- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi hepaynison
-
Erkeklerin hepsi biraz uçkur meraklısıdır ama konu sahibininki iyice azıtmış.
Hadi bunu da anladım ama itiraf etmesini bir türlü anlayamıyorum....
İlerde sen o kızla evlenirsen aynı yatağa giricen be adam, biraz utan, ar damarın mı çatlamış senin!
Bir bakisi bile aldatmadan sayan bir insanim diyorsunuz insandim bile demiyorsunuz nasil bir akil tutulmasiyla bunu aldatmadan saymiyorsunuz? Hayat kadini olmasaydi da baska bir kadin olsaydi direk sayacak miydiniz? Hayat kadinlarini insandan mi saymiyorsunuz. Ayrica Turkiyenin bir kismi ne kadar zavalli bir hayat yasiyor ki geneleve gitmeyen erkek yoktur diyebiliyor bunu normallestirebiliyor. Kendine saygisi olan hic bir erkek bu isi parayla yapmaz. Birakin sevgilisi varken gitmeyi hayatinda kimse yokken de gitmez.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Uzgunum cogunlugu musluman oldugu iddia edilen bir ulkede tum erkekler gider rahatligini kabul edemem. Ayrica sevismek baska sey bu isin ticaretine katki saglamak baska sey.
Bu ülkedeki "gerdekteki kan" olayı gerçekten çok ilginç durumlara sebep oluyor.
Görmüş geçirmiş bi kadın olarak bazı şeyler söylemek istiyorum.
Yani siz, nişanlanacaksınız, evleneceksiniz derken muhtemelen 3 yıl geçer. yirmili yaşlarında bir erkeği böyle üç yıl elinde tutamayacağını düşünen çoğu kadın, adamın eskortlarla takılmasına göz yumuyor. Etrafa itiraf edemiyor ama durum bu. Ben erkeğe de kızmam bu durumda, gençlik dediğin şey zaten kaç yıl sürüyor? Nişanlısına "Seninle yatamam, çünkü eğer ayrılırsak başkası beni almaz" zihniyetindeki bir kız, erkeğin yattığı or..puya mantıken karışmamalı, çünkü kendi niyeti çok bencil ve saygısızca bi kere. "Beni seviyorsan masturbasyona katlanırsın" zorlaması da mantıken şantajdan başka bişi değil(sonra gelsin kocam evlenince değişti şikayetleri).
Daha fecisi; Bazı kızlar ise bakire olmadıkları halde gene gerdeğe kadar bekliyorlar. Düğüne bi kaç hafta kala bir sürü masrafla bi ameliyat patlatıp rol kesiyorlar. Kadın ameliyap masasında ter dökerken kocası da gene başka kadınlarla para karşılığı tatmin olmaya çalışıyor.
Lakin hangisine sorsan "dürüstlük olmazsa olmazıdır", "yalana asla tahammül edemezler", "gücen her şeyden önce gelir"... Komedi filmi gibi.
Yani bu toplumun en yalancı kesimi "Evlenmek üzere olan/yeni evli kadınlardır"
Ha bu arada genel eve gitmeyen çok erkek var. Özellikle eğitimli kesimin ekseriyeti gitmiyor.
Bir bakisi bile aldatmadan sayan bir insanim diyorsunuz insandim bile demiyorsunuz nasil bir akil tutulmasiyla bunu aldatmadan saymiyorsunuz? Hayat kadini olmasaydi da baska bir kadin olsaydi direk sayacak miydiniz? Hayat kadinlarini insandan mi saymiyorsunuz. Ayrica Turkiyenin bir kismi ne kadar zavalli bir hayat yasiyor ki geneleve gitmeyen erkek yoktur diyebiliyor bunu normallestirebiliyor. Kendine saygisi olan hic bir erkek bu isi parayla yapmaz. Birakin sevgilisi varken gitmeyi hayatinda kimse yokken de gitmez.
Elbette öyle, bir başkasını sevip aldatmak da değil bu.. Bu bence tamamiyle ahlaksızlık...
Bence konu sahibi yeterince affetmiş...
Artık fedakarlık yapıp da, daha çok üzülmesin...
Ona değer vermeyen, her fırsatta soluğu hayat kadınlarının kucağında alan bir adamı koca diye koluma takamam...
Evlilikle sevgili olmanın arasında dünyalar kadar fark var onunl aynı yatağa girince aklına gelecek ilk şey onun oraya gitmesi olcak sana dokundukça onlarla olan münasebeti gelecek aklına çok zor bi durum ayrıl o pişman olsun seni kaybettiği için.
Yazdıklarımı dikkatli okuduysanız ben bunu aldatmadan saymıyorum demedim. Öyle düşünüyor olsam zaten konu açmaz mutlu mesut yaşardım. Estagfurullah onları insandan saymadığımı nereden çıkardınız? Öyle bir şey asla düşünmüyorum ve demedim. Diğer yazdıklarınıza kesinlikle katılıyorum teşekkür ederim.
Bu durum şu an bile seni kahrederken hamileliğinde olduğunu varsayalım.Sonuç içler acısı.
Ayrıca benim takıldığım asıl nokta şu.Sana söz vermiş,ama bunu tutmamış.Güvenilmez biri ve güvenilmez erkek direk çöpe...
Aldatmadan sayiyorsunuz yani. Bravo o zaman sizi duzenli aldatan biri var ve siz sadece kendinizi geri cekmissiniz. Aynen devam.
Erkeklerin yaptigi butun sacmaliklarda kadinlari suclamaktan ne zaman vazgeceriz? Kocan aldatiyorsa seksi giyinmemissindir, adam kadin ticaretine para yediriyorsa sevismemissindir. cunku dogru erkeklerin kendileri karar verecek beyinleri ahlaklari yok. Kandir sudur buduru sadece kadinlara dayatan kimdir peki?
Canım kendisi de zaten ihtiyacım bu benim giderim ederim demiyor. Yaptığının yanlış olduğunu idaresine sahip çıkmadığını söylüyor. Ama ne yarar? İnan içimi acıtan bir kısmı da sözünde durmayıp dolaylı da olsa bana yalan söylemiş olması. O oradayken ben belki de uyuyor, ders çalışıyor vs sanıyorum. Ne kadar üzücü.
Aynen öyle canım. İnan ne yüzünü görmek ne de elini tutmak geliyor içimden.
Ben ayrılamam ölürüm biterim kendime zarar veririm demiyorum. Bu durumu kabullendim hiç demiyorum. Israrla inatla bir şeylerin peşinden gittiğim de yok. Yanlış kararlar almamak için fikir almak istedim sadece.Ama sanırım aynı şeylerden konuşmuyoruz. Düşüncenize saygı duyuyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Canım kendisi de zaten ihtiyacım bu benim giderim ederim demiyor. Yaptığının yanlış olduğunu idaresine sahip çıkmadığını söylüyor. Ama ne yarar? İnan içimi acıtan bir kısmı da sözünde durmayıp dolaylı da olsa bana yalan söylemiş olması. O oradayken ben belki de uyuyor, ders çalışıyor vs sanıyorum. Ne kadar üzücü.
Erkeğe taviz verirsen,göz yumarsan ipin ucunu tutamazsın.Bak sana evli biri olarak bunu söyleyeyim.Sonra kahrolan sen olursun.Bu adamla sonun ne olur bilemem.İnşallah hayırlısı olsun.Ama eğer devam etmeyi düşünüyorsan sana tavsiyem iyice bir süründür,kahret,adam olur belki o zaman.İşe yarar bir taktiktir
Henüz evli değilsin bir şey değilsin canım...
Hadi evli olsan, çoluk çocuğun olsa -bence yine midesizce bir durum ama- burda sana daha farklı yorumlar yapılabilirdi.
Çünkü yuvalar kolay kurulmuyor ama siz şu an sevgilisiniz henüz...
Sevgililik dönemi aşk ve sevgi yoksa yürümüyor, evlilik öyle değil ama birçok şeye rağmen yürütülebilir...
Ama senin yaptığın bu fedakarlık sevgililikte çok fazla bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?