İlişkim hakkında sizce.

Bence davranışlarına bakın.Eğer ciddi düşünüyorsa bu 7 aylık sürede arkadaşlarıyla tanıştırma,ailesinden bahsetme ya da tanıştırma,en azından ailesine sizden bahsetme gibi adımlar atmış olmalı.Bunların hiçbirini yapmadıysa ya süreci uzatıyordur ya da evlilik henüz düşünmüyordur.Burada yapılacak en iyi şey ağız aramak.Ailesi ile konu açın,eğer sizden bahsettiyse bunu söyler zaten.Konuşmaktan kaçınıyorsa sizde kendinizi geri çekin,zamanınızı çaldırmayın.Ayrıca ilişkide hiç tartışmamak bence iyi bir şey değil.Tartışma esnasında söylenen sözler bilinçaltında o kişi ile ilgili asıl düşüncelerimizi ortaya çıkarır.Unutmamak lazım ki iyiyken herkes iyi.Kötü anlarda kırmaktan kaçınan kişi seviyordur.

Bende evlenip ayrildim bir insani tanimak icin 7 ay benim icinde cok az bir süre ama cok kafaniza takiyorsaniz konusun acikca böyle bir düsüncen var mi ilerde diye. Belki bir daha evlenmeyi düsünmüyordur

Bence davranışlarına bakın.Eğer ciddi düşünüyorsa bu 7 aylık sürede arkadaşlarıyla tanıştırma,ailesinden bahsetme ya da tanıştırma,en azından ailesine sizden bahsetme gibi adımlar atmış olmalı.Bunların hiçbirini yapmadıysa ya süreci uzatıyordur ya da evlilik henüz düşünmüyordur.Burada yapılacak en iyi şey ağız aramak.Ailesi ile konu açın,eğer sizden bahsettiyse bunu söyler zaten.Konuşmaktan kaçınıyorsa sizde kendinizi geri çekin,zamanınızı çaldırmayın.Ayrıca ilişkide hiç tartışmamak bence iyi bir şey değil.Tartışma esnasında söylenen sözler bilinçaltında o kişi ile ilgili asıl düşüncelerimizi ortaya çıkarır.Unutmamak lazım ki iyiyken herkes iyi.Kötü anlarda kırmaktan kaçınan kişi seviyordur.

Ailesine anlatmış ama ailesi Çok istiyor tekrar evlenmesini .
arkadaslarıyla tanısma durumu olmadı

• Üzgünüm
Reactions: 000
Kendi ilişkimden örnek vereyim.
Ben 33 erkek arkadaşım 36 yaşında. Bizim iliski de 10 ay oldu. Evlilik için konuşmaya başladık. Hatta ailemle tanıştı.

Bence 30 üstü iseniz şartlar uygunsa en fazla 1 yil zaman verilmeli. Sonrası bana fazla geliyor.
Ben olsam ufak ufak sinyal verirdim.
34 yaşındasınız. Evliliğe gönlü yoksa sizin zamanınızı çalıp vebal almasın.
Bence konuşun.

Hayırlısı olur inşallah..

Ben 33 erkek arkadaşım 36 yaşında. Bizim 10 ay oldu.
Evlilik için konuşmaya başladık. Hatta ailemle tanıştı. Bence 30 üstü iseniz şartlar uygunsa en fazla 1 yil zaman verilmeli. Sonrası oyalama gibi olabilir.
Bence konuşun.

Ama konuyu ilk erkek arkadasınız açtı değil mi ..
Ben konuyu acmak istemiyorum bu beni mutlu etmiyor.

• Beğen
Ben 33 erkek arkadaşım 36 yaşında. Bizim iliski de 10 ay oldu. Evlilik için konuşmaya başladık. Hatta ailemle tanıştı.

Bence 30 üstü iseniz şartlar uygunsa en fazla 1 yil zaman verilmeli. Sonrası oyalama gibi olabilir.
Bence konuşun.

O konuyu açsın ve istekli olsun istiyorum sonucta evllik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum.
Kendisi kimseyle tanıştırmadı fakat cümle içinde sürekli evlenince söyle böyle diye konusuyor bilmiyorum bu sayılır mı

• Beğen
Ama konuyu ilk erkek arkadasınız açtı değil mi ..
Ben konuyu acmak istemiyorum bu beni mutlu etmiyor.
Evet o açtı.
Ama ben ilk ay en fazla 1 veya 1.5 yıl adım atılmadan olabileceğini belirttim. Bana daha fazlası yıpratıcı geliyor. 30 üstü insanlarız. Daha ne kadar cafelerde görüşeceğiz?

Zaten birini aynı evde yaşamadan yüzde yüz tanıyamazsın. Ama şu var benim erkek arkadaşım hiç evlenmemiş bende öyleyim. Evliliğe bir önyargısı yok.
Hadi sizin konuşmanız 6 ay sonra olsun.

Ama bence 1 yılı geçirmeyin.

Basindan bir evlilik geçmiş biri icin 7 ay cok kısa süre. Akisina bırakın gezin tozun eğlenin gülün.

Evet o açtı.
Ama ben ilk ay en fazla 1 veya 1.5 yıl adım atılmadan olabileceğini belirttim. Bana daha fazlası yıpratıcı geliyor. 30 üstü insanlarız. Daha ne kadar cafelerde görüşeceğiz?

Zaten birini aynı evde yaşamadan yüzde yüz tanıyamazsın. Ama şu var benim erkek arkadaşım hiç evlenmemiş bende öyleyim. Evliliğe bir önyargısı yok.
Hadi sizin konuşmanız 6 ay sonra olsun.

Ama bence 1 yılı geçirmeyin.

Dediğiniz gibi maksimum 1 yıl..
bir süre daha beklemeliyim o halde
bir kaç ay içerisinde bende homurdanmaya başlarım artık açmazsa konuyu :KK11:

• Beğen
Bu yaşta bir insan için 7 ayın uzun olduğunu düşünüyorum. Liseli gibi flört etmek çok mantıklı değil. Evlenme amacıyla görüşüyorsa tanıyalım demeye hakkı var ama şu an bi dur sonra karar veririz tarzı konuşmuş anladığım kadarıyla. Yerinizde olsam yavaştan uzaklaşırdım. Bence evlenmeyi düşünmüyor.

• Üzgünüm
Hiç evlenmemiş olsa 7 ay yeterli derdim ama bir kez kötü tecrübe yaşadığına göre ağırdan alması gerekir zaten. Ben olsam 4-5 ay daha beklerdim.

• Beğen
O konuyu açsın ve istekli olsun istiyorum sonucta evllik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum.
Kendisi kimseyle tanıştırmadı fakat cümle içinde sürekli evlenince söyle böyle diye konusuyor bilmiyorum bu sayılır mı

Sayılabilir. Ama kesin olarak değil.
Ben sizin yerinizde olsam kardeşim veya ablam var ise tanistirirdim. Tamam derse niyeti vardır. Ben önce kardeşimle tanıştirdim o da ablasıyla tanıştırdı.
Ben seni... tanıştırmak istiyorum..deyin bakalım ne diyecek.. Ama hemen anne baba olmasın. Çekirdek aileden başkası olsun..

Dediğiniz gibi maksimum 1 yıl..
bir süre daha beklemeliyim o halde
bir kaç ay içerisinde bende homurdanmaya başlarım artık açmazsa konuyu :KK11:
Evet bence maximum 1 yil veya 1.5 yıl belki..

30 ustuyuz. Yaşımız daha 20lerde olsa tamam da, daha bunun 1 2 yil çocuksuz evresi var. Çocuk kararı var.. Bunlar için süre lazım. Benim gibi ilk aydan hamilelik istemiyorsanız 30un bitimine kalmamalı.

Merhaba bayanlar ,

Uzun uzun yazıp canınızı sıkmam istemem.
Özet olarak ileteyim.
34 Yasındayım 35 yasında bir erkek arkadaşım var 7 aydır birlikteyiz bu süreçte hiç sorun yaşayan bir çift olmadık şükürler olsun.
Hatta her konuda çok iyi anlaşıyoruz .Hayata dair isteklerimiz ,hedeflerimiz,hayallerimiz,güldüğümüz şeyler üzüldüğümüz şeyler bile aynı.
Konu konuyu açıyor ve biz hep birbirimizi gülerken buluyoruz sonra diyoruz iyi ki tanımışız birbirimizi sürekli bu moddayız.
İkimizde Balıkesir'de küçük bir semtte yaşıyoruz ailemizin yanında.ilgisi sevgisi gayet normal düzeyde.
Bu arada ben hiç evlenmedim o daha önce bir evlilik yaşamış çok uzun sürmemiş ayrılmış .
Benim açımdan ona dair kafamda bir soru işareti yok ve hatta ilk defa evlenmeyi bu kadar çok istiyorum normalde hep korkardım evet demekten.
Öylesine mutlu ve iyi anlaşıyoruz ki benim açımdan tamamdır.
Kendisi bu tarz ciddi bir konuya girmiyor yani evlenmek istediğini açık bir şekilde hayaller içinde dile getiriyor fakat ciddi bir şekilde konuşulmadı.

Bu durum beni biraz üzüyor acaba evlenmekten mi korkuyor bir kere ağzı yanınca.
Bir kez buna benzer bir şey söylemişti çünkü... bu konuyu açan taraf olmak istemiyorum; fakat yol gösterebilir misiniz ?
Sizce sabırla emin olmasını mı beklemeliyim yoksa açık açık neden ciddi bir konu konuşmuyoruz seninle mi demeliyim.
7 ay kısa bir süre bir de başından bir evlilik geçmiş. Bence birkaç ay daha bekleyin ilişkiniz otursun sonra açarsınız konuyu. Evliliği düşünmüyorum derse de ayrılırsınız ama 1 yılı doldurun derim. Neden ayrılmışlar bu arada ?

• Beğen
Size değer veriyorsa evlilik ile ilgili düşüncelerini size açıklaması gerekmez mi?
Evlilik düşünmediği için ve sizin de bu durumuna tepki vereceğinizi düşündüğü için evlilik konusunu açmıyor olabilir.

Bu soruyu sorduğunuzda aranızda kırılmalar yaşamanız muhtemel. Çünkü çok iyi giden bir ilişkide ister istemez evlilik lafları konuşulmaya başlar.

Sayılabilir. Ama kesin olarak değil.
Ben sizin yerinizde olsam kardeşim veya ablam var ise tanistirirdim. Tamam derse niyeti vardır. Ben önce kardeşimle tanıştirdim o da ablasıyla tanıştırdı.
Ben seni... tanıştırmak istiyorum..deyin bakalım ne diyecek.. Ama hemen anne baba olmasın. Çekirdek aileden başkası olsun..

Evet bence maximum 1 yil veya 1.5 yıl belki..

30 ustuyuz. Yaşımız daha 20lerde olsa tamam da, daha bunun 1 2 yil çocuksuz evresi var. Çocuk kararı var.. Bunlar için süre lazım. Benim gibi ilk aydan hamilelik istemiyorsanız 30un bitimine kalmamalı.

Kesinlikle haklısınız yaşımız kücük değil bazı seyleri aslında daha net görüp süreci daha kısaltabiliriz,bu mümkün.
aslında abimle ya da ablamla tanıstırabilirim.

• Beğen
Size değer veriyorsa evlilik ile ilgili düşüncelerini size açıklaması gerekmez mi?
Evlilik düşünmediği için ve sizin de bu durumuna tepki vereceğinizi düşündüğü için evlilik konusunu açmıyor olabilir.

Bu soruyu sorduğunuzda aranızda kırılmalar yaşamanız muhtemel. Çünkü çok iyi giden bir ilişkide ister istemez evlilik lafları konuşulmaya başlar.

Hiç konuşulmuyr değil komnusuluyor fakat temenni şeklinde dilek gibi:hasta:

Yani 7 ay daha erken biraz daha tanıyım 1 yıl fln baktınız kendı konuşmuyor o zaman ciddi bi konuşma yaparsınız

Back
X