- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
İyi ki bırakmışsınız. Sürdürdüğünüz kötü yuvadansa yalnızlık size daha iyi gelecektir.Cevabınız için teşekkür ederim
Yanımızda herhangi biri varken benimle muhatap olmuyor, bir sey soylersem de mesafeli davranıyor. Hanımına iyi davranan erkek olarak görünmek istemiyor yani.
Uçlarda davranıyor evet ve kötü şeyler yaptığı zaman senin yuzunden, sen suçlusun diyerek üste çıkıyor. Hiç içten bir şekilde özür dilediğini görmedim. Hatta hakkımı savunduysam hele, hiç hoşuna gitmiyor.
Flörtten beri onun hayatında hiçbir şey değişmediği için ayrılık sonrası da etkilenmeden hayatına devam etti. Ama benim her şeyimi değiştirdi ne okul, ne iş, ne arkadaş, ne bir hobim kaldı. Bomboş kaldım şu an.
Yuvam oldu diye ona seviniyordum yıkıldı, acaba yapmasa mıydım diyorum hep. Ailem de dağınık olduğu için iyi kötü bir yuvam varmış bırakmasaydın diye kendime kızıyorum
Şöyle bir şey biliyorum, erkekler maalesef sosyal ortamlardan izole ettikleri kadınlara saygı duymuyor. Yav bir kadın dışarı çıkmayacak, çalışmayacak da ne yapacak? Böyle erkekler zerre saygı ve sadakat beklememeli. Sizi de, aynı şekilde. Ama hayatınızı, kendinizi toparlama aşamasında geri alacağınıza inanıyorum.