İlişkim hakkındaki kararsızlığım..

Uzgunum cogunlugu musluman oldugu iddia edilen bir ulkede tum erkekler gider rahatligini kabul edemem. Ayrica sevismek baska sey bu isin ticaretine katki saglamak baska sey.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cok guzel yazmissiniz , katiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ülkedeki "gerdekteki kan" olayı gerçekten çok ilginç durumlara sebep oluyor.
Görmüş geçirmiş bi kadın olarak bazı şeyler söylemek istiyorum.

Yani siz, nişanlanacaksınız, evleneceksiniz derken muhtemelen 3 yıl geçer. yirmili yaşlarında bir erkeği böyle üç yıl elinde tutamayacağını düşünen çoğu kadın, adamın eskortlarla takılmasına göz yumuyor. Etrafa itiraf edemiyor ama durum bu. Ben erkeğe de kızmam bu durumda, gençlik dediğin şey zaten kaç yıl sürüyor? Nişanlısına "Seninle yatamam, çünkü eğer ayrılırsak başkası beni almaz" zihniyetindeki bir kız, erkeğin yattığı or..puya mantıken karışmamalı, çünkü kendi niyeti çok bencil ve saygısızca bi kere. "Beni seviyorsan masturbasyona katlanırsın" zorlaması da mantıken şantajdan başka bişi değil(sonra gelsin kocam evlenince değişti şikayetleri).

Daha fecisi; Bazı kızlar ise bakire olmadıkları halde gene gerdeğe kadar bekliyorlar. Düğüne bi kaç hafta kala bir sürü masrafla bi ameliyat patlatıp rol kesiyorlar. Kadın ameliyap masasında ter dökerken kocası da gene başka kadınlarla para karşılığı tatmin olmaya çalışıyor.

Lakin hangisine sorsan "dürüstlük olmazsa olmazıdır", "yalana asla tahammül edemezler", "gücen her şeyden önce gelir"... Komedi filmi gibi.
Yani bu toplumun en yalancı kesimi "Evlenmek üzere olan/yeni evli kadınlardır"

Ha bu arada genel eve gitmeyen çok erkek var. Özellikle eğitimli kesimin ekseriyeti gitmiyor.

Son düzenleme:
Bu durum şu an bile seni kahrederken hamileliğinde olduğunu varsayalım.Sonuç içler acısı.
Ayrıca benim takıldığım asıl nokta şu.Sana söz vermiş,ama bunu tutmamış.Güvenilmez biri ve güvenilmez erkek direk çöpe...

Uzgunum cogunlugu musluman oldugu iddia edilen bir ulkede tum erkekler gider rahatligini kabul edemem. Ayrica sevismek baska sey bu isin ticaretine katki saglamak baska sey.

Elbette öyle, bir başkasını sevip aldatmak da değil bu.. Bu bence tamamiyle ahlaksızlık...
Bence konu sahibi yeterince affetmiş...
Artık fedakarlık yapıp da, daha çok üzülmesin...
Ona değer vermeyen, her fırsatta soluğu hayat kadınlarının kucağında alan bir adamı koca diye koluma takamam...

Benimleyken sevgilimin başkasına dokunması..
Ben kaldıramazdım.
İğrenç bir durum.
Vicdan yaptığını da sanmam.
Hamileyken de gider ama ihtiyaçlarım var diye.

LG-P710 Tapatalk

Erkeklerin yaptigi butun sacmaliklarda kadinlari suclamaktan ne zaman vazgeceriz? Kocan aldatiyorsa seksi giyinmemissindir, adam kadin ticaretine para yediriyorsa sevismemissindir. cunku dogru erkeklerin kendileri karar verecek beyinleri ahlaklari yok. Kandir sudur buduru sadece kadinlara dayatan kimdir peki?

Yazdıklarımı dikkatli okuduysanız ben bunu aldatmadan saymıyorum demedim. Öyle düşünüyor olsam zaten konu açmaz mutlu mesut yaşardım. Estagfurullah onları insandan saymadığımı nereden çıkardınız? Öyle bir şey asla düşünmüyorum ve demedim. Diğer yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim.

Aynen öyle canım. İnan ne yüzünü görmek ne de elini tutmak geliyor içimden.

Hatırladığım kadarıyla eşinin "geçmişini"(eski erkek arkadaşlarını, yaşadıklarını) kafasına takan ve bu durumu eşine yansıtan erkeklere bu forumda bolca hakaret edilmekte; "adam değil", "sorunlu" tarzı yorumlara konu olmakta. Sizin bu yorumunuz aynı şey değil mi? Siz bile böyle düşünürken bütün toplum değerlerini, örfünü arkasına almış erkeğin, karısına "senin geçmişini kaldıramıyorum" tepkisi göstermesini hangi hakla eleştirebileceğiz?

Sadece meraktan soruyorum.

Aldatmadan sayiyorsunuz yani. Bravo o zaman sizi duzenli aldatan biri var ve siz sadece kendinizi geri cekmissiniz. Aynen devam.

Canım kendisi de zaten ihtiyacım bu benim giderim ederim demiyor. Yaptığının yanlış olduğunu idaresine sahip çıkmadığını söylüyor. Ama ne yarar? İnan içimi acıtan bir kısmı da sözünde durmayıp dolaylı da olsa bana yalan söylemiş olması. O oradayken ben belki de uyuyor, ders çalışıyor vs sanıyorum. Ne kadar üzücü.

Aldatmadan sayiyorsunuz yani. Bravo o zaman sizi duzenli aldatan biri var ve siz sadece kendinizi geri cekmissiniz. Aynen devam.

Ben ayrılamam ölürüm biterim kendime zarar veririm demiyorum. Bu durumu kabullendim hiç demiyorum. Israrla inatla bir şeylerin peşinden gittiğim de yok. Yanlış kararlar almamak için fikir almak istedim sadece.Ama sanırım aynı şeylerden konuşmuyoruz. Düşüncenize saygı duyuyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu dayatmaların %80'ini gene başka kadınlar yapıyor.
Bi etrafına bak görürsün.

Erkeğe taviz verirsen,göz yumarsan ipin ucunu tutamazsın.Bak sana evli biri olarak bunu söyleyeyim.Sonra kahrolan sen olursun.Bu adamla sonun ne olur bilemem.İnşallah hayırlısı olsun.Ama eğer devam etmeyi düşünüyorsan sana tavsiyem iyice bir süründür,kahret,adam olur belki o zaman.İşe yarar bir taktiktir

Son düzenleme:
Aynen öyle canım. İnan ne yüzünü görmek ne de elini tutmak geliyor içimden.

Henüz evli değilsin bir şey değilsin canım...
Hadi evli olsan, çoluk çocuğun olsa -bence yine midesizce bir durum ama- burda sana daha farklı yorumlar yapılabilirdi.
Çünkü yuvalar kolay kurulmuyor ama siz şu an sevgilisiniz henüz...
Sevgililik dönemi aşk ve sevgi yoksa yürümüyor, evlilik öyle değil ama birçok şeye rağmen yürütülebilir...
Ama senin yaptığın bu fedakarlık sevgililikte çok fazla bence...

Yanlis karar nedir? Ayrilmaktan baska nasil bir dogru karar var? Ayrilirsaniz hangi durumda yanlis karar almis olabilirsiniz ki? Haklisiniz bu konuda acaba devam etsem mi diye soru isaretlerine sahip biriyle ayni seylerden bahsediyor olamayiz.

İradesine şimdi sahip çıkamıyor ama evlenir evlenmez iradesine sahip çıkmaya mı başlayacak?

Canim uzgun oldugunun farkindayim ama bir erkek sevismezse olmez . cok ihtiyac duyarsa bir sekilde halleder ama baska kadinlara para vererek sevisecek kadar ihtiyac duymaz bunun adi ihtiyac olmaz uzgunum ama bu aldatmadir.. Ve aldatmaysa yapilacak sey bellidir, ilerisini dusunerek hareket etmeni oneririm nacizane..

Kesinlikle katılıyorum. Kararsızlığa kapılışım sanırım bugüne kadar hayatıma giren insanlar içinde en düzgün insan olması. Bu her bakımdan öyle. Yoksa örnek veriyorum şöyle ilgisiz böyle umursamaz, hakaret etti ya da başkasıyla yakaladım gibi bir durum olmuş olsaydı şuan zaten ilişkim bitmiş olurdu. Fakat 1,5 yıl boyunca tabiri caizse örnek sevgili örnek ilişki gözüyle bakıldık. Kısa sürede bu durumun üst üste gelmesi beni beyni çalışmaz bir insan haline getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…