- 17 Kasım 2025
- 11
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi kimsesizkalmisbirkiz
merhaba ben buraya yeni üye oldum. ilişkim hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. uzun süredir birlikte olduğumuz erkek arkadaşımla devamlı tartışma halindeyiz. ben bir sorun çıkarmıyorum ama o kendisi benim konuşmamdan dahi rahatsız oluyor. herhangi bir konuda düşüncemi dile getiriyorum onun hakkında düşüncelerimin böyle olduğunun, ondan memnun olmadığımdan, benim istediğim gibi birisi olmayacağından sikayet edip duruyor. halbuki hiçbir şey istemiyorum. yeter ki anlayışlı olsun, empati yapsın, konuşsun, sorun varsa konuşarak halledelim istiyorum ama kendisi kabul etmiyor, sorun varsa dahi onun istediği zaman konuşulup onun istediği an istediği şekilde çözülecek. ben sorun hakkında konuşmaya başladığımda sinirleniyor, üstüne bir de baskı yaptığımı söylüyor. rahat bırakmalıymışım, oluruna bırakacakmışım, çok konuşuyormuşum, detay veriyormuşum yoruluyormuş. iyi de biz konuşamayacaksak 2 kelam edemeyeceksek niye birlikte olalım öyle değil mi . acaba aşağılık psikolojisi mi geliştiriyor kendince. ben eğitim durumum nedeniyle ondan üstünüm ama bunu hiçbir şekilde ona karşı kullanmadım. kendisi de işi gücü yerinde olan birisi zaten. hiç böyle bir psikolojiye gireceği aklıma gelmemişti bile bugüne kadar. bugün kişilik bozukluğu hakkında konuşuyorduk, bu konu da benim araştırma konum. narsistler üzerine konuşmaya başladık, merak etti kişilik özelliklerinden bahsettim. O bunun daha bir bozukluk olduğunu bilmeden o zaman ben narsistim, benim dediğimden başkası olamaz, olmayacak hep ben hep ben hep ben... dedi.. bende ama bu bir kişilik bozukluğu öyle övünülmesi gereken bir durum olmadığını söyledim. bozuldu. sonra durup dururken sen beni bozdun, hasta ettin, sal beni diye bağırmaya başladı. halbuki gerçekten değişmeye zorlamıyorum, ama kendisi benim üzerimde baskı kurup beni manipüle edip suçlu psikolojisi yaşatıyor, bir gün iyi bir gün kötü... o kadar yoruldum ki ayrılmak istiyorum ama hiç kimsem de yok yapayalnız kaldım, koskoca dünyada. kendisi bana her şeyi abartıyosun, cok ciddiye alıyorsun, alıngansın, fazla hassassın diyor. haklı mı acaba diye de düşündüm, ama yok hak veremiyorum her kadın anlaşılmak, sevgi görmek, saygı duymak, konuşmak istemez mi ben mi abartıyorum gerçekten, keşke konuşmalardan bazı yerleri ss atabilsem...