İlişkim hakkındaki kararsızlığım..

hepaynison

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
52
5
1
Bursa



Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyorum fakat yeni üye oldum. Yazımı okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık 1,5 yıldır bir ilişkim var. Onunla tanışmadan önce çok kötü insanlarla tanıştım kötü şeyler yaşadım. Öyle ki sevgilimin bana gönderilmiş bir hediye olduğunu düşünüp Rabbim'e şükrederim. Ben 23 o 24 yaşında. Farklı şehirlerdeyiz. İkimiz de hatrı sayılı üniveristede hatrı sayılı birer bölüm okuyoruz. Hatta o mezun oluyor.

Ona olan sevgimden, sevildiğimden ve değer gördüğümden eminim. Çok iyi anlaşırız. Üzerime titrer tabiri var ya ha o işte onun için yaratılmış sanki. Sevgilimin çok fazla arkadaşı yoktur. Beni hem sevgilisi hem arkadaşı olarak görür. Her şeyini paylaşırız. Ailesindeki aklınıza gelecek herkesle tanıştım. Birçok kez zaman geçirdik birlikte. iyi insanlar sağolsunlar. Benim de ailem biliyor ama tanışmadılar. Seneye nişan düşüncemiz var. ( sorunumu anlatmadan ilişkim hakkında bilgi sahibi olmanız için ayrıntıya girdim kusura bakmayın.) :26:

Sevgilimin cinsellik için hayat kadınlarına gittiğini öğrendim. (umarım yanlış bir tabir kullanmamışımdır.) Bunu bana kendisi söyledi. İlişkiye asla girmediğini sadece belli başlı şeyler yaşandığını.. Ben bunu kaldıramayıp ayrıldım. Çıkıp şehrime geldi karşımda ağladı pişmandı inandım.. Bu konuyu konuştuğum arkadaşlarım '' Oraya gitmeyen erkek yoktur. Varsa da fırsat bulamamıştır. Belki hepimizin sevgilisi kocası gidiyor. Haberimiz bile olmuyor. Tek fark senin sevgilin vicdan yapıp seninle paylaşıyor.''

Bizim aramızda cinsellik olarak her ilişkide olabilecek şeyler yaşanıyor. Fazlasını zaten karşılıklı olarak istemiyoruz. Verdiği sözün üzerine yine bi 2-3 kere gitti oraya. Ve ben bunu kaldıramıyorum artık. Çünkü doğru insan olduğuna, ilişkimize, geleceğimize o kadar inanmışım ki.. Gerçekten iyi bir insandır kendisi. Karakteri sağlamdır. Fakat bu konu dışında..

Birkaç gündür ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü bugün yaptıkları nişanlılık hamilelik gibi evreleri yaşarsak bunu o zaman da yapacağının mesajını veriyor bana. Sizce ne yapmalıyım? O kadar kararsızım ki.. Kaç gündür uyuyamıyorum yiyemiyorum. Ben ki bir bakışı bile aldatmadan sayan bir insanım. Bu durum beni çok zorluyor

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu bazılarının dediği gibi aldatmadan sayılmaz herkes yapıyordur mu? Yoksa kesinlikle aldatmadır ilişki bitmelidir mi? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
 
Cinselliğini doğal yollardan karşılamalı bi erkek.ille para vererek yapması gerekmez. Yapmazsa da ölmez. Ayrıca kendi kendine de halledebilir.bu yolla bulaşan hastalıklar var.emin mi hastalık kapmadığından. Ayrıca öyle kadınlarla birlikte olan adamı için kabul edecek mi bence iğrenç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Cnm zannımca alışkanlık halıne getirmiş hadi bir kere şeytna uydu gitti ikinciye ne demeye gidiyo yani demek istediğim ilerde de yaparsa nasıl kaldırıcaksın bu durumu ben ihtiyaçtır her erkek yapar diyenlere katılmıyorum yani bence söz nişan olmdan ayrıl derim.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Canım bu yaşına kadar ilişkiye girmediğine dair yeminler ediyor. Tabi ne kadar doğru bilemem. Sanırım kendi kendine halledebileceği şey için gidiyor bilemiyorum. Söylemesi bile ne kadar çirkin Benim için zaten oraya gitmesiyle ilişkiye girmesi aynı şey. Yani gittikten sonra ne yaptığının önemi yok ki. Yorumun için teşekkür ederim.
 
Konu sahibi zaten doğru tespit yapmış hamilelikte bir boşlukta gideceği ilk yer orası bence yanlış düşünmüyorsun seninle konuştuktan sonra gittiğine göre alışkanlık yapmış vazgeçmiyor ileriyi düşünüyorsan dönme ona


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Haklısın canım. Sanırım ben kızdıkça ona çekici geldi bu durum. Zaten kararsızlığım nedeni hem tüm hayallerimi onunla yaşama isteğim hem de ilerde yaparsa ne yaparım düşüncesi:2:
 
Seninleyken gidiyorsa gerçekten ayrıl. Her erkek gider ama ilişkisi varken gidiyorsa o tamamen sadakatsizlik anlamına gelir. Dediğin gibi sen hamileyken de gidebilir. Böyle saçmalık mı olur ya? Ben de senden önce gitmiş sorun ediyorsun sandım başlangıçta? Hayır bir de bunu nasıl söyleyebiliyor sana onu anlayamadım.

Leyla
 

Ayrı değiliz şuan. Sadece pişman olmamak doğru karar almak için kendimi geri çekip beklemeye aldım canım. Yorumun için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

Önceden gitmiş olsa umrumda olmazdı zaten. Aynen öyle benimleyken gitmesi kaldıramadığım durum. Kendince vicdan yapıyor sanırım bilmiyorum ama keşke o vicdanı gittikten sonra bana söylemek yerine gitmeden önce yapıp gitmese.
 
Son düzenleme:
Haklısın canım. Sanırım ben kızdıkça ona çekici geldi bu durum. Zaten kararsızlığım nedeni hem tüm hayallerimi onunla yaşama isteğim hem de ilerde yaparsa ne yaparım düşüncesi:2:

Evlilikle sevgili olmanın arasında dünyalar kadar fark var onunl aynı yatağa girince aklına gelecek ilk şey onun oraya gitmesi olcak sana dokundukça onlarla olan münasebeti gelecek aklına çok zor bi durum ayrıl o pişman olsun seni kaybettiği için.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İgrenc...
Para vererek surekli kadinlarla birlikte olmaya alismis. Bir kere degil devamli gidiyor. Size soz verdigi halde yine de gitmis. Bu aldatmaktan sayilmaz mi?? Bu gozunuze soka soka sizi aldatmak ve verdigi sozlerin arkasinda duracak kadar iradeli olmadiginin gostergesidir.

Karar size kalmis. Kendimce boyle bi durum beni asiri derecede igrendirirdi karsimdakinden



Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
 

E oraya gidip ne yapar ki bir erkek?
Nasıl yani ben anlamadım, hem gidiyor hem de ilişkiye girmiyor?
E ne yapıyor peki?
Oturup çay içmiyorlardır herhalde, hiç sormadınız mı, madem ilişkiye girmiyorsun ne diye oralara para akıtıyorsun diye?
 
üzüldüm canım kaldırmak kolay değil bunu
yanlış anlamadıysam ilişki falan olmuyo demiş sana
ne yapmaya gidiyor oraya o zaman ? bence yalan söylemiş sana bu konuda da.
 

Bir bakisi bile aldatmadan sayan bir insanim diyorsunuz insandim bile demiyorsunuz nasil bir akil tutulmasiyla bunu aldatmadan saymiyorsunuz? Hayat kadini olmasaydi da baska bir kadin olsaydi direk sayacak miydiniz? Hayat kadinlarini insandan mi saymiyorsunuz. Ayrica Turkiyenin bir kismi ne kadar zavalli bir hayat yasiyor ki geneleve gitmeyen erkek yoktur diyebiliyor bunu normallestirebiliyor. Kendine saygisi olan hic bir erkek bu isi parayla yapmaz. Birakin sevgilisi varken gitmeyi hayatinda kimse yokken de gitmez.


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
 

aynen katılıyorum aynı şeyi yazdım hatta
 

Agiz ya da elle tatmin oluyor beyefendi muhtemelen ve bunlar sayilmiyo anlasilan.


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
 

Ayrıl.. Aldatmadır, ilişki bitmelidir. Sen istemediğini söylediğin halde gitmiştir, olay bitmiştir...
 
Agiz ya da elle tatmin oluyor beyefendi muhtemelen ve bunlar sayilmiyo anlasilan.


Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Erkeklerin hepsi biraz uçkur meraklısıdır ama konu sahibininki iyice azıtmış.
Hadi bunu da anladım ama itiraf etmesini bir türlü anlayamıyorum....
İlerde sen o kızla evlenirsen aynı yatağa giricen be adam, biraz utan, ar damarın mı çatlamış senin!
 
Tabi ki aldatma bu. Bunu sorman bile enteresan. Iradesiz bi insan demek ki. Ayrıca genel eve gitmeyen erkek yoktur fikri çok saçma. Herkesi aynı kefeye koyamayiz. Bence evli olsanız da ilk sorunda gidecektir o batakhaneye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…