İlişkim bitti ağlamaktan bende bittim!

5 sene sevgililikten sonra evlendik, bambaşka adam çıktı içinden zamanı geri döndürme imkanım olsaaa....

Bence kendine gel ve şükret kim bilir kaderindeki kişi nerde seni bekliyor ? Çok şanslısın çünkü hayatında kalmasi gerekseydi kalırdı. Umarım çok mutlu olursun.

Bitme sebebi uzak mesafe ilişkisi sürekli şikayet ediyordu altında ezilmekten bıktım bende bitirmek istiyorsan bitir dedim o da bitsin dedi.
Bence kaybetmek istemediğini söyle sen yine de. Sonra da uzuun bi sessizliğe bürün. Hiç yaşama belirtisi gösterme. Merak etsin. Herkes bir gün mutlaka geri döner.

Uzak mesafe sıkıntılı. Şu var uzak olarak ilkse sikintı. Yönetmesinı bilmeniz gerekiyor.

5 sene sevgililikten sonra evlendik, bambaşka adam çıktı içinden zamanı geri döndürme imkanım olsaaa....

Bence kendine gel ve şükret kim bilir kaderindeki kişi nerde seni bekliyor ? Çok şanslısın çünkü hayatında kalmasi gerekseydi kalırdı. Umarım çok mutlu olursun.
Al benden de o kadar

İki senelik ilişkim bitti az önce. Üstelik karşı taraf bitsin artık yolun açık olsun dedi bende seninde dedim. Sabahtan beri kendime engel olamıyorum deli gibi ağlıyorum ağladıkça sinir oluyorum bir erkek için ağladığıma daha çok ağlıyorum. Her yerden silmek istiyorum sizce erken mi sileyim mi?
Bir daha kimseyi sevmeyeceğim gibi geliyor. Allah yardım etsin.
Uzak mesafeden dolayı yolun açık olsun diyorsa aynen sende öyle söyle..Demek ki zorluklara dayanamayan birisi..

Back
X