Him.. bence önce derin bir düsün, sen neden onu kiskaniyorsun? Eger seçim yapmak zorunda kalirsa birgün, birak digerini seçsin, diye bir söz var.. çünkü senin degerin daha yüksek. Lütfen kendine bunu yapma, ve erkek arkadasinin üzerine fazla gitme.. Bence bunu sadece kendin yapabilirsin, baskasi senin icin yapamaz.. Güçlü ol, ve eger o senin icin seçerse, ki seçmis.. Ozaman sorun yok ortada. Unutma, dogru bir insan bulmak kolay degil.. Basarilar dillerim. Birde, benim bildigim.. erkekler fazla hoslanmaz, bir kizin surekli onu 'takip' ettigi.. üzerine gitmesi..
onu kaybetme korkun sana bu paranoyayı yaşatıyor bence.senin için memleketine gelen kişi seni seviyordur.onun seni sevdiğini ve seni bırakmayacağını (inşallah) düşün.rahatla, kendine güven.
Allah ayırmasın.hep mutlu olursunuz inşAllah.
sevgiler.
Beni anlatmışsın sanki. Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Benim sorunum da bu. onu çok seviyorum ama kıskançlıktan yaptığı her şeyi başka kız var, sen beni aldatıyorsun diye şüpheye kavgaya yoruyorum. Sonra oturup benim için yaptıklarını düşünüyorum, beni sevdiğini düşünüyorum, ona güveniyor muyum diyorum kendi kendimi yiyorum. Ben de bir çözümünü bulamadım. Adam askerde bir gün beni aramadığında dediğim şey bir gün o kızı bir gün beni arıyorsun oldu. Hatta orayı aradım o gün telefon görüşmesine izin vermemişler çavuşları söyledi. Seni tam bilmiyorum canım da benimki tam bir hastalıklı durum.Sevgilim görünüş, karakter, her şeyinle benim hayalimdeki insansın sana aşığım ama şu halini görünce soğuyorum ayrıl bitsin diyorum ama yapamıyorum der.
Benimki de hastalık gibi bir şey canım internetten baktım da sağlıksız kıskançlık bu zaten biliyodum da çözümü için bir şey bulamadım amane güzel senin erkek arkadaşın ayrılamıyormuş.biz sona geldk artık diye hissediyorum bir dahakine güm o nedenle acil çözüm bulmam lazım
seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende çok kıskanırım sevgilimi ama Allah a şükür öyle face si kız arkadaşları filan yok bir de onlar olsaydı düşünemiyorum kendimi...Bende birçok kez aşmaya çalıştım bu sorunu kendimi tutucam sinir olsam kıskansam da ona belli etmiycem dedim ama olmuyo işte insan o an mantıklı düşünemiyor kişilikle ilgili bişey çok sevdiğimiz için sahipleniyoruz paylaşamıyoruz başkasına bakmasına başkasıyla samimi olmasına dayanamıyoruz bence konş onunla bende böyle olmak istemiyorum ama dayanamıyorum çok kıskanıyorum de
O kadar mantiksizlasiyoruz iste bazenCanım bizim daha 10 ay oldu o yüzden belki düzelirim diye ayrılmak istemiyordur. Düzelmem de lazım. Ben de senin gibi biliyorum beni çok seviyor üzmez, dediğim şeyler mantıklı değil biliyorum ama bir şey dürtüyor. Askerde mümkün mü iki kişiyi idare etmesi. Nasıl mantıksızım burdan yak yani.
Benim sevgilim de çok kıskançtır, iş yerinde bardağımdan biri su içse neden senin bardağın der ama çok nadir belli eder kıskançlığını. Asla beni kısıtlamaz ki zaten ben kıskanmaması için çabalırım. Kıskanılmayı da sever ama ben de çok çok aşırıyım artık. Kısıtlıyorum onu, bunalıyor. Huzursuz olmayım diye çabalar üstelik. Bir yere oturmaya gitsek karşı tarafta bir kız olsa ters yönüne oturur, bayan elemanlarla konuşmaz, arkadaşlarımızla iyi geçinmez, kız öğrencilerine bile ters davranır. Ama ben illa bir şey bulurum ve bulduğum her şeyi beni aldatıyorsun diye yorarımKötü beni de çok yıpratıyor, çok yoruyor.
O kadar mantiksizlasiyoruz iste bazendualar var canm internette okumak lazim aslnda cunku onlardan once kendimize zarar veriyoruz.bir de ben ozguven eksikliginden olabilir mi bu yaptiklarimiz diye dusundum.imkanim olsa psikolojik destek alirdim.senin imkanin varsa al bence canim :)
Beni anlatmışsın sanki. Ben de buna benzer bir konu açmıştım. Benim sorunum da bu. onu çok seviyorum ama kıskançlıktan yaptığı her şeyi başka kız var, sen beni aldatıyorsun diye şüpheye kavgaya yoruyorum. Sonra oturup benim için yaptıklarını düşünüyorum, beni sevdiğini düşünüyorum, ona güveniyor muyum diyorum kendi kendimi yiyorum. Ben de bir çözümünü bulamadım. Adam askerde bir gün beni aramadığında dediğim şey bir gün o kızı bir gün beni arıyorsun oldu. Hatta orayı aradım o gün telefon görüşmesine izin vermemişler çavuşları söyledi. Seni tam bilmiyorum canım da benimki tam bir hastalıklı durum.Sevgilim görünüş, karakter, her şeyinle benim hayalimdeki insansın sana aşığım ama şu halini görünce soğuyorum ayrıl bitsin diyorum ama yapamıyorum der.
seni o kadar iyi anlıyorum ki... bende çok kıskanırım sevgilimi ama Allah a şükür öyle face si kız arkadaşları filan yok bir de onlar olsaydı düşünemiyorum kendimi...Bende birçok kez aşmaya çalıştım bu sorunu kendimi tutucam sinir olsam kıskansam da ona belli etmiycem dedim ama olmuyo işte insan o an mantıklı düşünemiyor kişilikle ilgili bişey çok sevdiğimiz için sahipleniyoruz paylaşamıyoruz başkasına bakmasına başkasıyla samimi olmasına dayanamıyoruz bence konş onunla bende böyle olmak istemiyorum ama dayanamıyorum çok kıskanıyorum de
yaaa bendee hiç öyle kıskanç değilimdir, hani çok abartılı durumlarda tabi kıskanırımda bu derece değilimdir olamamda :44:
Gerçi ben biraz safım , çok sevdimmi kolay kandırıyodu beni o şöyle arkadaşım bu böyle arkadaşım diyevalla kızlar kendinizi karşıdaki insanın yerine koyun bir günde olsa o nasıl hissediyosa öyle hissedin (Tam bir gün) belki bi etkisi olur nebiliim :44:
hani erkek arkadaşınıza deseniz bir gün benm sana davrandığım gibi davran bana diye konuşsanız, çözermisiniz bilemem ama, belki biraz azaltabilirsinz bu kıskançlık olayını
AAyy evet ya biz de kafe ye gittiğimizde falan karşıda kız varsa ters yönde oturur , bir kere atm de sıra bekliyoruz yan tarafta bir kız para göndermeye çalışıyor beceremedi bi yardımcı olabilir misiniz dedi benmki şaşırdı bana baktı bende tamam yardım et dedim tabi o arada kıza nasıl baktıysam kız giderken çok çok teşekkür ederim kusura bakmayın rahatsız ettim falan dedi
Benim yaptıklarımı bana yapsa kıyameti koparırım. Ama gel gör ben kendimi frenleyemiyorum. Aynı konu sahibi gibi biz de iyi geçiniriz ama benim bu durumum her gün kavga ettiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?