İlişkim bitti ama sevdiğim ailesinin baskısı yüzünden istemediği bi evlilik yapıcak !

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
Buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama kısmet işte.

21 aylık ilişkim 19 kasımda bitti :( Bi inat uğruna diyebilirim..Sevdiğim askerde 7 ayı kaldı ve ayrılmak istediğimi söyledim bi anlık sinirle. Konuşmayalım bi süre dedim yalvardı yakardı zar zor kabul etti. Tamam dedi aramycam kafanı dinle bi kaç gün. Bu cümleyi kurduktan yarım saat sonra aramaya başladı ve benm sinirlerim iyice gerildi ve gidip aileme bitirdiğimi söyledim . O an gözüm dönmüştü çünkü ailem bişey demedi kısmet nasip dedi. Onlar zaten ilişkime onay vermiyordu benim yaşımın ve eğitim hayatımın devam etmesi için..O da ailesine haber verdi ve bitti..ara ara yine konuştuk ama ben artk ailemi karşıma alamadım ve olmayacağını tekrar belirttim.yaklaşık 3 haftadır konuşmuyorduk . Asker arkadaşına sordum izine gitti dedii..Dayanamayıp aradım ve karşılaştığm durum beni resmen yıktı :( Telefonu açtığında benim olduğumu anladı ve bana yardım et çok çaresizim keşke gelmeseydim izne dedi ailesi ve bütün akrabaları baskı yapıyorlarmış. Bi kız bulmuşlar onu görmeye gidiceklermiş yarın. Ben istemiyorum hiç kimseyi diyor . Kafamı dinlemek istiyorum diyor. Hep senin yüzünden oldu eserine iyi bak falan dedi ve çok kötü oldumm gizliden arıyorum onu numaramı istiyor ama veremem ailem ayrıldıktan sonra 2 kez hattımı değiştirdi. bi kez daha sorun çıkaramam ama onun o sesini duyduğumda söylediklerini duyduğumda içim çok acıdı ve hala acıyor bana yardım et diyor nasıl yardım edebilirim ki burda suçlu beniim..Ailem konuştuğumu duysa çok kızar ki oda çok genç sırf ailesi istiyor diye istemediği birisiyle sözlenecek sanırım..Tamam evleneceği kişi ben olmayayım ama en azından biraz zaman geçsin daha ayrılalı 1,5 ay olmuş ne bu aceleleri :( belki birisini tanıycak birisini sevecek tekrardan :14: ailesinin baskısını anlamış değilim onlarda dünden razıymış zaten :14::14: Bana bi yardım ediiin Lütfeeen :14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Mutlu iken söz verme, Üzgünken cevap verme. Kızgınken karar verme. Çok doğru bir söz, sende aynı böyle anlık bir kararla ailene bittiğini söylediğin için zor durumda kaldın. Burada seni ilgilendiren kısım sadece burası, yani öfkeliyken karar verdiğin için zararlı çıktın aileni öncesindeki yaşanmışlıklar yüzünden tekrar karşına alamicağını düşünüyorsun.

Ama onların da hemen birini bulup evlendirmesi gerekmiyor, bu mebale nasıl giriyorlar? senlik bir şey yok ortada. Eski sevgilinin ve onun ailesi arasında olan birşey bu.

Kendini suçlu sayıp üzülme. sen onu sevmiyorsan, aileni tekrar bu konuyla muhattap etmek istemiyorsan gerisi boş.

Sen ne yapabilirsin ki? Sevsen yürekten sevsen bitmezdi zaten.
Ailesni arayıp bunu yapamazsınız diyemezsin tamamen eski erkek arkadaşınla ilgili.
Ancak o evet yada hayır diyebilir.
Aileside pek düşünceli insanlarmış maşallah.

Mutlu iken söz verme, Üzgünken cevap verme. Kızgınken karar verme. Çok doğru bir söz, sende aynı böyle anlık bir kararla ailene bittiğini söylediğin için zor durumda kaldın. Burada seni ilgilendiren kısım sadece burası, yani öfkeliyken karar verdiğin için zararlı çıktın aileni öncesindeki yaşanmışlıklar yüzünden tekrar karşına alamicağını düşünüyorsun.

Ama onların da hemen birini bulup evlendirmesi gerekmiyor, bu mebale nasıl giriyorlar? senlik bir şey yok ortada. Eski sevgilinin ve onun ailesi arasında olan birşey bu.

Kendini suçlu sayıp üzülme. sen onu sevmiyorsan, aileni tekrar bu konuyla muhattap etmek istemiyorsan gerisi boş.

Vicdan azabı çekiyorum..Tamam seviyorum ama biz diye bişey olmaz artık bunun bilincindeyim ben..Sadece Tamam ben olmasam bile zamana bıraksınlar biraz kendi haline bıraksınlar onuda ama çok sıkıyolar her aradığımda ağlıyor resmen sen yaptın bunu sen getirdin bizi bu hale diyor..Ve son dediği şeyde yarın '' gidip yakacam ben kendimi gidicem yarın kızı beğenmesemde beğendim diycem istiycem takıcam mutsuzlugumu '' . Ailesini anlamıyorum Ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum Sadecee..:14:

Sen ne yapabilirsin ki? Sevsen yürekten sevsen bitmezdi zaten.
Ailesni arayıp bunu yapamazsınız diyemezsin tamamen eski erkek arkadaşınla ilgili.
Ancak o evet yada hayır diyebilir.
Aileside pek düşünceli insanlarmış maşallah.

Başını yakıcaklar,sonradan çok pişman olucaklar ama iş işten geçmiş olcak..
Biraz Cahiller aslında baya bütün iş annesinin başının altından çıkıyor..Babasnın en son haberi oluyor. Oda annesi hastaymış rahatsız olmasın hasta olmasın diye ne isterse yapıyor. Benim elimden bişey gelmez ama o beklerim seni diyor sen bana bi umut ver inandır okulunu bile beklerim diyor ama olmaz artık seviyorum hala ama ailesi annesi özellikle engel olur herşeye..Benim ailem ben okuduktan sonra yine verir ona ama bu sefer tadımız hiç olmaz:14:

Madem sen bitirmekte eminsin, arkasındasın verdiğin kararın o zaman onunla konşmayıda kesmelisin. Çünkü böyle o umut besliyor.

Ayrıldınız bitti artık onun nasıl olduğu bundan sonra seni ilgilendirmiyor.

Sana söylemiş ya bana bir umut ver, ben beklerim falan diye, demekki zorla evlilik diye bişey yok ortada yani istemezse ailesine engel olur. Onun yaptığı sadece sana karşı psikolojik baskı.

Sen irtibatı kesersen, oda hayatına kendince yön verebilir bence. Herşeyin ilacı zaman.

Vicdan azabı çekiyorum..Tamam seviyorum ama biz diye bişey olmaz artık bunun bilincindeyim ben..Sadece Tamam ben olmasam bile zamana bıraksınlar biraz kendi haline bıraksınlar onuda ama çok sıkıyolar her aradığımda ağlıyor resmen sen yaptın bunu sen getirdin bizi bu hale diyor..Ve son dediği şeyde yarın '' gidip yakacam ben kendimi gidicem yarın kızı beğenmesemde beğendim diycem istiycem takıcam mutsuzlugumu '' . Ailesini anlamıyorum Ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum Sadecee..:14:

Her şey nasip kısmet ..
sen gerçekten seviyor musun ?
cevabın evetse neden biz diye bir şey olamaz artık diyorsun. sadece ailene ayrıldığınızı söylediğin için mi ? yoksa ailen istemediği için mi ayrıldın ?

sana şunu söyleyeyim eğer gerçekten seviyorsan sevdiğini kimseye bırakma konuşarak her şey halledilebilir. Sinirle söylenmiş sözler pişmanlıktan başka bir şey getirmez şimdi daha yeni ayrılığı pek anlamıyorsun hala bir şeyler oluyor çünkü onunla ilgili ama eğer dediği gibi biriyle evlenir ya da ne bileyim bir kız arkadaşı olduğunu duyduğunda eminim şuan konuştuğun gibi konuşamazsın keşkeler yer bitirir seni bir anlık sinirle ayrılık kararı aldığını söylüyorsun o sinir geçtiğinde kendinle baş başa kalıp boşluk hissettiğinde çok üzülüp ağlarsın tabi eğer severek ayrıldıysanız. o yüzden mantıklı düşün ne kendini ne de seviyorum dediğin insanı üzme hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun.

Madem sen bitirmekte eminsin, arkasındasın verdiğin kararın o zaman onunla konşmayıda kesmelisin. Çünkü böyle o umut besliyor.

Ayrıldınız bitti artık onun nasıl olduğu bundan sonra seni ilgilendirmiyor.

Sana söylemiş ya bana bir umut ver, ben beklerim falan diye, demekki zorla evlilik diye bişey yok ortada yani istemezse ailesine engel olur. Onun yaptığı sadece sana karşı psikolojik baskı.

Sen irtibatı kesersen, oda hayatına kendince yön verebilir bence. Herşeyin ilacı zaman.

Haklısınız sanırım bende bunun farkına vardım hem istemiyorum diyor hemde gidip yakıcam kendimi diyor. Demek ki istiyor evet eğer istemese ailesini karşısına alıp konuşabilir ama onuda yapmıyor ailesi yüz çevircek diye..Gitti sanırım kızı görmeye belki şu an ordalardır bilemiyorum evet zaman herşeyin ilacı..Umarım pişman olmaz başka bişeyy diyemiyorum.

Her şey nasip kısmet ..
sen gerçekten seviyor musun ?
cevabın evetse neden biz diye bir şey olamaz artık diyorsun. sadece ailene ayrıldığınızı söylediğin için mi ? yoksa ailen istemediği için mi ayrıldın ?

sana şunu söyleyeyim eğer gerçekten seviyorsan sevdiğini kimseye bırakma konuşarak her şey halledilebilir. Sinirle söylenmiş sözler pişmanlıktan başka bir şey getirmez şimdi daha yeni ayrılığı pek anlamıyorsun hala bir şeyler oluyor çünkü onunla ilgili ama eğer dediği gibi biriyle evlenir ya da ne bileyim bir kız arkadaşı olduğunu duyduğunda eminim şuan konuştuğun gibi konuşamazsın keşkeler yer bitirir seni bir anlık sinirle ayrılık kararı aldığını söylüyorsun o sinir geçtiğinde kendinle baş başa kalıp boşluk hissettiğinde çok üzülüp ağlarsın tabi eğer severek ayrıldıysanız. o yüzden mantıklı düşün ne kendini ne de seviyorum dediğin insanı üzme hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun.

Seviyoruum ama ailem ayrıl demedi bana sadece zamana bırak dediler ayrılma kararnıı ben tek başıma aldım. Ama biz beraberken hiç kimse gelip onaylamadı herkes bişeyler söyledi ben direttim illa o olucak dedim belli bi zaman sonra ben bıraktım. Konuşuyorum onunla biraz zamana bırak diyorum ama artık o diyor biz diye bişey olmaz diye..Ben kendimi yakıyorum sen kendini kurtar diyor..Hala beni düşünüyormuş üzülmemi istemiyormuş..İstemiyorum o kızıda diyor ama zorla güzellik olmaz yani demekki istiyor oda kimse zorla bişey yaptıramaz zaten ona..Kendi bilir ben çok konuştum onunla,umarım pişman olmaz,bi hata yapmaz,başka diyecek bişey bulamıyorum.:14:

Gitmiş görmüş kızı tamam demiş..Kızdan haber bekliyormuş. Bitti artık Herşey.
Ne diyelim Allah mesud etsin

Şimdi biraz dürüstçe olucak söylediklerim ama ben bütün suçu sende buldum çünkü ilişkinizi bu noktaya getiren sensin en azından anlatdığın kadarıyla. Bir insan nasıl çok sevdiği bir adamı askerdeyken bitdi diyerek bırakabilir bunu zaten anlamıyorum.Anlamadığım bir diğer nokta şimdi neyin pişmanlığı bu ? Vicdan azabı duyuyor olman onu hala sevdiğini gösterir. Sevmiyorsan ona acıdığın içinmi böyle hissediyorsun? Yok yere biten bir ilişki benim gördüğüm :) Allah hakkında hayırlısını nasip etsin , bana kızma :)

Back
X