalktım gittim yıllar sonra karsılastık.tabi babam annem herkes var o bana kacamak bakıyo ben ona.sonra onun bizim köye babamlara yardıma gittiğini duyunca ben de köye gittim üstelik nefret ederim köyden falan 1 hafta beraberdik orda ama yine bi şey yoktu aramızda,çünkü her yerde akrabalar var dogru düzgün 2 kelime bile edemiyoduk sonra sehre dönünce onu bi daha göremiycem diye aglamıstım ve o gün bu iş böyle olmaz deyip kalktım onun evinin bulundugu mahalledeki akrabalarımızda kalmaya gittim.küçük şehir oldugu için evler gecekondu tarzında ve o mahallede tüm akrabalar beraber oturur.neyse 1 ay boyunca kaldım orda ve her gün beraberdik,derken bi gece gezmeye gitmiştik akrabalarımızla,ben de dönüşte bi cesaret msj attım ilk defa çok güzel bi gündü tarzında.sabaha kadar msjlasmaya basladık ve o acıldı sonunda.şimdi 6 senedir beraberiz benim lise bitti,onun askerlik bitti,işini kurdu,ben üniye basladım,o benim oldugum sehre tasındı ve şimdi üninin bitmesini bekliyoruz,bitince evlencez inş
Kendimi en rahat hissettiğim deli dolu takıldığım aklıma her eseni yaptığım bir dönem içindeydim.Ki normalde hiç öyle değilimdir.Her hafta sonu organizasyona katılmalar,gezmeler,tozmalar.Arkadaşlarla takıldığımız bir site vardı forum oyunları en meşhur bölüm zaten hepimiz tanıyoruz birbirimizi o yüzden makara son safhada.Bir arkadaşım başka bir üyeyle yakıştırdı ve siz sevgili misiniz diye sordu.Bizde hemen bir savunma.Çok iyi anlaşıyoruz ama sadece arkadaşız demiştim.Sevdiceğimde benziyoruz ama olmaz demişdi.(O an onu okuyunca içim cız etmişti).Orda konu kapandı.
Sonrasında bir baktım ki olmaz diyen beyfendi benim adresimi eklemiş.Ben işteyim sevdiğim askerden gelmiş evde.Zaman bol.Sabahdan akşama kadar konuştuk,konuştukça benzer özelliklerimizi fark ettik.Ve nasıl oldu bilmiyorum ama yanına geleyim dedi ve bende gel diyiverdim.Sonra pişman oldum yarın gel buğün zamanım yok dedim.Sevdiceğimde buğün geleyim az görüşelim yarında gelirim çok görüşürüz demişti.Ben şok olmuştum.İki günde onunla görüşeceğimden o kadar emindi ki.Peki diyiverdim.Gizliden aradım çok rahat konuştum.(Sonradan itiraf etti ses tonumdan etkilenmiş canımıniçi).O gün inanılmaz güzel geçti.Yürüdük,sohbet ettik,kahvelerimizi içtik.Ve evet dediği gibi oldu biz ikinci gün yine buluşmuştuk.Ona nasıl karar verdim hatırlamıyorum bile.Tek bildiğim aşık olmaya başlamışdım ve bu beni korkutuyordu.İkinci gün ayrılırken daha görüşmeyelim dedim ama sevdiceğim vazgeçmedi,iyikide geçmedi..Ben tam gidecekken önüme geçti ve hafta sonu düşün pazartesi tekrar görüşelim.Söz veriyorum seni rahatsız etmicem dedi.O an başımı yukarı kaldırdım ve göz göze geldik.Konuşuyordu belki ama söylediklerini duymuyordum benimle konuşan gözleriydi sanki.Ve o gözler kalbime işledi ve kabul ettim,iyikide etmişim...
Ve sonuç;
11.03.2010 İlk baş başa görüşme
12.03.2010 sevgiliydik (Teklifsiz tamamen kendiliğinden gelişti)
31.03.2011 (Evlenme teklifi bir ay olmamışdı ama yanıtı evet oldu)
12.12.2010 Sözlendik
19.03.2011 Nişanlandık
12.12.2011 Düğün tarihimiz
O benim kalbimin kalbi canımdan can olan sevdiğim.Allahım onu bana,benide ona bağışlasın inşallah.Çok seviyorum ve benim olduğu için hergün şükrediyorum.
Gözlerim doluyoresmen boyle gzl ask hikayeleri okuyunca.. cnim çok gzl bi hikayen var..Rabbim tamamina erdirir insallah.. Mutluluklar dilerim sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?