• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimdeki adını koyamadığım ama haklı olduğumu düşündüğüm sorun. Sizce ne yapmalıyım?

Pek silecek gibi değil ama sırf bunun için ayrılmak çok saçma geliyor. Sizde nasıl bir tavır almalıyım silmesini sağlayacak şekilde?
Size bu kadar değer vermeyen adamla devam etmek çok mu mantıklı geliyor? Zorla sildirdiniz diyelim, aklından nasıl zorla sildireceksiniz?

Tam olarak son sözünüzü ona dedim ve şimdi de geçmişi araştırır mı oldun ben senin geçmişinden tek soru sormadım dedi. Galiba böyle devam ederse ayrılacağım.
Hiç düşünme bile. Tartışmayı göze alıp seni karşısına alıyorsa böyle bir mevzu için, bir şey bekleme.. Değişmez

Kendimi yerine koyarak bir hayale dalıyorum..
Hayır olmadı o adama daldım.
Eski ilişkilerindeki zırzop hatıralarıyla yaşayan biriyle evlenebileceğini sana düşündürten her neyse bir an önce toparlan, kendine gel ve uzaklaş.
Çok aşağılık bir davranış. Kendisinin hoşuna gider miydi senin benzer paylaşımlar yapman?
3 gündür kaldırmamış diyorsunda zaten ilişkiniz başladığı an silip bir daha paylaşmamalıydı. Kendine yazık etme.
Galiba sadece yakışıklı olması beni evlilik için düşündürdü ama bu olay beni biraz gerçeği görmeye itti. Yarın umarım beni anlayışla karşılar çünkü ailesi tam istediğim tarzda.

Galiba sadece yakışıklı olması beni evlilik için düşündürdü ama bu olay beni biraz gerçeği görmeye itti. Yarın umarım beni anlayışla karşılar çünkü ailesi tam istediğim tarzda.
Evlilik için koyduğunuz kriterler de muhteşemmiş yalnız 😂😂

Bir de evlilik konusunu açınca sen bir erkeğin isteyeceği her özelliğe sahipsin falan diye beni övdü.
İşte seni kendine bağlamaya çalışıyor çakal herif her erkeğin klasik yalanları kanmayın nolur yarında yumuşamayın net bir şekilde ayrıldığınızı söyleyin. Ayrılır ayrılmaz hatıra defterindeki :) kızlardan birine dönünce anlıyacaksınız ne kadar doğru bir karar verdiğinizi

Evlilik için koyduğunuz kriterler de muhteşemmiş yalnız 😂😂
Sadece yakışıklığına bakmadım tabii ama ailesi gerçekten çok iyi hatta anne babasına desem ne yapıp ne edip sildirir. Ama ben kendim çözmek istiyorum olmazsa zaten bitecek bu iş.

İşte seni kendine bağlamaya çalışıyor çakal herif her erkeğin klasik yalanları kanmayın nolur yarında yumuşamayın net bir şekilde ayrıldığınızı söyleyin. Ayrılır ayrılmaz hatıra defterindeki :) kızlardan birine dönünce anlıyacaksınız ne kadar doğru bir karar verdiğinizi
Yarın net bir şekilde ya o Instagram'daki leri ya da beni silersin diyeceğim.

Sadece yakışıklığına bakmadım tabii ama ailesi gerçekten çok iyi hatta anne babasına desem ne yapıp ne edip sildirir. Ama ben kendim çözmek istiyorum olmazsa zaten bitecek bu iş.
Ailesi çok iyi diye evlenilir mi yahu, kafayı mı yediniz. Annesiyle babasıyla mı evleneceksiniz? Töbest…

O evlilik düşündüğünü söylemedi ben ona söyledim o ise evet isterim neden olmasın dedi. Ayrıca hangi anlamda maşallahım var acaba?
bir şeyleri görüyor ve biliyorsunuz ama anlamak istrmiyorsunuz. Bir erkek bir kadını sevdiğinde yanlıs anlasılmalara izin vrrcek şeyler yapmaz

Ailesi çok iyi diye evlenilir mi yahu, kafayı mı yediniz. Annesiyle babasıyla mı evleneceksiniz? Töbest…
Benim gözümü aşk kör etmiş olabilir 7 aydır roller coster trenine binmiş gibiyim ama yavaş yavaş gerçekleri görüyorum. Umarım sonu hüsran olmaz.

bir şeyleri görüyor ve biliyorsunuz ama anlamak istrmiyorsunuz. Bir erkek bir kadını sevdiğinde yanlıs anlasılmalara izin vrrcek şeyler yapmaz
Sevdiğinden eminim ama bazen çok lakayt oluyor ve beni sinir eden şey bu. Ama sonra kendi kendime diyorum her şeyi iyi dört dörtlük birini bulamam diye.

Yarın net bir şekilde ya o Instagram'daki leri ya da beni silersin diyeceğim.
Bunu demene gerek yok artık bir kere dedin ve silmedi ikinciye gerek yok yarın o çocuk seni manipüle edecek gibi duruyor. Hadi diyelim ki tamam siliyorum dedi sonra nolucak ? Göstermelik silmiş olacak. Kendi zihninden silemedikten sonra orda silse ne silmese ne senin kendine değer verip artık yarın o adamın yanına sadece ayrılma kararını yüz yüze söylemek için gitmen gerekiyor eğer buna kendini hazır hissetmiyorsan lütfen yarın buluşma.

Bunu demene gerek yok artık bir kere dedin ve silmedi ikinciye gerek yok yarın o çocuk seni manipüle edecek gibi duruyor. Hadi diyelim ki tamam siliyorum dedi sonra nolucak ? Göstermelik silmiş olacak. Kendi zihninden silemedikten sonra orda silse ne silmese ne senin kendine değer verip artık yarın o adamın yanına sadece ayrılma kararını yüz yüze söylemek için gitmen gerekiyor eğer buna kendini hazır hissetmiyorsan lütfen yarın buluşma.
Yarın buluşmam lazım ama eğer ben buluşmadan silmiş olursa ayrılmam. Kaç yıldır aradığım çoğu özelliğe sahip ve ayrılıp bir daha bulamazsam diye korkuyorum.

Back
X