Buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama kısmet işte.
21 aylık ilişkim 19 kasımda bitti
Bi inat uğruna diyebilirim..Sevdiğim askerde 7 ayı kaldı ve ayrılmak istediğimi söyledim bi anlık sinirle. Konuşmayalım bi süre dedim yalvardı yakardı zar zor kabul etti. Tamam dedi aramycam kafanı dinle bi kaç gün. Bu cümleyi kurduktan yarım saat sonra aramaya başladı ve benm sinirlerim iyice gerildi ve gidip aileme bitirdiğimi söyledim . O an gözüm dönmüştü çünkü ailem bişey demedi kısmet nasip dedi. Onlar zaten ilişkime onay vermiyordu benim yaşımın ve eğitim hayatımın devam etmesi için..O da ailesine haber verdi ve bitti..ara ara yine konuştuk ama ben artk ailemi karşıma alamadım ve olmayacağını tekrar belirttim.yaklaşık 3 haftadır konuşmuyorduk . Asker arkadaşına sordum izine gitti dedii..Dayanamayıp aradım ve karşılaştığm durum beni resmen yıktı
Telefonu açtığında benim olduğumu anladı ve bana yardım et çok çaresizim keşke gelmeseydim izne dedi ailesi ve bütün akrabaları baskı yapıyorlarmış. Bi kız bulmuşlar onu görmeye gidiceklermiş yarın. Ben istemiyorum hiç kimseyi diyor . Kafamı dinlemek istiyorum diyor. Hep senin yüzünden oldu eserine iyi bak falan dedi ve çok kötü oldumm gizliden arıyorum onu numaramı istiyor ama veremem ailem ayrıldıktan sonra 2 kez hattımı değiştirdi. bi kez daha sorun çıkaramam ama onun o sesini duyduğumda söylediklerini duyduğumda içim çok acıdı ve hala acıyor bana yardım et diyor nasıl yardım edebilirim ki burda suçlu beniim..Ailem konuştuğumu duysa çok kızar ki oda çok genç sırf ailesi istiyor diye istemediği birisiyle sözlenecek sanırım..Tamam evleneceği kişi ben olmayayım ama en azından biraz zaman geçsin daha ayrılalı 1,5 ay olmuş ne bu aceleleri
belki birisini tanıycak birisini sevecek tekrardan
ailesinin baskısını anlamış değilim onlarda dünden razıymış zaten 
Bana bi yardım ediiin Lütfeeen 

21 aylık ilişkim 19 kasımda bitti

Son düzenleme: