İlişkilerinize nasıl başladınız ?

Biz de hiç öyle bir açılma filan olmadı her şey kendiliğinden gelişti. Ben eski erkek arkadaşımdan ayrılmıştım 9-10 gün filan olmuştu. İlk erkek arkadşımdı zaten kısa sürdü 1,5 ay filan üniversite 1. sınıfın sonuna doğru. İşte ondan ayrılmışım bir arkadşımla okulun bahçesinde konuşuyoruz dertleşiyoruz akşama da okulun bahar şenliği konserleri var ama benim hiç gitmeye niyetim yoktu çünkü geç başlıyor gece 12'den önce eve girmem imkansız babam izin vermez diye söylememiştim bile. Ama nedense arkadşım çağırınca bir cesaret geldi bana tamam dedim gittim eve anne ben arkadaşlarımla okulun bahar şenliği konserine gidicem dedim babamı aradım ben gidiyorum diye akşam sen bni alırsın o da tamam dedi hiç itiraz etmedi acayip şaşırmıştım. Demek ki olacağı varmış. Gittim işte orda arkadşlarım filan var okulun forumundan tanıdığım sonra orda hayatımla tanıştım arkadşımın arkadşıydı o da bizim fakültedeydi benden 3 yaş büyüktü ve o da foruma üyeymiş ama habermiz yok birbirimizden. O an ufak bir etkileşim oldu aramzıda devamlı biribirimize filan bakıyorduk. Ondan sonra konser bitt tabi evlere dağıldık bu olay 16 mayıs 2008'de oldu ondan sonra haziran sonuna kadar hiç görüşmedik. Ondan sonra forumda bir konuya cevap yazdım orda hatırlamış beni mesaj atmıştı sonra msnden konuşmaya başladık. Sonra da ilk kez temmuz ayında bütünleme zamanı okulun bahçesinde buluştuk piknik yaptık. Ben ona güzel browni yaptığımı söylemiştm o da o zaman okulda beraber piknik yapalım sen browni yap ben de sandöviç yapayım içecekleri hazırlayayım dei. öyle buluştuk piknik yaptık yedik içtik çok güzeldi. Ertesi hafta da yine buluştuk taksime gittik gezdik sinemaya gittik. Bir sonraki hafta tekrar buluştuk artık ciddi ciddi sevgili idik. Hatta Ben o buluşmamızın ertesi günü tatile gidicektim bana kitap ve gül almış çok hoşuma gitmişti. Öyle tesadüfen gittğim bir konserde tanıştım hayatımla. O da aslında gitmeyecekmiş o konsere arkaşları akşam 9 da haber vermişler taaa karşıdan akşam 10 gibi anca gelmiş 1 saatlik için. İyi ki de gelmiş. şimdi 3 yıla yakındır berabetriz hayatımla o zaman üniversite 1. sınıfı bitiyordum şimdi artık son sınıftayım üniversite bitiyor . Üniversite hayatım boyunca hep onlaydım inşallah da hep beraber oluruz. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Çok yakın kız arkadaşım ki hala öyledir malum sitedeki bi yarışmaya resmini koymuş..Altına yorum yazdım.Sonra üniden arkadaşı bi laf attı derken biz orda birbirimizi yedik Arkadaşlık daveti göndermiş siteden yazıştık biraz.. Sonra msn ve telefon...Kesin birşey olur gözüyle bakmıyordum ama oldu işte..Kısmet bu ya.. 1 hafta sonra geldi yanıma.. Ve o gün başladık çıkmaya.. 5 Temmuz 2009 da başladı aşkımız.. Çok şükür devam ediyor.. Çok seviyorum aşkımıı.. İnşallah 2 ay sonra sözümüz var

üniversitede aynı okulda hatta aynı sınıfta okuyorduk.aynı fakültedendik ama bölümlerimiz farklıydı. ama sevgilim o zamanlar okula pek gelmiyordu. benim en yakın kız arkadaşım bana zorla yonja açmıştı. bende öyle okuldan kim var kim yok diye bakınıyordum. bende neden yaptıysam bilmiyorum ki asla huyum değildir. hala da anlamadım demek ki kısmet böyleymiş gittim aynı sınıftanız seni tanıyorum umarım kabul edersin diyip ekledim. baktım hemen kabul etmiş mesaj yazmış. öyle öyle muhabbetimiz başladı. sabahlara kadar msnde yazışıyorduk. okulda falan görüşüyorduk. benim arkadaş çevrem çok kalabalıktı biraz çekiniyordu o zamanlar sevgilim. ondan çok yanımda kalamıyordu :) öyle öyle bir buçuk sene arkadaşça devam ettik. başbaşa dışarı çıkıyorduk ama bir türlü açılamıyorduk karşılıklı. biraz sancılı ve heyecanlı oldu o yüzden başlamamız. sonraa 4. sınıfa başladık ki bir şekilde açıldı sevgilim ama. msnde yazışıyorduk. sabahın 5'i 20.10.2008 o gün bugündür beraberiz. allahım nazarlardan saklasın herşey çok güzel. hayatımızın en önemli zamanlarını beraber geçirdik. okulu beraber bitirdik. keplerimizi beraber attık. sevgilimin askerliğini beraber bitirdik. inş en kısa zamandada evlenip hayatımızı kurucaz. iyikide hayatımda canım sevgilim benimmmm

Bizimkisi çok garip akrabamızın komşusu olduğu için bebekliğimizi biliyoruz desem yeridir
O ben orta okul sondayken beni sevmeye başladı ama ben hiç oralı olmadım hep başka kişilerle ilişkiler yaşadım sonrra şehir dışına okumaya gitti

5sene sonra bende diğer erkek arkadaşlarımdan gördüğüm hazin sonuçlarla msj attım(yıllar sonra hiç konuşmadığımız halde)Benimle sevgili olurmusun dedim ve gelen cvp direk evet oldu annesine sarılmış artık oda seviyo beni felan diye
4yılımıza girces allah nasip ederse askerde şimdi

aynı üniversite ayrı bolumlerde okuyorduk.onların erkek erkege takıldıkları bır grupları vardı.ben ona karsı hıc bısey hıssetmeden aralarında en duzgun olanın o oldugunu dusunuyordum.bırgun bır arkadasımla okul cıkısında eve gıtmek uzereyken ıstersenız bırakayım dedı cunku yanımdakı arkadasımı onceden tanıyordu.ben arabasına bınmek hıc ıstemedım dogru duzgun muabbetım bıle yok dıye.arabaya bıner bınmez bıraz garıp oldu ama...dedım baskada bırsey demedım ınene kadar.tesekkur edıp ındım sadece.ama o arabadayken ıcımden bır ses 'o benım beraber olabılcegım kısı olabılır' dedı.sadece o kadar.bu durumdan ev arkadasıma bıle bahsetmedım.sonra gel zaman gıt zaman kalabalık bır sekılde gorustuk.araya yaz gırdı ben ızmıre dondum.tekrar okullar acıldı ılk karsılasmamız olcagının bılıncıyle cok heycanlıydım.yaz boyunca arada sırada telefonla konustuk,ılıskımız baslamamıstı yanı.kasım ayında bır gun reglıyım bır gun oncesınde gec saate kadar proje ıle ugrasmısız evde tek basıma yorgunluk ve reglıyle mucadele etmek ıcın yemegımı yemıs vazıyette yatakta kıvranırken mesaj geldı.yemek yedın mı dıye.bende hayır neden kı dedım :):) bırseyler yıyelım mı dıycektım dedı olur dedım.ve o reglının yarattıgı cırkınlıgımle bır anda kendımı hazırlanırken buldum.dapdar pantalonumun ıcıne gırdım sacımı basımı duzelttım ve hazırdım.ve o aksam beraber olmaya basladık.7 kasım 2007 den berı de beraberız..

babamın akrabası oldugu için çocukluktan beri tanırız birbirimizi.hatta ben daha ilkokula bile gitmeden önce beraber evcilik oynardık o baba ben anne olurdum o zaman da cocukluk işte severdik birbirimizi.sonra biz tasınınca baska sehre uzun yıllar görüşemedik.yıllar sonra ben lisedeyken babamın bi akrabasının oğlunun sünneti vardı,ben de hiç gitmem öyle uzaktan akraba sünnetiymiş,düğünüymüş falan.o gün bi hevesliyim ama nedenini bilmiyorum,kalktım gittim yıllar sonra karsılastık.tabi babam annem herkes var o bana kacamak bakıyo ben ona.sonra onun bizim köye babamlara yardıma gittiğini duyunca ben de köye gittim üstelik nefret ederim köyden falan 1 hafta beraberdik orda ama yine bi şey yoktu aramızda,çünkü her yerde akrabalar var dogru düzgün 2 kelime bile edemiyoduksonra sehre dönünce onu bi daha göremiycem diye aglamıstım ve o gün bu iş böyle olmaz deyip kalktım onun evinin bulundugu mahalledeki akrabalarımızda kalmaya gittim.küçük şehir oldugu için evler gecekondu tarzında ve o mahallede tüm akrabalar beraber oturur.neyse 1 ay boyunca kaldım orda ve her gün beraberdik,derken bi gece gezmeye gitmiştik akrabalarımızla,ben de dönüşte bi cesaret msj attım ilk defa çok güzel bi gündü tarzında.sabaha kadar msjlasmaya basladık ve o acıldı sonunda.şimdi 6 senedir beraberiz benim lise bitti,onun askerlik bitti,işini kurdu,ben üniye basladım,o benim oldugum sehre tasındı ve şimdi üninin bitmesini bekliyoruz,bitince evlencez inş

Coook begendiim hikayeni caniiimm Rabbim tamamina erdirsin insallah...
çk duygulandim okurkeen...

Çok güzel bir konu olmuş..
Lisede staj yaptığım reklam ajansında ki ilk günümdü,kimse benimle doğru dürüst konuşmamıştı tek başıma oda da otururken içeriye girdi ve ben görür görmez aşık oldum kalbim deli gibi atmaya başladı yanıma gelip ¨merhaba ben ...¨ dedi ilk tanışmamız öleydi, oda orada grafikermiş meğer ara sıra konuşuoduk sadece ben uzaktan izliodum onu hep:78:
Sonra bigün bi baktım beni faceden eklemiş aslında ismi ecm olan başka arkadaşını arıyomuş ama kader işte beni bulmuş eklemiş
Bir kaç gün sonradan bana msnini verdi öle konuşmaya başladık seni daha yakından tanımak istiyorum dedi ve olaylar kendiliğinden gelişti ve 2,5 yıldır beraberiz

bi oyun sitesinde tanıştık, önce dış görünüşüne zamanlada kişiliğine aşık oldum,oda beni ilk gördüğünde çok beğenmiş derken,7 aysonra yüzyüze görüştükk dahada bağlandık birbirimize.. şimdide asker yolu bekliyorumm iyiki tanımışım diyorum hayatımın anlamı oldu resmen..Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin bizi tüm sevenleri inşallhhhh...özellikle asker yolu bekleyenlere Allah sabır versinn..

Aynı işyerınde calısıyoduk.ben o ablam.bıgun ablama fatoş çok hoş kız ama aynı işteyız dunya ahıret bacım demiş.tabıiii ben duydum bu lafı zaten hoslanıyorumda rahat dururmuyum :)ı ıh.. zaten işten cıkcaktım cıktım gel zaman gıt zaman bakısmlar konusmlar ımalı laflar derken bı bkatık kı sewgılım olmus...canım benım yaaaaaaaaaaaa....sewırom napım

Kendimi en rahat hissettiğim deli dolu takıldığım aklıma her eseni yaptığım bir dönem içindeydim.Ki normalde hiç öyle değilimdir.Her hafta sonu organizasyona katılmalar,gezmeler,tozmalar.Arkadaşlarla takıldığımız bir site vardı forum oyunları en meşhur bölüm zaten hepimiz tanıyoruz birbirimizi o yüzden makara son safhada.Bir arkadaşım başka bir üyeyle yakıştırdı ve siz sevgili misiniz diye sordu.Bizde hemen bir savunma.Çok iyi anlaşıyoruz ama sadece arkadaşız demiştim.Sevdiceğimde benziyoruz ama olmaz demişdi.(O an onu okuyunca içim cız etmişti).Orda konu kapandı.

Sonrasında bir baktım ki olmaz diyen beyfendi benim adresimi eklemiş.Ben işteyim sevdiğim askerden gelmiş evde.Zaman bol.Sabahdan akşama kadar konuştuk,konuştukça benzer özelliklerimizi fark ettik.Ve nasıl oldu bilmiyorum ama yanına geleyim dedi ve bende gel diyiverdim.Sonra pişman oldum yarın gel buğün zamanım yok dedim.Sevdiceğimde buğün geleyim az görüşelim yarında gelirim çok görüşürüz demişti.Ben şok olmuştum.İki günde onunla görüşeceğimden o kadar emindi ki.Peki diyiverdim.Gizliden aradım çok rahat konuştum.(Sonradan itiraf etti ses tonumdan etkilenmiş canımıniçi).O gün inanılmaz güzel geçti.Yürüdük,sohbet ettik,kahvelerimizi içtik.Ve evet dediği gibi oldu biz ikinci gün yine buluşmuştuk.Ona nasıl karar verdim hatırlamıyorum bile.Tek bildiğim aşık olmaya başlamışdım ve bu beni korkutuyordu.İkinci gün ayrılırken daha görüşmeyelim dedim ama sevdiceğim vazgeçmedi,iyikide geçmedi..Ben tam gidecekken önüme geçti ve hafta sonu düşün pazartesi tekrar görüşelim.Söz veriyorum seni rahatsız etmicem dedi.O an başımı yukarı kaldırdım ve göz göze geldik.Konuşuyordu belki ama söylediklerini duymuyordum benimle konuşan gözleriydi sanki.Ve o gözler kalbime işledi ve kabul ettim,iyikide etmişim...

Ve sonuç;

11.03.2010 İlk baş başa görüşme
12.03.2010 sevgiliydik (Teklifsiz tamamen kendiliğinden gelişti)
31.03.2011 (Evlenme teklifi bir ay olmamışdı ama yanıtı evet oldu)
12.12.2010 Sözlendik
19.03.2011 Nişanlandık
12.12.2011 Düğün tarihimiz

O benim kalbimin kalbi canımdan can olan sevdiğim.Allahım onu bana,benide ona bağışlasın inşallah.Çok seviyorum ve benim olduğu için hergün şükrediyorum.

Son düzenleme:

Gözlerim doluyo resmen boyle gzl ask hikayeleri okuyunca.. cnim çok gzl bi hikayen var..Rabbim tamamina erdirir insallah.. Mutluluklar dilerim sizee

3 yıl önce bir giysi mağazasında tanıştık. o mağazada çalışıyordu, ben de müşteri olarak gitmiştim. ilk başta kavga etmiştik hatta bana ters davrandığı için. ama sonra kendini affetirmeyi başardı ve kalbimi kazandı prensim :)) bu yaz da sözleniyoruz..

Kavgayla başladı.İşim gereği her gün onun çalıştığı yere gidip evrak bırakmam gerekiyordu.Bir gün benimle bu bey efendi ilgilenmek durumunda kaldı.Yine işle ilgi bir prosedür den dolayı ben buna çemkirdim :) Sinirli günüme denk gelmiş.Oda bana aynı şekilde karşılık verdi.Neyse gel zaman git zaman ben hala gıcığım kendisine oda bana aynı şekilde diye düşünürken bir gün bana bu gün çok güzel olmuşsun dedi.Ben biraz utandım ama serde erkeklik var ya ben yine tripcanlardayım ben her zaman güzelim dedim.Oda her zaman güzelsin tabide bu gün daha bir güzel olmuşsun dedi .Öyle gelgit aramız düzeldi.Bir gün beni öğle yemeğine davet etti.Bir hafta sonra nasıl oldu anlamadan sevgili olmuştuk.Onu tanıdıkça ne kadar romantik, mantıklı, düşünceli, oldukça komik,kendine güvenen ve bana verdiği değeri her yerde hekesin içinde gösteren,hissettiren, dillendiren, gereği kadar kıskançlık yapan biri olduğunu anladım.Aşkımın tek kusuru futbol hastası olması.O kadarıda olsun artık ne yapalımŞimdi nişanlıyız 4 ay sonra düğünümüz var.Allah herekese sevdiğiyle huzurlu bir ömür nasip etsin

Ben daha lisenin başlarındayım o zamanlar sıkıntıdan patlamak üzereyim tenefüsteyiz bitsin diye dk'ları sayıyorum. Bitsin zaman geçsin eve gidiyim bian önce. Öğretmenler masasının üzerine oturmuş koridora bakıyorum. Birden biri geçiyo ve ben birden 'bu benim evlenceğim çocuk' diyorum yemin ederim çok iyi hatırlıyorum.. Hemen kapıya koşuyorum kimse olmuyo etrafıma bakınırken geçiyo yanımdan ama yüzüme bile bakmıyo sinirleniyorum kızıyorum. Günler geçiyo tek onu düşünüyorum. Arkadaşımla her tenefüs takip ediyoruz ama o beni hiç farketmiyo.. Bi gün onun arkadaşı beni ekliyo çok hoşsun diyo msn'de yanındaki arkadaşının adı ne diyorum ben. Hangisi diyo tarif ediyorum sölüyo ismini. Çok seviniyorum artık adını biliyorum ve diyorumki sakın ama sakın söleme ona sadece ismini öğrenmek istedim ben diyorum. 3 gün sonra ona msn'mi veriyo çok iyi bi kız al konuş diye sonra bende kim olduğunu bilmeden kabul ediyorum tanıtıyo kendini msnde hatırlamadım diyorum fotosunu gösteriyo ölcek gibi oluyorum ben ismini bilmeye razıyken artık konuşuyorum onunla. Gün geçtikçe bağlanıyorum oda etkileniyo tabi benden 2-3 hafta sonra ciddi anlamda benden hoşlandğını sölüyo ve okulda ( zar zor ) teklif ediyo. O kdar utanmıştıki ( bu yüzden zor dedim ) ve ben tam 5 kere tekrar etmesini sölemiştim:) Çok güzeldi. Kabul ettim ve 2 buçuk senedir hiç ayırmadı rabbim bizi bundan sonrada ayırmaz inşallah. İlk adım kimine göre benden kimine göre ondan gelmiş ama iyikide gelmiş

biz tanıştık ilk bir ay arkadaş olarak konuştuk tam bir ay sonra işte gece aradı ilk o açıldı zaten bende fırsat bekliyodum bende acayip hoşlanıyodum çıkma teklifi etti kabul ettim o günden beri 3 yıldır birlikteyiz canım benim herşeyim seni çok seviyorum iyi ki varsın aşkımm bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…