Merhaba bayanlar ,
Uzun uzun yazıp canınızı sıkmam istemem.
Özet olarak ileteyim.
34 Yasındayım 35 yasında bir erkek arkadaşım var 7 aydır birlikteyiz bu süreçte hiç sorun yaşayan bir çift olmadık şükürler olsun.
Hatta her konuda çok iyi anlaşıyoruz .Hayata dair isteklerimiz ,hedeflerimiz,hayallerimiz,güldüğümüz şeyler üzüldüğümüz şeyler bile aynı.
Konu konuyu açıyor ve biz hep birbirimizi gülerken buluyoruz sonra diyoruz iyi ki tanımışız birbirimizi sürekli bu moddayız.
İkimizde Balıkesir'de küçük bir semtte yaşıyoruz ailemizin yanında.ilgisi sevgisi gayet normal düzeyde.
Bu arada ben hiç evlenmedim o daha önce bir evlilik yaşamış çok uzun sürmemiş ayrılmış .
Benim açımdan ona dair kafamda bir soru işareti yok ve hatta ilk defa evlenmeyi bu kadar çok istiyorum normalde hep korkardım evet demekten.
Öylesine mutlu ve iyi anlaşıyoruz ki benim açımdan tamamdır.
Kendisi bu tarz ciddi bir konuya girmiyor yani evlenmek istediğini açık bir şekilde hayaller içinde dile getiriyor fakat ciddi bir şekilde konuşulmadı.
Bu durum beni biraz üzüyor acaba evlenmekten mi korkuyor bir kere ağzı yanınca.
Bir kez buna benzer bir şey söylemişti çünkü... bu konuyu açan taraf olmak istemiyorum; fakat yol gösterebilir misiniz ?
Sizce sabırla emin olmasını mı beklemeliyim yoksa açık açık neden ciddi bir konu konuşmuyoruz seninle mi demeliyim.